bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi10
- sözlükten bir kıza basmak5
- kadının azgını3
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- fondöten sürmek9
- hot girl summer4
- peugeot2
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi2
- true ile sevişmek6
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- ona bir şey söyle10
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar11
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- cd devrinin bitmesi6
- velvet48
- kemal kılıçdaroğlu20
- en gıcık olunan insan davranışı7
- sandalye9
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- çağla yemek2
- pandela 319
- bikini günü2
- yeni sevgiliden beklentiler6
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- deniz göktaş35
- peygamberin ayak izini öpmek2
- neşeli pozitif komik ve tatlı erkek2
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- kürdün 2 vazgeçilmezi2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sokuk yazarlar6
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru3
- hediye edilen coinleri sevgilime vermem2
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası3
- sikişirken hüzünlenmek6
- botların biraz bokunu çıkarması2
- 2 temmuz 2026 mado da kahvemden böcek çıkması2
- aleyna tilki7
- sokuşu çağdaşlık ve gençlik olarak gören zihniyet2
- aşk10
entry'ler (44)
covid-19 denen illet henüz dünyaya dadanmadan önce son tatilime çıktığım lokasyondur kendileri. tura turizmin muz adası turu vardı öyle internette rast gelince fiyatı baya uygunmuş diye baktığım. güzel bir şeye benziyor bu diyip gittik ama o deniz, spa falan her şey rüya gibi geçti cidden. iyi ki de gitmişim çok güzel zamanlar geçirmiştik. şimdi tatil hayal oldu zaten.
irem - hayalet sevgilim * özellikle şarkılı mesaj gönderilen dönemlerin en popüler şarkılarındandı bir ara.
bu seneki en flaş transferlerden biri oldu bence. kim ne derse desin.
bu cuma günü başlayacak, başrollerde irem helvacıoğlu ile özcan deniz'in olduğu, fragmanından anladığım kadarıyla romantik tatta bir yeni dizi. ayrıca mustafa uğurlu da varmış dizide nam-ı diğer yusuf müdür yani. güzel diziye benziyor bence merak edenler için fragmanı buraya bırakıyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=oQUb9-Vawro
https://www.youtube.com/watch?v=oQUb9-Vawro
bu evden çalışma işi firmaların çok işine geldi bence. ne kira var, ne elektrik faturası ne başka bir şey. oh ne rahat.
her türk bir gün berlin'i tadacak.
pandemi sağ olsun istesek de istemesek de asosyal olduk artık hepimiz. evden işeee işten eveee durumu.
bu hikayede en çok koyan kısım kızın terk etmesi değil onu birkaç aya unutursun da. her ay taksitleri ödemek ve her ekstrede bunu görmek sana hep o kızı hatırlatacak... işte en kötüsü de o. unutmak istesen de unutturmayacaklar sana.
meg ryan ile hugh jackman'ın bir filmi vardır kate & leopold diye. bu başlığı görünce o geldi aklıma ne de güzel bir filmdi.
artık 50 liraya çeyrek deponun çeyreği bile dolmaz oldu.
cevizlisine biterim fıstıklısından ayıp olmasın diye anca bir tane yerim.
fotokopi çekmenin çok ince detaylarını öğrenmek için birebir.
adamlar yaşlandı esprileri yaşlanmadı ya hala komikler hala gülüyorum.
appgallery, android kullanıcılarına yönelik bir uygulama marketi diyebiliriz. tüm uygulamalar buradan indirilebiliyor. hatta bir de her indirme başına çekiliş hakkı kazanılıyor. ben geçenlerde 2 gb internet kazandım mesela ama asıl büyük çekilişler var. huawei mate xs, matebook, akıllı saat falan var ödüllerde. onları kestirdim gözüme. bakalım kısmet artık. ilgilenen varsa buyursun: https://tinyurl.com/y3mmzrq2
daha salakça bir savunma olamaz.
annendir. ne yaparsan yap annen seni asla ve asla bırakmaz. baba da yine yanındadır falan ama hiçbiri anne gibi olamaz
güzel kadın vesselam. fazla söze gerek yok yani.
bazı insanların uzman olduğu, bazılarının ise asla beceremediği olgu. ben mesela bu olayı bir türlü başaramıyorum. azıcık indirsem tamamdır diyorum. diğeri geliyor resmen yarı fiyatından daha fazla indiriyor gözümün önünde hem de
yeni sosyal medya uygulaması. play store'dan veya apple store'dan indirilebiliyor. şimdilik özelliklerini test ediyorum ama gördüğüm kadarıyla üzerine baya düşünmüşler. rozet uygulaması getirmişler mesela. yazılan mesajlardan ya da gelen beğenilerden puan toplanabiliyor. bir de liderlik olayı gördüm ama henüz herhangi bir kategoride liderliği kapabilmiş değilim.
halkın %99.9u kesinlikle müslüman değil. doğduğumuz andan beri kimliğimizde islam ibaresi var. kimse değiştirmek için uğraşmıyor tabii. bu uygulamanın bir an önce kalkması gerekir. doğuştan müslümanlık diye bi şey mi olur