bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi13
- her yerden engelleyen kız5
- türkçeye sistemli saldırı5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- gey ve şey kavgası5
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- evli bir adama aşık oldum sözlük22
- galatasaray büyüklüğü3
- anın görüntüsü17
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- ioçk hırkası3
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- ben divayım5
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- libidonun anlden pik yapması2
- hangi manifest kızısın6
- meksika açmazı macerası7
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- emevi dini2
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- nureddin zengi tugayları2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fatma betül sayan kaya71
- traveler vs iock5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- arsa kapatmak3
- üzülünce kusmak2
- ada vapuru yandan çarptı2
- kız görünce değişen erkek4
- oyum ak partiye4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- from gold from dust28
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- billur tuzu2
- 41 numerolu metanet vapuru2
entry'ler (1503)
ulan şöyle bi deniz kenarında yazlığım olsa çevremde tatile gidemeyen herkesi sırasıyla misafir ederim. altı geçtim orta seviye ekonomiye sahip aileler bile tatile gidemiyor benim güzel ülkemde. insanlar yazlığı olan ailelere özenerek imrenerek bakıyor. yaradan güzel Allah’ım bize vermiyor, vardır bunda da bi hayır.
karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın aldatılmayı haketmemeli bence. bırakın yaptığı karaktersizliği yanına kalsın. Kalmaz ama.
Ya bu Ali Koç çok mu iyi top oynuyor? Bütün Fenerbahçeliler daha lig başlamadan şampiyon olduklarını sanıyorlar.
bir tavşanlı lı olarak istemediğim olay. hiç evlenmeyelim canım kezban sevmiyorum.
son zamanlarda antipatik bakmaya başladım bu dairelere. nedenini açıklayacağım.
öğrenci evi denilen apart dairede tek başıma kalıyorum, haliyle öğrenciyim zaten bekar evi olarak geçer bir çok yerde neyse konumuz bu değil. daireler bitişik olduğu için yan dairede oturan eleman ikinci öğretim olduğu için benim uyuyacağım vakitte eve geliyor, yüksek sesle konuşuyorlar arkadaşlarıyla, yüksek sesle müzik dinliyorlar uykumdan ediyorlar beni anlayacağınız. efendi gibi belki 10 defa kapılarına gittim ama sadece günü kurtarıyoruz. özür diliyorlar müziği kapatıp sessiz oluyorlar sonra yine aynı. yöneticiye taşıdım olayı ondan da sonuç çıkmadı, adamın bana ayrı ona ayrı konuştuklarını sezdim kimsenin günahını almak istemem ama. ses çıkardıklarında polisi aradım, polis zaten hemen gelmedi yaklaşık yarım saat sonra geldi bu arada da saat gece 4 falandı. yine sonuç çıkmadı.
gözünü seveyim avrupa. en ufak bi ikinci şikayette direk evi boşaltma ve para cezası uygulanıyor. ne yazık ki benim güzide ülkem insanlık olarakta kanun olarakta fersah fersah geri.
önerileriniz varsa dinlemek isterim...
edit: imla.
öğrenci evi denilen apart dairede tek başıma kalıyorum, haliyle öğrenciyim zaten bekar evi olarak geçer bir çok yerde neyse konumuz bu değil. daireler bitişik olduğu için yan dairede oturan eleman ikinci öğretim olduğu için benim uyuyacağım vakitte eve geliyor, yüksek sesle konuşuyorlar arkadaşlarıyla, yüksek sesle müzik dinliyorlar uykumdan ediyorlar beni anlayacağınız. efendi gibi belki 10 defa kapılarına gittim ama sadece günü kurtarıyoruz. özür diliyorlar müziği kapatıp sessiz oluyorlar sonra yine aynı. yöneticiye taşıdım olayı ondan da sonuç çıkmadı, adamın bana ayrı ona ayrı konuştuklarını sezdim kimsenin günahını almak istemem ama. ses çıkardıklarında polisi aradım, polis zaten hemen gelmedi yaklaşık yarım saat sonra geldi bu arada da saat gece 4 falandı. yine sonuç çıkmadı.
gözünü seveyim avrupa. en ufak bi ikinci şikayette direk evi boşaltma ve para cezası uygulanıyor. ne yazık ki benim güzide ülkem insanlık olarakta kanun olarakta fersah fersah geri.
önerileriniz varsa dinlemek isterim...
edit: imla.
bende Kütahya’lıyım ama daha önce bu testi duymadım.
Olamıyorum. Eğer bir gün aşık olursam bu yazıma ekleyeceğim.
Bugün benim doğum günüm sözlük. Teşekkürler...
Maç sırasında o topa bi hışımla vuruşunu izlerken “sikerim sizin yapacağınız işi” demiş olacağını düşündüm.
geceler sessiz geceler sensiz şarkısı ile neler yaptın be usta.
yalnızım.
bunu duymaya ihtiyacım var, duymasam okusam da olur
Allah analı babalı büyütsün bacım. inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur.
işte bu benim. En küçük bir yalan da direk yüzüm kızarıyor. Yalan söylemeyi becerebilseydim belki daha mutlu olabilirdim.
Eeee kapalım bu işler böyle yürüyor...
Eeee kapalım bu işler böyle yürüyor...
ona küçük sürprizler yapın, onu şaşırtın.
bi başka deyimle; sana s... yoğurt bile yediririm. Demeye getiriyordur.
Get out.
kendisine instagram dm den yazılanları ifşa etmiş hanım kızımızdır. itici gelmektedir tabi bana göre.
beni beğenmiyorlar herhal..
Saygı ve sevgi.