bugün
- 19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması35
- sözlüğümüze yeni yeni aktrollerin gelmesi11
- ev hanımlığı10
- çok konuşan kadın10
- geceye bir erkek yalanı bırak13
- ümit özdağ17
- demek ki herkesi içeri alabilirler15
- ekrem imamoğlu abartılmış balon bir siyasetçidir8
- istanbul'a kayyum atanacak mı sorunsalı10
- sahi bir true vardı ne oldu o iş10
- bütün muhaliflerin suçlu olması16
- masklavi'nin mesai saati dışında entry girmesi47
- aldatılan kadın13
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi50
- bu kadar mı önemli koltukta kalmak16
- anın görüntüsü16
- v a m p i r o v25
- 19 mart 2025 sokaklarda polislerin dolaşması10
- hadis inkarcılığı16
- akepe dönemi tarih kitaplarında nasıl yer alacak20
- abd ve israil türkiyeye ambargo uygularsa nolur8
- ayrılırken arkadaş kalmak isteyen sevgili14
- günün sözü18
- ekşi sözlük10
- instagram da engellenmek13
- 35 yaşında bir delikanlı olmak15
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi8
- kuryeye bornozla kapı açan kız9
- kızlar osurur mu16
- sahurdayız uludağ sözlük17
- erdoğanın diploması15
- geceye bir şarkı bırak12
- starbucks vs kahve dünyası11
- kabuksuz kaplumbaga35
- iyi geceler8
- saraca bi siktir git amk9
- suç örgütü lideri ekrem imamoğlu18
- yanlış yapıyoruz diyen akpli15
- 18 mart 191517
- arkadaşlar buyrun sıcak ekmek kemirelim11
- gece aniden gelen dayak yeme isteği8
- ioçk ile kaplumbağayı baş göz etmek12
- arkadaşlar yeni aldım nasıl olmuş9
- ioçk11
- ahmet beyin beyaz bareti17
- iki fotom arasındaki 7 farkı bulun9
- yüksek enflasyon9
- 195 boyunda erkeğin ideal kilosu15
- polisimize saldıran suriyeli kebapçılar10
- çorap almaktan mutlu olmak8
fiyatı yüksek olsada; ses kalitesi bakımından hakkını veren alman kulaklık markası.
gün itibariyle cx300 modeline sahip olduğum ses, tesisat, ıvır zıvır firmasıdır. kalitelidir.
(bkz: sennheiser cx 300)
kullandığınızda size, o zamana kadar dinlediğiniz şeyin aslında müzik olmadığını gösteren şey.
ayrıca; (bkz: shure)
ayrıca; (bkz: shure)
Mx500 modeli, kulak ici modeller arasinda tartismasiz bir numaradir. Ipod ve benzeri mp3 player'lar icin daha da iyisini isteyenlere uygun fiyatlı px100 veya px200 modelleri onerilebilir. Sony, Philips gibi kulakliklarla kıyaslanabilecek bir marka asla degildir. Eski albumlerinizi dinleyip 'aa, altta neler neler caliyormus aslinda' diye sasirip, onlara yeniden asik olmanizi saglar.
dünya'daki en iyi kulaklıkları üreten firma.bu firmanın ürettiği her ürün hepsinin kalitesi yüksek olsa da fiyatı azıcık tuzludur.
adını kurucusu prof. fritz sennheiser'dan alan marka. ses sistemleri alanında büyük pay sahibi firmadır.
gözlerimin 3.75 hipermetrop olması hasebiyle etiketin üstünde yazan 100 ytl'lik meblağa bir anlam veremeyerek satış elemanına etiketi teyit ettirdiğim kulaklık markası. araştırmalarıma göre sony mp3 player, apple iPod, x walkman, y discman yada seiko kol saati gibi hediyeleri de olmayan haddinden pahalı kulaklık markası.
Ses ile ilgili elektronik tercihlerimden olan sony ve philips markasına olan takıntıma kulaklıkta mani olan ve ses kalitesi bakımından üst düzey olarak nitelendirebileceğim,yalnız fiyatı da buna oranla biraz daha yüksek olan bir kulaklık markası. Bu kulaklıkla müzik dinledikten sonra diğer kulaklıklardaki ses daha basit düzeyde gibi geliyor insana.
hd600 modeli kulaklık ile oyun oynarken veya müzik dinlerken inanılmaz zevk alacağınız kulaklık modeline sahip firma tabi parasını öderken aynı zevki alacağınızın garantisini veremem.
philips ve sonyden daha kaliteli ses vermesiyle beni kendine çekmiştir, alman malıdır, audi araç dünyası için ne ise sennheiser da ses dünyası için odur.
türkiye için resmi sitesi:
http://www.kulakligim.com/anasayfa.asp?
http://www.kulakligim.com/anasayfa.asp?
söz konusu dinamik driverli kulaklıklarsa sennheiser,grado ile bası ceker.az paraya kaliteli muzik dinlemek isteyenlerin ilk secimi olmalıdır.
not:dinamik driverli kulaklıklar burn-in gerektirir.ilk aldıgınızda sesi begenmezseniz biraz sabredin.kulaklıgınıza zaman verin.
eger analitik ses isteniyorsa baska bir deyisle dinleyici detay manyagıysa shure ve etymotic gibi markaların kulaklıklarına yonelinmelidir.
not:dinamik driverli kulaklıklar burn-in gerektirir.ilk aldıgınızda sesi begenmezseniz biraz sabredin.kulaklıgınıza zaman verin.
eger analitik ses isteniyorsa baska bir deyisle dinleyici detay manyagıysa shure ve etymotic gibi markaların kulaklıklarına yonelinmelidir.
bose ile rekabet edemeyecek olan kulaklık markası.
// elime aldım çin malı,kulagıma taktım japon dedirten mx360 modelidir.
90'lı yılların aiwa kulaklıklarını tokatlamayı basarmıstır..
90'lı yılların aiwa kulaklıklarını tokatlamayı basarmıstır..
kulaklık, mic kulaklık vs. yani kısacası müzik dinleme üzerine başka bi marka alacağınıza bu abilerin en ucuz modelini alın, yeğdir. çok başarılı.
dünyanın en iyi ses veren kulaklığıdır nitekim bi öğrenci geliriyle almak imkansızdır.
allahın dağında * hiçbir mağazada bulunmayan kulaklık. lanet olsun.
aldığımın 2. haftasında otobüste düşürdüğümü farkederek tüm otobüs firmasını uğruna heder ettiğim kulaklık.
- amcaaeee, kulaklığımı kaybettim 8.30 otobüsünde 4 numaraydım
+ elimize geçmedi kızım hem altı üstü kulaklık nolacaakk yyaaaw
cevabı üzerine
- amceeaa o kulaklık 79 lira hem de yeni aldım deyince
yarım saat içinde bulunmuş ve ertesi gün elime geçtiğince öpücüklere boğmuşumdur kendisini.
canım benim canım.
- amcaaeee, kulaklığımı kaybettim 8.30 otobüsünde 4 numaraydım
+ elimize geçmedi kızım hem altı üstü kulaklık nolacaakk yyaaaw
cevabı üzerine
- amceeaa o kulaklık 79 lira hem de yeni aldım deyince
yarım saat içinde bulunmuş ve ertesi gün elime geçtiğince öpücüklere boğmuşumdur kendisini.
canım benim canım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar