bugün
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı38
- enayimiknatisi ile kavga etmek9
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi5
- evde lahmacun yapmak2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- zeki olmanın avantajları8
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki2
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- osuruktan şiirler47
- ekşi sözlük13
- barış alper yılmaz6
- her şeyi hatırlayan insan6
- stack overflow kopyala yapıştır3
- ona bir şey söyle5
- en son ne aldınız2
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- online yazarlar3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- vedat muriqi6
- dinci ve müslüman kavramları8
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- fenerbahçe17
- yenilgisiz tek şampiyon5
- claudian clouds22
- twin peaks3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür9
- trileçe7
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- true'nin acile kaldırılması9
yaz bitince çogu biter. konu genellikle tatil beldelerinde geçer.
Okulların tatiline müteakiben başlayan ve "Türkiye'de bu kadar güzel kız var mı lan" dedirten kısa ömürlü dizilerdir.
Konuları zaten malum ülkemizde orjinal konusu olan dizi yok.
Konuları zaten malum ülkemizde orjinal konusu olan dizi yok.
hiç şişman ya da sivilceli bulamazsın bu dizilerde. herkes güzel, herkes fit, herkes yakışıklıdır. hiç samimi değillerdir, konuları birbirinin aynısıdır. yıldızı parlamamış, gelecek vadeden gençler oynatılır. yaz bitimi çoğu bohçasını toplar evine esas adamları izlemeye gider. esas adamlar da puhahahhahh
senaryolar yıllardır değişmez. belli kalıplar kullanılır. geçen bi tane gördüm çok şaşırdım mesela hala okulunu bitiremeyen zengin elemanın babası arabasını ve kredi kartlarını aldı. ya kardeşim bu bile mi değişmez. bi de bu aralar moda olan meyve isimlerinin kullanılması. mesela çilek kokusu kiraz mevsimi gibi. hep aynı şeyler olmasına rağmen işin ilginç olan yanı hala bunların baya bi izleyici kitlesine ulaşıyo olması.
son olarak bir şikayetimi dile getirmek istiyorum; artık yapımcılar bu dizilerin senaryolarını ilkokul 5-a sınıfından öğrencilere yazdırmasın televizyonun kalitesini ayaklar altına seriyosunuz.
son olarak bir şikayetimi dile getirmek istiyorum; artık yapımcılar bu dizilerin senaryolarını ilkokul 5-a sınıfından öğrencilere yazdırmasın televizyonun kalitesini ayaklar altına seriyosunuz.
Bu yaz da ege dizilerinden başka (başıma bi şey gelmicekse ölsem izlemem) hepsine hakimim çok şükür.
tutmayanı 9 bölüm, tutanı kış sezonu da devam edecek şekilde ilerler ancak ortalama 13-16 bölüm süren, genellikle ege kasabalarında çekilen düşük maliyetli (bölüm başı 400-500 bin tl'yi geçmezler) gençlik dizileridir.
televizyon gibi asla istediğiniz yaratıcılık ve kalitede çalışamayacağınız bir mecrada senaristler için pek idealdir. 13 bölüm gitsin, aşağı yukarı 100 bin tl kazan, sonra bir yıl otur film yaz. mis mis.
televizyon gibi asla istediğiniz yaratıcılık ve kalitede çalışamayacağınız bir mecrada senaristler için pek idealdir. 13 bölüm gitsin, aşağı yukarı 100 bin tl kazan, sonra bir yıl otur film yaz. mis mis.
Yazı temsil etmeyen dizilerdir.
Yaz denince akla plaj gelir, limonata gelir, dondurma gelir, yaz kampı gelir, ama Holding gelmez.
Yaz denince akla plaj gelir, limonata gelir, dondurma gelir, yaz kampı gelir, ama Holding gelmez.
kurtlar vadisi pusu .
(bkz: bir ihtimal daha var)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar