bugün
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak4
- sabahtan beri aç olmak5
- özgürlük nedir sorunsalı6
- true silik olsun10
- etli biber dolması yapan erkek6
- platon un mağara alegorisi14
- iskender5
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- beni sevindirin2
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- sucuk döner5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- ekrem imamoğlu4
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- aç karnına markete girmek2
- ismail kartal30
- haşlanmış yumurta9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- sözlüğün kırbacı5
- islamda kadın6
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- anın görüntüsü29
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gocu34
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- tavuk döner2
- bıçak arası2
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- bugün uludağ sözlük için ne yaptın2
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- yeralti edebiyatcisi9
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- kiraz cicegi kolonyasi28
entry'ler (325)
Efendi, akıllı, yetenekli esporcu. Geleceği de yüzü kadar parlak olsun kardeşimin.
Kesinlikle bizi dinleyen uygulama.
Evde 3 gündür vampir muhabbeti dönüyor. Sebebi de sevgilimin vampire diaries adında bir diziye başlaması. Ben de hiç sevmem vampir kurt adam muhabbeti acildikca konu degistiriyorum.
Ne internetten vampir yazdim ne de kan. Bugun instagramda vampir temali oyun reklamlari cikmaya basladi.
ios kullaniyorum.
Evde 3 gündür vampir muhabbeti dönüyor. Sebebi de sevgilimin vampire diaries adında bir diziye başlaması. Ben de hiç sevmem vampir kurt adam muhabbeti acildikca konu degistiriyorum.
Ne internetten vampir yazdim ne de kan. Bugun instagramda vampir temali oyun reklamlari cikmaya basladi.
ios kullaniyorum.
12.5 falan
Lez adaylar bekleniyor.
Biraz önce başıma gelen olay.
Eve girerken kafama arkadan saldırdı ve gitti yakın bir yere kondu. Ben daha ne oluyor demeden bu sefer yüzüme saldırdı ve yumruğu yedi.
Şimdi kapımın önünde bekliyor. Bu hayvan ya bana taktı ya da birine benzetti. Ama biraz daha kapımın önünde beklerse öldürmeyi düşünüyorum.
Evden her çıktığımda arkamı kontrol etmek istemiyorum.
Lütfen defol karga. Ne kadar hayvan sevsem de vururum seni!!!
Eve girerken kafama arkadan saldırdı ve gitti yakın bir yere kondu. Ben daha ne oluyor demeden bu sefer yüzüme saldırdı ve yumruğu yedi.
Şimdi kapımın önünde bekliyor. Bu hayvan ya bana taktı ya da birine benzetti. Ama biraz daha kapımın önünde beklerse öldürmeyi düşünüyorum.
Evden her çıktığımda arkamı kontrol etmek istemiyorum.
Lütfen defol karga. Ne kadar hayvan sevsem de vururum seni!!!
Benim gibi başlığa bakıp direkt linke tıklarsan 1.80lik sarışın yerine 190lık biscolata erkeği çıkar moralin bozulur!
Hepsini yemek olarak görmüyoruz ki. Mesela ben hipopotamı hiç yemek olarak görmedim. Ama tavuk, kuzu falan akar gider.
Kanal D, Digiturk, TRT, Tivibu gibi daha bir çok platformun dizilerini, programlarını ve filmlerini sesli betimlemeli, altyazılı ve işaret dili tercümesiyle görme ve işitme engelliler için erişebilir kılan güzide topluluk.
Turkcell ile yeni başlattıkları uygulamayla birlikte görme engellilerin herkes gibi sinema izleme hakkını elde etmelerini sağlamıştır.
Unutmayın ki bilgiye erişmek herkesin hakkıdır.
Turkcell ile yeni başlattıkları uygulamayla birlikte görme engellilerin herkes gibi sinema izleme hakkını elde etmelerini sağlamıştır.
Unutmayın ki bilgiye erişmek herkesin hakkıdır.
Tekrarı hosuma gitti canlı yayına bakayım dedim. Kızlardan biri bugun gunlerden ne dedi. Herkes perşembe dedi! Ama bugun pazar. Hevesim kaçtı daha da izlemem.
Son olarak; beni çok kötü ezen yazar:) esen kalması dileğiyle.
7 serisinden nefret eden, 3 serisini tam deneyimlememiş, 5 serisine taparcasına aşık olan, yurt dışında yaşayan ve şu anda dünya üzerinde tanışıp karşılıklı çay içmeyi en çok istediğim insan. Ayrıca 3 sayfa nick altı var ve o bir popi. Aynı zamanda bir yetişkin. Seni bulacam olum. Smile was here!
Yıllardır üye olmasına ramen arada bir girip yazan, yazmışken de "neden bu sözlüğün popisi ben olmayayım" diye düşünüp çok saygıdeğer hellzangelz abisine artistlik yapan ve ergen yaftası yiyen garip, fakir, yurt dışında yaşamayan, 5 serisine binmeyen yazar.
Yurt dışında da ülkemizde de bmw 5 serisine binen ve bunu dm atarak belirtmekten zevk alan yazar.
Bmw 5 serisine f/p aracı diyenin alnını merkel karışlasın. F/p istatistiği göreceli değildir ve vergilendirme sistemine göre de değerlerde oynama olmaz.
Bir araba kendine alırken; bir araba da devlete hediye ettiğimiz güzide ülkemizde hiçbir araç f/p oranıyla parmak ısırtmaz ise uludağ sözlüğe girip f/p oranıyla parmak ısırtır yazılmaz.
Kırmızı ışık ihlali.
On birinci nesil çaylak. Olur da bir gün yazar olursa troll olmasın efendim.
Sanırım troll yazar. Troll değilse de ağır çirkin.