bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- travesti sesi çekiciliği5
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- kıl erkeğin süsüdür14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- akrep burcu4
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- ioçk14
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- berlin de lgbt yürüyüşüne araçla saldırı2
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- doğu batı sentezi2
- arkadaşlar bir şey dicem5
- gecenin köründe5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- opel türkiye ve neskar bursa rezaleti2
- her yaptığı olay olan insanlar3
- gece denize girmek4
- birader beyefendiler birader bey yazarlardır2
- yatın artık orçolar2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- şarap içemeyen erkek6
- şu an sözlüğü çift görüyorum2
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- geceye bir şarkı bırak7
- sadece 1 meyve seçme hakkı olsa seçilecek meyve2
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- seni karım yapacağım3
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- nohut yaptım nası olmuş10
- müslüman cinler2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- yorgun mermi vs nervio12
- kafa açan insan5
- yeni parti46
gelinim olur musun yarışmasıyla tanınan nam ı değer (bkz: semra kaynana)bundan kısa bir süre önce oğlu ata yı kaybetmiştir
(bkz: semra türk)
medya oyunlarına çabukayak uydurmuş ve bunun bedelini çok ağır ödemiş insandır.*
medyanın hayatımıza soktuğu yüzlerce gereksiz insandan sadece biri. diğer benzerleri gibi kullanılmış, tüketilmiş ve en sonunda posası çıkınca bir kenara atılmıştır.
ünlü olmayı oğlunun canı ile ödemiş kaynana adayı. türkiyenin kaynanası diye hitap edilirken, hayatında bir daha kaynana olamayacaktır.
oğlunun ölümünden sonra 1 yıl içerisinde 20 yıl yaşlanmış gibi görünen kadındır.
tamam oğlu ölmüştür, canı yanıyordur, bunu anlıyorum. ama hala oğlunun kaybına neden olan ekranlara çıkıp ona buna bağırmasına anlam veremiyorum. ayrıca bu kadını hala televizyona çıkaran yurdum insanı için ısrarla (bkz: esra ceyhan)
Dünya'nın en büyük acısını çekmiş kişi.
bu kadar eleştirilmesine rağmen ilginçtir ki hala ekranlardadır ve izlenmektedir.
oğlunun ölümününde yaşadıklarınından tutun da öz kızına etmediği beddua kalmayışına kadar her hareketinin buram buram şov koktuğu, para uğruna kendini unutmuş kızmaktan çok acınası yaratık.
oğlu ölmüş, kadın hala kanal kanal geziyor, evlat acısı insana yemek yemeyi bile unutturur onun için semra canavarını anlayamıyorum.
bazen muhabbet tellalı bazen de sinirli ilişki yorumlayıcısı olan teyze! oturduğu zaman bacak bacak üstüne atamayan (boyu kısa ya) atmaya çalışsa da ekranda komik bir görüntü sergileyen güdük teyze! medyadan kamuya mal edilmiş evlilik ve aşk ilişkilerinin yegane yorumlayıcısı olan bir nevi bu konuda üst merci olan kozalak teyze.
kafasıyla bardak kıran modeli için (bkz: caner)
dans(!) edebilen modeli için (bkz: ajdar anık)
Allah tez zamanda layığını versin modeli için (bkz: meriç erkan)
dans(!) edebilen modeli için (bkz: ajdar anık)
Allah tez zamanda layığını versin modeli için (bkz: meriç erkan)
(bkz: kaynanatör)
öğlunu ölüme gönderdikten sonra kızını malzeme olarak kullanan, medya bağımlısı hasta kadın. bir türlü ölmüyor (medyatik açıdan) kendi küllerinden tekrar tekrar diriliyor. en son bu sabah star tv'de yine ortaya çıktı.
(bkz: daldan dala)
ahmet çakarın dişi versiyonu.
flash tv'nin desti izdivaç'ını sunmaya başlayan kadın.
oglu uyusturucudan öldükten sonra "aglamam ben, benim oglum sehit oldu" gibi sacma sapan cümleler kuran, etrafindakilere hayati zindan eden bir kadin. sözlerini oglunun ölümünün sokuna vermeye calissamda, saygisiz, dengesiz buldugum bir insan.
Bir Türk'ün hesaplanamaz boyutta mutasyona uğramış halidir. Ülkemize Nükleer santral kurulmamasını desteklemek için gerekli olan tüm argüman ihtiyacını karşılar.
gerçek adı semra türk'tür. oğluna da ata ismini vermiştir. boş ve gereksiz bir insan televizyonlar için.
ölünün arkasından konuşulmaz ama ''kendi oğlun neydi ki hala utanmadan sağda solda iyi analık babalık dersi vermeye kalkıyorsun'' denmeli kendisine kanımca.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar