bugün

/60
25 TL'lik faturalı hattıma daha hiç 25 tl ödemek nasip olmadı 30-50 arası geliyor hep faturalar nedense. 30 geldiğinde seviniyorum yani artık.
faturalı hattınızın kısıtlanmasıyla birlikte bir sonraki ay ekstrenize 3 lira kısıtlama bedeli uygulayan öperatördür efenim.
9 gündür sorunumu çözmemiş beceriksiz operatör.
türkiye'de 2011'in en çok tercih edilen hattıymış. hak etmiyor da değil hani.
nedensiz çektiği kontörlerimi aylık cepnetimi uzatarak geri vermiş gsm operatörü.
"kötünün iyisi" dedikleri bu oluyor herhalde.
sanırım turkcell' i alt etmek için çirkin oyunlara başvuruyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=u7ILsQ8u4bk
Senelerdir kullanılan ve sevilen gsm operatörü.
freezone denen gençlik kulübüne ait dergilerinde bu ay dev şebnem ferah posteri veriyorlar. ücretsiz derginizi vodafone şubelerinden alabilirsiniz.

görsel bu resimdeki şebo fotoğrafının posteri...
kendini pazarlama anlayışı "turkcell'e ve kullanıcılarına nasıl laf çakarız."dan ibaret olan itici marka.
binalarin icinde 3g cekmeyen uluslararasi sirket. turkcell'in cekmedigi bazi noktalarda cok iyi ama benim evimin tuvaletinde k istanbul'un gobeginde internet servisi alamiyorum. tuhaf operator.
faturalı hattımdaki internet paket aşımına fahiş fiyatla ücretlendirme yapan ama ısrarla itiraz etmeme rağmen 40 liralık kazığı ispatlayamayan gsm operatörü. sözde dünyanın en iyi gsm operatörlerinden birisi ama bana paket aşımından kaynaklanan internet data kullanımını kanıtlayamadı, müşteri hizmetleri de dahil her kafadan bir ses çıkan şirket aynı zamanda. cep merkezi ayrı bilgi verir, müşteri hizmetleri ayrı bilgi verir, tam bir hayal kırıklığıdır. ben o paket aşımından kaynaklanan 40 lirayı ıspatlayamamalarına takıldım, hakkaten böyle bi acizlik olamaz! internet sayfamda, tek kuruş ücretlendirme gözükmüyor ama bana 40liralık internet parası çıkarıyorlar. üstelik buradaki bilgilerin direkt faturayla örtüşen bilgiler olduğunu müşteri hizmetleri de defalarca teyit etti. 3 defa itirazdan dönen bir faturam var ama kanıtları yok, kendi kendileriyle çelişiyorlar, hattınız varsa buraya geçiş yapmayın vergiler vs canınızı okuyorlar, en önemlisi de güven vermiyorlar, artık güvenmiyorum bunlara ve laflarına.
reklamında çatıda fatura yiyen şişman adam olan gsm operatörü.
faturaya her ay çaktırmadan 1-2 lira daha fazla kitleyen gsm operatörü.
daha demin 4440542 numaralı telefondan arayıp "sayın abonemiz birazdan müşteri temsilcisiyle yapacağınız görüşmeniz güvenlik açısından kayıt altına alınacaktır" dedi. daha sonra kendini bi yarram zanneden * müşteri temsilcisi, önce numaramı okudu sonra sayın ahmet bey niçin borcunuz ödemiyorsunuz diye sordu? *
ulan sanane gerizekalı senin borcun mu? sonra neyin kafasını yaşıyorsun?

hattımı hemen iptal ettim ve şikayetlerimin süreceğini söyledim kapattım,

bütün bunları yapan hatcıkdır.
bu sefer verdiği reklamla sözlüğe girmemize izin vermiştir. allah razı olsundur. *
hizmet olarak gerileyen, müşteri memnuniyetini 2. plana atan ve yalancı bir operatör olmuştur. ne umutlarım vardı ki vodafone ile ilgili ama sende vicdansız çıktın.
çekmiyormuş falan diye reklamları dönüyor ama internet altyapısı şehir içinde bile zayıflık gösterebiliyor.
3g görüşmesi için pencereye çıkıyorum mesela.
izmir dokuz eylül hastanesi'nde zemin ve bodrum katlarda çekmiyor.
sanırım sağda solda gördüğümüz çatı, ağaç, çöp görünümlü baz istasyonları hep turkcell'in olmalı *
onun dışında ücretlendirmesi turkcell e göre gayet hesaplı. turkcell gibi extus benzeri bir kazığını da görmedim henüz.
tv'deki 'demet akalın terk' seviyesindeki reklamında "hiçbir riske girmek istemiyorum" sözünü akla kazıyan iğrenç bir şarkı barındıran operatör.
reklamın bokunu çıkarmış gsm şirketi. Klip çekimine kadar gitmiş iş. *
en son çıkardığı ''hesabını bilen tarife'' reklamıyla ilk defa bir reklamını bu kadar beğendiğim firma.

--spoiler--

eyvah postacı mı acaba ??

--spoiler--
6 yıldır sözlükte olmayan yazarın ismi.
hesabını bilen tarife reklamıyla yardıran firma.

resmen dabbe ye selam çakmışlar.
10 turkcell gücünde operatör. turkcell hattınız varsa, günde 10 mesaj gelir saçma sapan. vodafone hattınıza 10 günde bir tane, o da gelirse.
sessizliğini yerim senin.
liseler arası müzik yarışması reklamıyla beni yerlere yatıran gsm operatörüdür. reklam konusunda seviyeli tutturmuşlardır genelde gençlere yönelik eğlenceli reklamlar verirler.

turkcell ise genelde iyiyken şahanlı reklamlarla sıçmaktadır resmen kendilerini bitiriyorlar ne gerek vardı şahanlı reklamlara kesinlikle anlamıyorum.
© copyright 2005 - 2026