bugün
- öğretmen maaşı19
- temizlik hastası kadın ile pis koca ilişkisi10
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi9
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu31
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması37
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı18
- kulak içi kaşıntısı13
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi18
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak13
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak14
- lubunya 028
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun8
- selahattin demirtaş11
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez32
- bir sigara mı yaksak16
- muharrem ince10
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- sadece türkiyede olacak olaylar36
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor13
- sözlük yazarlarının doğum tarihi23
- öpüle öpüle uyutulmak17
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı17
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- anın görüntüsü22
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- unutulmaz film replikleri25
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak16
- börek isimlerinin ingilizcesi10
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması26
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- kadınlar ne ister34
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı10
- enner valencia10
- togg26
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi17
- şu anda çalan şarkı17
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar14
- donald trump'ın tutuklanması10

entry'ler (1246)
fermuarının bozulması.
hayatında daha önemli olan yerlere giden insandır.
denizin kükreyişini dinleyerek, iyi, peki ben boğulacağım, diye düşündü. üç ün çekilişi stephen king
sonsuzluk sonsuza kadar sürecekmiş gibi görünüyor. gösteri peygamberi chuck palahniuk
sonsuzluk sonsuza kadar sürecekmiş gibi görünüyor. gösteri peygamberi chuck palahniuk
ağlayan bebekten daha çok ses çıkardığınız zaman ne oluyor leynn nidaları içinde şaşkın şaşkın yüzünüze bakarak susmasını sağlayabilirsiniz.
(bkz: tecrübe ile sabittir)
(bkz: tecrübe ile sabittir)
birde cevabın içine yemek tarifi, maç özeti yada masal gibi şeyler ekleyerekde güzel puanlar alabilisiniz. ama bu öyle her babayiğidin yapabileceği birşey değildir. bu dediğim şeyleri kağıda öyle bir bezeyeceksiniz ki sorunuzun cevabı ile bütünlük oluşturacak. böylece az bildiğiniz yada bilemediğiniz derslerden güzel güzel geçeceksiniz. *
kırılan vazo annenin vazosu ise ve yanlışlıkla kırılmış ise hiçbirşey olmamış gibi yapılarak vazonun yerine yokluğunu farkettirmeyecek birşeylerele doldurarak vaziyeti toparlıyabilirsiniz. ha yok benim gibi çakal bir anneye sahipseniz o zaman aşşağıdaki gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
vazoyu kıran ben, gayet hiç birşey olmamış gibi vazonun yerine başka şeylerle doldurarak annenin bu durumu çakmaması için dua etmekteyimdir. olayın akşamında anne vazonun bulunduğu yere bir kağıtla not bırakmıştır.
- burada ki vazoya ne oldu?
bu notu okuyan ben 2 gün boyunca karın ağrıları içinde olayı anneme nasıl anlatacağımı düşünüp durdum ve sonunda annemin yöntemi ile karşılık vermeye karar verdim. hemen bir kağıt alıp üstüne kırıldı yazdım ve annemin notu üstüne koydum. annemin notu bulması ve yanıma gelerek gülmeye başlaması ile rahat nefes alınmış başka bir olayda tekrar görüşmek üzere der uzar giderim. *
vazoyu kıran ben, gayet hiç birşey olmamış gibi vazonun yerine başka şeylerle doldurarak annenin bu durumu çakmaması için dua etmekteyimdir. olayın akşamında anne vazonun bulunduğu yere bir kağıtla not bırakmıştır.
- burada ki vazoya ne oldu?
bu notu okuyan ben 2 gün boyunca karın ağrıları içinde olayı anneme nasıl anlatacağımı düşünüp durdum ve sonunda annemin yöntemi ile karşılık vermeye karar verdim. hemen bir kağıt alıp üstüne kırıldı yazdım ve annemin notu üstüne koydum. annemin notu bulması ve yanıma gelerek gülmeye başlaması ile rahat nefes alınmış başka bir olayda tekrar görüşmek üzere der uzar giderim. *
o sakız patlatan ağızına bir tane de sizin patlatmanıza sebep verecek olan kızdır.
pepsi nin gelir düzeyi aşağıda olan insanlarımızı hedefe aldığını ve pazar payını burada ki insanlarla genişletmek istediğinin göstergesi olan reklamdır. bu sebepten de seda seyan ın bu reklamda oynatılması doğru bir seçimdir. seda bacımız hiç bir zaman çok pahalı olan ürünlerin reklamlarında yer almamıştır ve seda ablamızın reklamlarında oynadğı ürünler gelir seviyeleri düşük olan yerleşim birimlerinde takip edilip alınmaktadır.
içinde barındırdığı duygu yoğunluğunu sujeden objeye çevirerek bir nebze olsun rahatlamayı ve yarattığı eserle kendisinde barındırdığı izleri sergileme yoluna giren insandır.
(bkz: ne dedim lan ben)
(bkz: ne dedim lan ben)
aşkın gözü kör mü acaba adlı parçası ile beni benden alan kişi.
sevgilisi olan kıza yazan erkeklerden hiç bir farkı olmayan karaktersiz erkeklerdir.
silinmiş yazar.
(bkz: yeşil yeşil)
haksız yere çaylak olan, bu sebepten ötürü haklı olarak söven ve sövdüğü için de silinen yazar.
foseptik: lağım çukuru demektir,
bu nedicede de başlığımızın anlamı lağım çukuru çukuruna düşen kadın oluyor.
bu nedicede de başlığımızın anlamı lağım çukuru çukuruna düşen kadın oluyor.