bugün
- son 20 yılın en gıcık lafı9
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek17
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- true'ya arkadan sahip olmak17
- hayatımın özeti3
- kahvede muhabbet etmek3
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- pizzanın kenarını yememek2
- eşek sucuğu2
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- diamond bosphoruss denen yazar10
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- yalnız yaşamak7
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- en son ne aldınız4
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
- ali güven2
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- 16 haziran 2026 suudi arabistan uruguay maçı3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı11
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- yazarların kabusları2
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- özgür özel ve ekibinin tip'e katılma ihtimali2
- 40 yaşında bekar kadın7
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- unicef çocukların yarısı iklim tehlikesi altında2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi8
- 15 haziran 2026 iran abd barış anlaşması3
- bizim düşündüğümüz de bizi düşünüyor mudur sorgusu2
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı4
- tanga neden giyilir11
- namus takıntısı olan erkek17
- yükseleni aslan olan aslan burcu kadını5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- ece irtem9
- bir erkekte kabul edilemez 250 özellik8
- açık giyinebilmek özgürlüktür9
- nesrin cavadzade9
- haksızlığa uğrayanın hakkını alması3
- amerika birleşik devletleri4
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- ankaralıların melih gökçeği arıyoruz demesi8
türk telekom servisinin muhtemelen bip benzeri servisi olacağını tahmin ediyorum. Yakında ne olduğu çıkar ortaya https://www.youtube.com/watch?v=yYswYwF3AgY
hiç duymadım nerede yetişir
birkaç gündür sosyal medyada, televizyonda falan her yerde reklamlarını gördüğüm uygulama. fazlasıyla iddialı geliyorlar. merakla bekliyorum.
yeni sosyal medya uygulaması. play store'dan veya apple store'dan indirilebiliyor. şimdilik özelliklerini test ediyorum ama gördüğüm kadarıyla üzerine baya düşünmüşler. rozet uygulaması getirmişler mesela. yazılan mesajlardan ya da gelen beğenilerden puan toplanabiliyor. bir de liderlik olayı gördüm ama henüz herhangi bir kategoride liderliği kapabilmiş değilim.
Türk yapımı twitter gibi geldi bana. biraz da kızlarsoruyor.com'u andırdı.
Kullanır mıyım?
-büyük ihtimalle hayır.
Kullanır mıyım?
-büyük ihtimalle hayır.
Beğenmeme butonu varmış.
yerli malı facebook gibi bir şey. aynı etkiyi verir mi? zannetmem.
Daha önce yapılan bir işin rengini değiştirip tekrar yapmanın ne kadar mantıksız olduğunu bizlere tekrar gösterecek olan uygulamadır.
Tv reklamlarında sosyal medyanın adının yay olduğunu anlayamadıgım bir garip reklamı olan hadi size. Erkek arkadaş sizede kız arkadaş bulalım diyen uygulama.
Girdiğim gibi ayağım boka battı. Hangi kategoriye girsem takibe takip, geri takip diyen ergenlerden başka hiçbir paylaşım yok.
al benden de okadar.
tel no yazmadan kayıt olunmuyor. yokum diyorum.
gizli yerden öğrendiğim bilgiye göre ücretli olacağı konuşulan servis.
şimdiden 1 milyona yakın üyesi olduğunu öğrendiğim uygulama. bu kadar kısa sürede bu rakamlara geldiyse belli ki değerlenecek buralar. erken davranıp yer kapmak lazım.
fişleme amaçlı kurulan sosyal medya.
yerli ve milli olduğunu duyunca bu uygulamadan bir cacık olmaz diye düşunüp indirmeden 1 yıldız verdim.
zaten yeteri kadar olan dijital dünyadaki sosyal medya platformlarının bizi esir alması yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başımıza sürekli reklamlarına denk geliyorum özellikle a sporu izlerken yerli twitter diyolar ama klasik zamanı boşa harcamaya yarayacak tipik sosyal medya platformu.
isim koyma konusunda sıkıntılıyız. Arama motoruna yaani, sosyal paylaşım uygulamasına yaay ismini vermişiz. Yerli otomobil de togg. isimleri verenleri merak ediyorum artık.
Velhasılı klon bir uygulama. Şu saatten sonra aslı varken klonunu kim napsın ayol. Hem de bu isimle.
Velhasılı klon bir uygulama. Şu saatten sonra aslı varken klonunu kim napsın ayol. Hem de bu isimle.
yerli ve milli diye destek oluyum diye üye oldum. twitterin çakmasını yapmışlar reklamlarda övdüklerinde ben daha sofistike otantik birşey beklemiştim. sonrası ise tam bir hüsran.
çiçek abbasın şakirle atışması gibi herkes birşey yaayıyor. kamyon arkası gibi yazılar. direk aklıma geldi neden biz birşeyin benzerini yapıyoruz ve o şeyde de mıçıyoruz. neden özgün bize ait birşey yapamıyoruz.
çiçek abbasın şakirle atışması gibi herkes birşey yaayıyor. kamyon arkası gibi yazılar. direk aklıma geldi neden biz birşeyin benzerini yapıyoruz ve o şeyde de mıçıyoruz. neden özgün bize ait birşey yapamıyoruz.
Gerzek saçma sapan bir sosyal medya şeysi.
Amk merak edip yükledim 24 saat geçmeden sildim amk
Tüm kategorilerde aynı adamlar var takibe takip diye bütün komple sayfayı işgal etmiş.
Bizim yapacağımız iş bu kadar olur zaten..
Amk merak edip yükledim 24 saat geçmeden sildim amk
Tüm kategorilerde aynı adamlar var takibe takip diye bütün komple sayfayı işgal etmiş.
Bizim yapacağımız iş bu kadar olur zaten..
Yeni keşfettiğim sosyal medya plartformu. Katılım az olduğu için hep aynı kişiler var(aynı sözlük gibi)
Bana biraz katilesiz geldi.
Bana biraz katilesiz geldi.
utanmasalar ayy bi bok kokusu var diyecekler.
hihihi
hihihi
Twitter ile instagram karışımı gaybubet farikası bir sosyal medya platformu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar