bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi10
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam6
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu5
- sizce ben güzel miyim4
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- uzay neyin içerisinde genişliyor4
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- en son gelen mesaj2
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- erkekleri taciz eden kadın4
- ev kedisi2
- pandela44
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- başlıkların silinme sebepleri3
- kemal kılıçdaroğlu11
- ai analiz2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- sıla türkoğlu2
- ali haydar fırat2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- 35 yaşında ölmek6
- malum sözlük2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- izafiyet teorisi2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- x in memeleri5
- iplenmeyen yazarlar2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- iphone kullanan insan2
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlük kullanma amacım2
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
SMS olayını bitirme noktasına getiren uygulamaların öncüsü uygulamadır. Seviyoz.
Üç ay sonra ilk kez dün girdiğim. Pek güzel olmamış bir uygulama.
Telefona tıkladım direk aradı amk, artık tv gibi istediğini yapıyor sanki. Dünyayı ele geçirecek.
Telefona tıkladım direk aradı amk, artık tv gibi istediğini yapıyor sanki. Dünyayı ele geçirecek.
isten atılma sebebim olması an meselesi. Ah o grup geyikleri sonum olacak yakında. Bakmasam meraktan çalışamıyorum baksam saatlerce kafa önde kıkır kıkır hoş değil yani.
Bazı programlar unutulmazlar arasına girdi.
Mesela Mirc, icq, Msn , Camfrog vs. gibi.
Fakat whatsapp bambaşka bişey sözcükler kifayetsiz kelimeler yetersiz.
Babanın oğluna yapmadığı güzellikleri yapıyor bu program bize.
Helal sana WHATSAPP senin tasaaaaağını gezdiren yesin.
Mesela Mirc, icq, Msn , Camfrog vs. gibi.
Fakat whatsapp bambaşka bişey sözcükler kifayetsiz kelimeler yetersiz.
Babanın oğluna yapmadığı güzellikleri yapıyor bu program bize.
Helal sana WHATSAPP senin tasaaaaağını gezdiren yesin.
Yeni telefon alındığında indirilen ilk uygulama, sesli görüşmenin en güzel kaynağı.
Kızlardan numara istemek için en kolay yoldur. (bkz: burdan kasıyo whatsappa geçelim)
Bilemiyorum,son visual uptade'ini beğendiğim uygulama. Gerçi bem visual uptade hastasıyım, böyle güncellemeler hoşuma gidiyor.
(bkz: güncellemeden zevk almak)
(bkz: güncellemeden zevk almak)
güncelleme yaparken Türk psikopat düşüncesini göz önünde bulundurmayıp, son görülme, okundu, iletildi bilgilendirmeleri ile Türk kızlarını istemsiz trip atmaya yönelten uygulama.
Yamulmuyosam güncelleme gelmiştir. Pek bi güzel olmuştur.
dün bana tanımadığım yabancı bir numaradan bir mesaja aracılık eden uygulama. mesajı 9 kişiye yollarsam dileğim kabul olacakmış filan yazıyordu. bir de canımcım yazmış haspam mesajın başına.
güncellenmesi itibari ile samsung olan telefonumu i phone zannettim. gökte ararken yerde buldum seni ayfon.
yeni güncelleme gelince bi tuhaf olmuş uygulama..
kötü veya iyi demiyorum, alışılmışın dışına çıkmış, tuhaf olmuş. zall görsellerinden eklenmiş gibi.
kötü veya iyi demiyorum, alışılmışın dışına çıkmış, tuhaf olmuş. zall görsellerinden eklenmiş gibi.
ipad'e yüklenebiliyorsa yükleyip telefon kullanmayı bırakacağım uygulama.
sadece elektrik faturası daha fazla gelmesin diye ayfon6 telefonumu sürekli olarak internet kapalı şekilde kullandığım için kullanamadığım uygulama. bana kalsa uçuş modunda kullanıcamda iş güç lazım oluyor telefon.
Son güncellemesi o kadar kotü ki.
Androidine güncelleme gelmiş uygulama. Yahu arayüzü hoş olmuş lollipop gibi daha ne istiyorsunuz? ayrıca ekleme bölümü şekilli açılıyor şekil olmuş.
on güncellemeyle aldığı ios görünümüne zamanla alışırız ama varsa şu aptal yeşil rengi değiştirmenin bir yolu helal süt emmiş ya da emmemiş biri söyleyiversin diye düşündürten uygulama.
whatsappda çağrı geçmişini silmek için saat simgesine tıklayın. Türk insanının en büyük kuruntusudur, lanet olasıca huy.
telefonum galaxy aça olduğu için yukleyemedigim arada bir yükleyip yükleyip sildigim programdır zira telefonun hafızası 2 gb ya tvitter ya watsapp ikileminde kalıyorum bnde genelde tvitterı seciyom .
--spoiler--
facebooku hiç demiyom bile
--spoiler--
--spoiler--
facebooku hiç demiyom bile
--spoiler--
son arayüzünü dün gördüm artık bambaşka bişey bi facebook bi twitterdan fakrsız.
güncel hali gayet hoş olmuş uygulama.
Yeni yüzü telefonuma otomatik olarak yüklenmiş uygulama.
Bir grubum var ve bu gruptan gelen mesajlara tıkladığımda whatsapp atıyor. Whatsapptan çıkış yapıyor yani direkt. Normal konuşmaları da bir sıkıntı yok, sadece gruba tıklayınca oluyor bu, sildim tekrar yükledim,düzeldi ama mesajlar birikince tıklıyırum yine atıyor.. Bilen arkadaşların acil yardım etmesini rica ediyorum. Mesajları bekliyorum.
Not: iphone 3gs kullanıyorum...
Not: iphone 3gs kullanıyorum...
Yeni tasarımıyla yine, yeni ve yeniden kendini bok etmiş uygulama. Ya merak ediyorum siz böyle arayüzü falan değiştirirken hiç yanınızda, yakınınızda biri olmuyor mu, hacım bak şuna nasıl olmuş, diyebileceğiniz? Ya da bu arayüzü yaptınız yayınladınız kimse beğenmedi, kendinize hiç sormuyor musunuz ulan biz ne bok yedik diye?
Daha önceleri facebook da böyle sürekli arayüzü değiştirirdi, her seferinde daha kötü olurdu, şu an her şeyiyle boka sardı zaten. Giresim gelmiyor WhatsApp a amk, ne biçim olmuş.
Daha önceleri facebook da böyle sürekli arayüzü değiştirirdi, her seferinde daha kötü olurdu, şu an her şeyiyle boka sardı zaten. Giresim gelmiyor WhatsApp a amk, ne biçim olmuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar