bugün
- iştah oburluk ve açgözlülük şeytandan gelir4
- hem maddi dünyaya tapmak hem de mesih'i istemek5
- sıradan bir insan olduğunu anlama eşiği3
- libidosu yükselen erkek neden sarılmak ister5
- islamcılık cihat cariyelik ve seks köleliği2
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik14
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- youtuberların ideolojileri7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- abdullah öcalan ın cinsel ihtiyaçları3
- sosyal medya toplumun baş belasıdır5
- dini baskılar ve kadın düşmanları3
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- kravatlı yobaz3
- flörtöz erkek iticiliği12
- tora'ya göre musa rabbi eleştirebilir2
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- benekli mayo2
- zikzak çizerek rampa çıkmak2
- 21 yy da osmanlı'yı övmek3
- bedellici erkekle evlenir misiniz3
- şafak saymak3
- sabahları nefret edilen şeyler7
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- pazarcıların seçtirmemesi5
- birgün tv2
- usame bin ladin3
- deccal'in tarikat şeyhi olma ihtimali2
- hakan çalhanoğlu2
- pazar sabahı3
- arkadaş2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir3
- tadelle2
- türkiye9
- rakı4
- anın betimlemesi2
- anın görüntüsü21
- islamda namaz yoktur14
- 12 eylül 2026 konyaspor trabzonspor maçı3
- futbol3
- günün şarkısı2
- dibek kahvesi2
- ben üşümem6
- süper lig2
- boyumun 2 cm kısalması28
entry'ler (325)
Efendi, akıllı, yetenekli esporcu. Geleceği de yüzü kadar parlak olsun kardeşimin.
Kesinlikle bizi dinleyen uygulama.
Evde 3 gündür vampir muhabbeti dönüyor. Sebebi de sevgilimin vampire diaries adında bir diziye başlaması. Ben de hiç sevmem vampir kurt adam muhabbeti acildikca konu degistiriyorum.
Ne internetten vampir yazdim ne de kan. Bugun instagramda vampir temali oyun reklamlari cikmaya basladi.
ios kullaniyorum.
Evde 3 gündür vampir muhabbeti dönüyor. Sebebi de sevgilimin vampire diaries adında bir diziye başlaması. Ben de hiç sevmem vampir kurt adam muhabbeti acildikca konu degistiriyorum.
Ne internetten vampir yazdim ne de kan. Bugun instagramda vampir temali oyun reklamlari cikmaya basladi.
ios kullaniyorum.
12.5 falan
Lez adaylar bekleniyor.
Biraz önce başıma gelen olay.
Eve girerken kafama arkadan saldırdı ve gitti yakın bir yere kondu. Ben daha ne oluyor demeden bu sefer yüzüme saldırdı ve yumruğu yedi.
Şimdi kapımın önünde bekliyor. Bu hayvan ya bana taktı ya da birine benzetti. Ama biraz daha kapımın önünde beklerse öldürmeyi düşünüyorum.
Evden her çıktığımda arkamı kontrol etmek istemiyorum.
Lütfen defol karga. Ne kadar hayvan sevsem de vururum seni!!!
Eve girerken kafama arkadan saldırdı ve gitti yakın bir yere kondu. Ben daha ne oluyor demeden bu sefer yüzüme saldırdı ve yumruğu yedi.
Şimdi kapımın önünde bekliyor. Bu hayvan ya bana taktı ya da birine benzetti. Ama biraz daha kapımın önünde beklerse öldürmeyi düşünüyorum.
Evden her çıktığımda arkamı kontrol etmek istemiyorum.
Lütfen defol karga. Ne kadar hayvan sevsem de vururum seni!!!
Benim gibi başlığa bakıp direkt linke tıklarsan 1.80lik sarışın yerine 190lık biscolata erkeği çıkar moralin bozulur!
Hepsini yemek olarak görmüyoruz ki. Mesela ben hipopotamı hiç yemek olarak görmedim. Ama tavuk, kuzu falan akar gider.
Kanal D, Digiturk, TRT, Tivibu gibi daha bir çok platformun dizilerini, programlarını ve filmlerini sesli betimlemeli, altyazılı ve işaret dili tercümesiyle görme ve işitme engelliler için erişebilir kılan güzide topluluk.
Turkcell ile yeni başlattıkları uygulamayla birlikte görme engellilerin herkes gibi sinema izleme hakkını elde etmelerini sağlamıştır.
Unutmayın ki bilgiye erişmek herkesin hakkıdır.
Turkcell ile yeni başlattıkları uygulamayla birlikte görme engellilerin herkes gibi sinema izleme hakkını elde etmelerini sağlamıştır.
Unutmayın ki bilgiye erişmek herkesin hakkıdır.
Tekrarı hosuma gitti canlı yayına bakayım dedim. Kızlardan biri bugun gunlerden ne dedi. Herkes perşembe dedi! Ama bugun pazar. Hevesim kaçtı daha da izlemem.
Son olarak; beni çok kötü ezen yazar:) esen kalması dileğiyle.
7 serisinden nefret eden, 3 serisini tam deneyimlememiş, 5 serisine taparcasına aşık olan, yurt dışında yaşayan ve şu anda dünya üzerinde tanışıp karşılıklı çay içmeyi en çok istediğim insan. Ayrıca 3 sayfa nick altı var ve o bir popi. Aynı zamanda bir yetişkin. Seni bulacam olum. Smile was here!
Yıllardır üye olmasına ramen arada bir girip yazan, yazmışken de "neden bu sözlüğün popisi ben olmayayım" diye düşünüp çok saygıdeğer hellzangelz abisine artistlik yapan ve ergen yaftası yiyen garip, fakir, yurt dışında yaşamayan, 5 serisine binmeyen yazar.
Yurt dışında da ülkemizde de bmw 5 serisine binen ve bunu dm atarak belirtmekten zevk alan yazar.
Bmw 5 serisine f/p aracı diyenin alnını merkel karışlasın. F/p istatistiği göreceli değildir ve vergilendirme sistemine göre de değerlerde oynama olmaz.
Bir araba kendine alırken; bir araba da devlete hediye ettiğimiz güzide ülkemizde hiçbir araç f/p oranıyla parmak ısırtmaz ise uludağ sözlüğe girip f/p oranıyla parmak ısırtır yazılmaz.
Kırmızı ışık ihlali.
On birinci nesil çaylak. Olur da bir gün yazar olursa troll olmasın efendim.
Sanırım troll yazar. Troll değilse de ağır çirkin.