bugün
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi5
- işe yeni başlayan kıza sineklenen erkekler4
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste5
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum4
- babam hiç dövmezdi insanı11
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- yaş pasta alınan evdeki mutluluk3
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- pandela27
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- olası israil türkiye savaşı5
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- evlen baskısı3
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış6
- yarak yemenin nesi kötü anlamadım diyen kız3
- evagreenin sürekli haklı olması4
- sizi enflasyona ezdirmedik3
- bal arısı3
- mustafa destici3
- eşyaların isyanı2
- spor yapmayan erkek9
- nasılsınız5
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- domuz gibi olan yazarlar3
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- türbanli kadın ile sevişmek2
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi3
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- nara shikamaru2
- true namussuzdur5
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın4
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- true neden sevilmiyor5
- zaman baba4
- queen feristah6
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- ösym'nin yks de soru iptal etmesi2
- 2026 dünya kupası37
- tanga giyen erkek6
- fake kadın hesabı açıp abaza dayı yolmak2
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- türklerin iq ortalaması4
- sözlükte başın belaya girmesi3
- atatürk düşmanlarını kim yetiştirdi2
- bugün ingiltere kongo maçı saat 19 da trt 1 de2
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- true'nun yine online olması5
kardeşim gibi benimsediğim, sevimli ve komik yazar. (bkz: zirvelerin insanlara getirisi vol 1)
zirve sonrası oturma faslında tanıştığım; paintball muhabbetiyle kaynaştığım yazar. dünyalar tatlısı. diğer bir tabu ortağı. hala tanışmayanlar varsa çok şey kaçırıyorlar emin olsunlar.
yine bana aaa demiş ama bu sefer aaa.sıyla birlikte oturduğum yazar...kırmayıp gelmiştir yanımıza..ayrı kaldık konuşamadık ama bilir pek severim kendisini..
bütün zirvelerde yanımda taşımak istediğim yazardır. paintballda da alnın catının ortasından mıhlarım söyleyeyim. counterda rakip tanımam birader. ayrıca ufak çapta bir kaza atlattığımız yazar. mazallah vahim sonuçlar doğurabilirdi.
paintball'da çılgın atacağımız. zirvedeki rahatlığımı fark etmiş yazarlardan. daha çok iş yapacağız kendisiylen, nice yıllara kardeşim...
1. yılın kutlu olsun yazarı.
1. yılımız kutlu olsun cicim dediğim yazar.
uzun, neşeli, cana yakın insan.
müzik ve bölüm ortak özelliklerini saymasak da çok iyi nir ikili oluşturduğumuz yazar. öyle ki nargileyi ben çekerken keyfini o çıkarıyor.
"çek abi çek çeek... ohhhh; işte bunlar sahalarda görmek istediğimiz görüntüler" *
"çek abi çek çeek... ohhhh; işte bunlar sahalarda görmek istediğimiz görüntüler" *
şahane danslarıyla uzun olmasının yanı sıra* kıvrak bir bedene sahip olduğunu da bize gösteren arkadaş.bi de çok komik o ayrı.
ruhunda clubber lık olan sempatik mi sempatik dev. çok şaşırttı beni be sözlük. bütün gece bi bu dans etti desem yeridir.*
hakkında hala birşeyler yazmadığımı, son bok yeme zirvesinden sonra fakettiğim dev adam.. kocaman sarılıyor böyle, muhabbet de gırla.. en kısa zamanda halı saha işini halledecez mirim.. öperin..
bankamatik arkadaşım olan güzel yazar. caddenin ortasında "ecee eceee" diye yırtınmışlığımız da vardır kendisiyle. neredeyse yarısına geliyor oluşum da hoş tabi * .
aha bugün için bu da çok koşturdu insanı, ne yapıp edip o pasta ya istediğim şeyi yaptırdın ya helal olsun yazarı. *
her manada ince insan. içi dışı bir yanii..
her manada uzun insan... dıştan öyle gözüküyor vallaha, içini bilemem...
eberkle bir araya gelip beni boy kompleksine sokmus yazar. bi de ictigim saraptan istifade edip fotograf cektirmisiz ki tadindan yenmez. sen duuuur, ama sen duuur ben o fotograf ustunde ince bi photoshop ayariyla dengeleri tersine cevirmez miyim.. bi de kardesimin* dedigine gore bakislarimizi ufaktan torpulememiz gerekiyor ama ellesmeyelim, gozun korksun accik.. *
yolda yürürken tepemden atlama testi yapmayı düşünen ancak son anda vazgeçen denese bi problem çıkmadan atlayabileceğine inandığım devasa hemşehrim.
minik kardeşim benim, güzel huylu nadir adamlardan, iyi yazarlardan, seviyoruz kendisini yazarı.
zirve sonunda, herkes giderken o masadaki pastaları yiyen haliyle kahkaha krizine girmeme yol açan yazar. üstündekilerinin hepsi de tommydendi. tikky avlama zirvesine en tikky haliyle gelen yazardır aynı zamanda.*
göççük gardaşım olmaya terfi eden yazar.*
eberk de olmasa boyum kısa diye az kala yanlarına almayacak olan yazar. ama yok sever beni kendisi *ben de severim onu bi de yine "aaaaa....." dedirttim kendisine ama ev uzak be güzelim..umarım bi zirvede "aaaa..." demiceksin, hatta ben mekanı kapatıp, sandalyayeleri ters çevirip öle çıkıcam mekandan. güzel günler göreceğiz. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar