bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- mersin'in hristiyanları2
- istanbul12
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- ucan tekme atan hipopotam43
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- tomtom mahallesi2
- cemil tugay11
- sinek as5
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
age of empires oynarken yapabileceğiniz savaş taktiği.
eğer trafikta başınız agelirse polisin hiçbir şey yapamadığı bir olaydır o yüzden size çarpan şerefsizin plakasını alıp trafik mahkemesine gitmeniz gerekiyor ve mahkemelerde boğuşmanız gerekiyor yada çarpıp kaçanı yolda yakalayıp polis gelene kadar dövüp polis geldiğindede tutanak tutturmanız gerek.
gerilla taktiğidir.
günümüz erkeklerinin felsefesi.
(bkz: wham bam thank you ma am)
tavlada da uygulanabilen bir taktik. şöyle ki, 3-2 attınız, içeride 3 le adamı kırıp, aynı pul ile 2 ile kapı alma durumunda, vurup kaçmış olursunuz.
kusura bakmayın ama piçliktir.
tavlada yapilmasi hos karsilanmayan hamle.
seven sikilir siken sevilir mantığını benimsemiş insanlar tarafından sıkça kullanılan taktiktir.
mantıklı bir eylemdir. eğer vurduğunuz kişi kalıplıysa, vurup hiç beklemeden kaçılmalı. Eğer kalıplı olduğu kadar çevikse direk uçulmalıdır.
(bkz: uçurtmamı vurmasınlar)
(bkz: uçurtmamı vurmasınlar)
bir taktik ismidir. rakibe beklemediği anda aniden saldırıp, tam bir savaş yapmak yerine stratejik önem taşıyan hedeflere zarar verip, hemen hasar almadan hızla kaçarak, fazla zaiat vermeden, rakibin önünü kapama, bir nevi sakat bırakma taktiği.
bu taktiği en çok gerillalar, eski türkler, tavlacılar, bir de dolandırıcılar kullanır.
mesela dolandırıcılar zamanla bozukluk olduğu ortaya çıkacak bir ürünü ucuza satıp, tüketip hemen ortadan kaybolurlar.
bu taktiği en çok gerillalar, eski türkler, tavlacılar, bir de dolandırıcılar kullanır.
mesela dolandırıcılar zamanla bozukluk olduğu ortaya çıkacak bir ürünü ucuza satıp, tüketip hemen ortadan kaybolurlar.
(bkz: hit and run)
tavlada uygulanamayan bir taktik. şöyle ki, 3-2 attınız, içeride 3 le adamı kırıp, aynı pul ile 2 ile kapı alırsanız bu vur kaç olmaz. 3 le adamı kırıp aynı taşınızı 2 daha oynarsanız vur kaç olur. 3 le kırıp 2 ile kapı alırsanız bu normal bi oyun olur, vur kaç değil.
eger vur kaçı savunan bi oyuncuysanız, "ner var olm, ben hep böyle oynuyorum." diyorsanız, bu sizin acemi bi oyuncu oldugunuza delalettir.
eger vur kaçı savunan bi oyuncuysanız, "ner var olm, ben hep böyle oynuyorum." diyorsanız, bu sizin acemi bi oyuncu oldugunuza delalettir.
futbolda oluyor bu. kavga çıktığı zaman genelde futbolcular yumruğu atıp uzarlar ortamdan. verkaçtan kalma bir alışkanlık herhal.
(bkz: kuvayi milliye)
klasik gerilla taktiği. ayrıca tavladaki vur kaça değinecek olursak bazıları 'yok o kurallarda' der ama vardır. bence erkeklik kurallarında yoktur ama tavla kurallarında vardır işte. boşuna dememişler zaten erkekliğin yüzde doksanı kaçmak diye. veya da erkek tavlası öyle denildiği kadar erkek değildir. sizce?
(bkz: ateş et ve unut)
ülkemizde çok tutulan bir ticaret modelidir..
günümüz kızlarının da felsefesi (bkz: istemem yan cebime koy)
ilkokul çocuklarının çok yaptığı eylem. o çocuksuluktan mıdır nedir , birbirlerine işte tokat , yumruk , tekme falan atarlar. en son vurmak çok önemlidir. çünkü son kez tokat yiyen gece boyunca o tokatı düşünecektir. nasıl oldu da yedim , nerde hata yaptım , cephanem eksik mi kaldı , organizemi olamadım , kime işbirliği teklif etsemde sağlam bi tane vursam yarın gibilerinden düşünceler kurar.
manga şarkısıdır....
genellikle pkk'nin kullandığı taktik.
vur kaç bunun adı kapkaç diye sözleri devam eden bir şarkısı vardı manganın o zamanlar ergenlik dönemindelerdi sürekli gezerlerdi şehir şehir. aynı yere 5 kere gittikleri olurdu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar