bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor5
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yanık akrep dumanı çekmek3
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- zorunlu eğitim5
- dünüşü4
- şimdi mokv olacaktı3
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- türk ateisti4
- yunanistan29
- sabahın köründe denize girmek3
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- tekne turu14
- zengin yuzırlar2
- en son aldığınız iltifat14
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- eğitimin anlamsızlığı3
- yazarlara gelen son mesaj3
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- sözlük yazarı dövmek3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gürcistan26
- cem küçük10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- balıkesir vs eskişehir2
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
ne olduğu belli olmayan, turkcell'in abonelerine yeni geçirme taktiği.
abonelerin fatura tutarlarında extus karşısında da ücret yazıyor. başka da bir açıklama yok.
internette de tatmin edici bir bilgi bulamadım.
abonelerin fatura tutarlarında extus karşısında da ücret yazıyor. başka da bir açıklama yok.
internette de tatmin edici bir bilgi bulamadım.
iş mahkemeye dahi gitse bu meselenin peşini bırakmayacağım.. extus nedir ey turkcell? haybiye 50 TL fazla ödetiyor 2 aydır.
Talep edildiği taktirde içeriğini detaylı bir şekilde beyan etme zorunluluğuna sahiptir.. Peşini bırakmayın..
ilkinde melodi indirmişsiniz dedi (hayatımda asla melodi/logo indirmiş bir insan değilim)
bakalım ikincide ne diyecek.
çok ağır sözler biriktiriyorum.
Talep edildiği taktirde içeriğini detaylı bir şekilde beyan etme zorunluluğuna sahiptir.. Peşini bırakmayın..
ilkinde melodi indirmişsiniz dedi (hayatımda asla melodi/logo indirmiş bir insan değilim)
bakalım ikincide ne diyecek.
çok ağır sözler biriktiriyorum.
--spoiler--
Müşterimiz ile 14.02.2011 tarihinde görüşülmüş olup, yapmış olduğu alışverişe istinaden hediye çekilişine katıldığını ve gönderilen sms ücretlerinin ise Extus olarak yansıdığı bilgisi paylaşılmıştır.
Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize [email protected] adresimizden, http://www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 444 0 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir.
Saygılarımızla,
Turkcell iletişim Hizmetleri A.Ş.
--spoiler--
Müşterimiz ile 14.02.2011 tarihinde görüşülmüş olup, yapmış olduğu alışverişe istinaden hediye çekilişine katıldığını ve gönderilen sms ücretlerinin ise Extus olarak yansıdığı bilgisi paylaşılmıştır.
Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize [email protected] adresimizden, http://www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 444 0 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir.
Saygılarımızla,
Turkcell iletişim Hizmetleri A.Ş.
--spoiler--
öncelikle wap25 aboneliğinden kurtulmanız gerekiyor.. müşteri hizmetlerinin ilk yaptığı bu oluyor.. ilerleyen aylarda bu extus husususunun wap 25 den mi kaynaklandığını yoksa başka ücretlendirmelerden mi sorusunun cevabını vereceğim.. fakat ilk yapmanız gereken turkceli arayıp wap 25 aboneliğimi fesh edin demeniz olacaktır.. wap25 aboneliği otomatik olan bir aboneliktir.. yani sizden habersiz yapılmıştır, isterseniz hukiki yollardan gidebilirsiniz..
bir önceki entryde mesele çözülmüş gibi lanse edilmiş (arkadaşla mesajlaştık, o yalnızca kopyalamış) fakat binlerce madur var. ve bu cevap turkcelin hilelerinden biri..
(bkz: wap25 ne lan)
bir önceki entryde mesele çözülmüş gibi lanse edilmiş (arkadaşla mesajlaştık, o yalnızca kopyalamış) fakat binlerce madur var. ve bu cevap turkcelin hilelerinden biri..
(bkz: wap25 ne lan)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar