bugün
- sari renkli seker38
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi13
- anın görüntüsü30
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır18
- kent lokantası11
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor24
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar14
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı22
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10

entry'ler (1246)
fermuarının bozulması.
hayatında daha önemli olan yerlere giden insandır.
denizin kükreyişini dinleyerek, iyi, peki ben boğulacağım, diye düşündü. üç ün çekilişi stephen king
sonsuzluk sonsuza kadar sürecekmiş gibi görünüyor. gösteri peygamberi chuck palahniuk
sonsuzluk sonsuza kadar sürecekmiş gibi görünüyor. gösteri peygamberi chuck palahniuk
ağlayan bebekten daha çok ses çıkardığınız zaman ne oluyor leynn nidaları içinde şaşkın şaşkın yüzünüze bakarak susmasını sağlayabilirsiniz.
(bkz: tecrübe ile sabittir)
(bkz: tecrübe ile sabittir)
birde cevabın içine yemek tarifi, maç özeti yada masal gibi şeyler ekleyerekde güzel puanlar alabilisiniz. ama bu öyle her babayiğidin yapabileceği birşey değildir. bu dediğim şeyleri kağıda öyle bir bezeyeceksiniz ki sorunuzun cevabı ile bütünlük oluşturacak. böylece az bildiğiniz yada bilemediğiniz derslerden güzel güzel geçeceksiniz. *
kırılan vazo annenin vazosu ise ve yanlışlıkla kırılmış ise hiçbirşey olmamış gibi yapılarak vazonun yerine yokluğunu farkettirmeyecek birşeylerele doldurarak vaziyeti toparlıyabilirsiniz. ha yok benim gibi çakal bir anneye sahipseniz o zaman aşşağıdaki gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
vazoyu kıran ben, gayet hiç birşey olmamış gibi vazonun yerine başka şeylerle doldurarak annenin bu durumu çakmaması için dua etmekteyimdir. olayın akşamında anne vazonun bulunduğu yere bir kağıtla not bırakmıştır.
- burada ki vazoya ne oldu?
bu notu okuyan ben 2 gün boyunca karın ağrıları içinde olayı anneme nasıl anlatacağımı düşünüp durdum ve sonunda annemin yöntemi ile karşılık vermeye karar verdim. hemen bir kağıt alıp üstüne kırıldı yazdım ve annemin notu üstüne koydum. annemin notu bulması ve yanıma gelerek gülmeye başlaması ile rahat nefes alınmış başka bir olayda tekrar görüşmek üzere der uzar giderim. *
vazoyu kıran ben, gayet hiç birşey olmamış gibi vazonun yerine başka şeylerle doldurarak annenin bu durumu çakmaması için dua etmekteyimdir. olayın akşamında anne vazonun bulunduğu yere bir kağıtla not bırakmıştır.
- burada ki vazoya ne oldu?
bu notu okuyan ben 2 gün boyunca karın ağrıları içinde olayı anneme nasıl anlatacağımı düşünüp durdum ve sonunda annemin yöntemi ile karşılık vermeye karar verdim. hemen bir kağıt alıp üstüne kırıldı yazdım ve annemin notu üstüne koydum. annemin notu bulması ve yanıma gelerek gülmeye başlaması ile rahat nefes alınmış başka bir olayda tekrar görüşmek üzere der uzar giderim. *
o sakız patlatan ağızına bir tane de sizin patlatmanıza sebep verecek olan kızdır.
pepsi nin gelir düzeyi aşağıda olan insanlarımızı hedefe aldığını ve pazar payını burada ki insanlarla genişletmek istediğinin göstergesi olan reklamdır. bu sebepten de seda seyan ın bu reklamda oynatılması doğru bir seçimdir. seda bacımız hiç bir zaman çok pahalı olan ürünlerin reklamlarında yer almamıştır ve seda ablamızın reklamlarında oynadğı ürünler gelir seviyeleri düşük olan yerleşim birimlerinde takip edilip alınmaktadır.
içinde barındırdığı duygu yoğunluğunu sujeden objeye çevirerek bir nebze olsun rahatlamayı ve yarattığı eserle kendisinde barındırdığı izleri sergileme yoluna giren insandır.
(bkz: ne dedim lan ben)
(bkz: ne dedim lan ben)
aşkın gözü kör mü acaba adlı parçası ile beni benden alan kişi.
sevgilisi olan kıza yazan erkeklerden hiç bir farkı olmayan karaktersiz erkeklerdir.
silinmiş yazar.
(bkz: yeşil yeşil)
haksız yere çaylak olan, bu sebepten ötürü haklı olarak söven ve sövdüğü için de silinen yazar.
foseptik: lağım çukuru demektir,
bu nedicede de başlığımızın anlamı lağım çukuru çukuruna düşen kadın oluyor.
bu nedicede de başlığımızın anlamı lağım çukuru çukuruna düşen kadın oluyor.