bugün
- 21 eylül 2023 club brugge beşiktaş maçı13
- 21 eylül 2023 fenerbahçe fc nordsjaelland maçı21
- kendini nasıl hissediyorsun21
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız23
- üstteki yazara akşam ısmarlamak istenilen içecek8
- grup vitamin tarzı şarkı sözleri10
- beyin yakan sorular sponsorlu
- bir şey itiraf et13
- elektriğe yüzde 30 zam22
- bursa da etek altı fotoğraf çeken market çalışanı18
- şeyh sait14
- sözlük yazarlarının ilişki durumu11
- merve taşkın'ın aylık kazancı21
- savaş cebeci kaan kazgan kavgası27
- excornist kız olsaydı10
- günün sözü12
- anın görüntüsü17
- bir kadınla on dakika soluksuz öpüşmek15
- sözlüğe koca aramaya gelen kadın yazar11
- rüyamda zehra güneş'e sarılıp öpmem8
- 20249
- kötü hissedildiğinde sığınılan kişi11
- atatürk ün yaptığı en büyük hata10
- iyi bir insandan kötü bir insana dönüşmek18
- instagram kullanmıyorsan senle konuşmam diyen kız12
- 21 eylül 2023 faiz kararı21
- 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı40
- elysium019
- atatürk fotoğrafına uygunsuz davranan o çocuğu40
- kenan evren8
- üstteki yazar hakkındaki niyetini söyle17
- kemalistlerin atatürk ü hiç eleştirmemesi13
- 8 bin liradan 100 bin liraya çıkan kira9
- sma dilencileri15
- wifi şifresi isteyen komşudan kurtulma yolları15
- akp lilere bir söz bırak10
- iş yerinde mini etek giyen şahıs16
- sözlüğün en güzel kızı olarak beni yaz diyen kız15
- düğünde karşılıklı twerk yapan gelin ve damat8
- yakıta zam geldikçe trafiğin artması19
- husamettin kokorecsever15
- arapları çok seviyorum ne yapmalıyım12
- melahel8
- dincilerin tarihi eğip bükmesi10
- murat kekilli denince akla gelenler25
- geceler uzadıkça zamanın geçmemesi9
- evlenmek isteyip evlenemeyen erkeklere tavsiyeler11
- eslyyum0113
- oflu kafakoparanus12
- kaşların bir işe yaramaması10
- itici gelen hitap şekilleri23

entry'ler (1310)
efsane geri döndü diye sevinen yazardır....
rte'nin cumhurbaşkanlığını kazandıktan sonra muhalefete ilk sözüdür.
4 aralık ve 5 aralık günlerinde katıldığım yarışma.benim için çok güzel bir tecrübe olmuştur.
cemile kamer'in eşidir.
cemile kim mi? 1970'li senelerde benim kumburgaz'dan arkadaşım, cihan kamer'in suya bu dediği zamanlar. haaa şimdi ne mana diyeceksin..şu ki cemile bu adamla evlenecek bir kız değildi yahu, gayet hoş, gayet modern ve gayet de civelek bir kızdı valla ne diyim.
cemile kim mi? 1970'li senelerde benim kumburgaz'dan arkadaşım, cihan kamer'in suya bu dediği zamanlar. haaa şimdi ne mana diyeceksin..şu ki cemile bu adamla evlenecek bir kız değildi yahu, gayet hoş, gayet modern ve gayet de civelek bir kızdı valla ne diyim.
nihat'ın yaptığı edepsizlikten sonra ödüle götürmek zorunda kalan yarışmacı.
adamlığı işte bu kadar olan sefil
edit: terbiyesiz herif, hem cangır cangır kavga yapıyor taner'le ben seni götürmüştüm diye. hem de artistlik yapıyor ben kazansaydım bir kızı bırakmazdım adada tek başına diye....heeee biz de yedik, sen bittin oluuuum bittin.
edit2: acun'un şimdiye kadarki yaptığı en güzel iş nihat'ın cazgırlaştığı görüntüleri göstermesi olmuştur. ben olsam tek başına bırakmazdım dediğine göre nihat efendi de bilmiyordu.
edit: terbiyesiz herif, hem cangır cangır kavga yapıyor taner'le ben seni götürmüştüm diye. hem de artistlik yapıyor ben kazansaydım bir kızı bırakmazdım adada tek başına diye....heeee biz de yedik, sen bittin oluuuum bittin.
edit2: acun'un şimdiye kadarki yaptığı en güzel iş nihat'ın cazgırlaştığı görüntüleri göstermesi olmuştur. ben olsam tek başına bırakmazdım dediğine göre nihat efendi de bilmiyordu.
kız mı? kadın mı? diye sorgulanması gereken hareket.
edit: jinekolog herhalde.
edit: jinekolog herhalde.
doğuştan suçlu bir kadın..hem ermeni kökenli hem hıristiyan vay be.
karşısına çıkan beş adet gazeteci müsveddesini
başarı ile püskürten beyefendi.
lan ayıp ayıp terbiyesiz herifler beşi bir ağızdan konuşuyor, götünüz yiyorsa başbakan efendiye de böyle davransanıza.
hem bu arada ağzınızı silin , salyalarınız akıyor.
başarı ile püskürten beyefendi.
lan ayıp ayıp terbiyesiz herifler beşi bir ağızdan konuşuyor, götünüz yiyorsa başbakan efendiye de böyle davransanıza.
hem bu arada ağzınızı silin , salyalarınız akıyor.
banu alkan'ın erkek versiyonu olan adam.
lan bi adam bu kadar mı kıl olur yahu. hele konuşmaları, lakin, ammavelakin, cetvel metvel. çakal seda sayan'ın kloş eteği olmasa seni kim bilirdi.
lan bi adam bu kadar mı kıl olur yahu. hele konuşmaları, lakin, ammavelakin, cetvel metvel. çakal seda sayan'ın kloş eteği olmasa seni kim bilirdi.
umarım dövmüştür, birinin bu densize haddini bildirmesi lazım. geç bile kaldı bence. dangalak olur olmaz cümleler yumurtlayarak kendini bir şey sanıyor lakinmiş pehhh.
edit: ben olsam çoktan dalmıştım.
edit: ben olsam çoktan dalmıştım.
nurlar içinde yat anacığım.
dün batman'da güya arkadaşı ile şakalaşırken vurulup ölen ve kimle şakalaştığı belli olmayan asker.
beş yaşından beri tanıdığım karagözlüm, arkadaşımın oğlu. söyleyecek sözlerim çok ama sustum sustum.
beş yaşından beri tanıdığım karagözlüm, arkadaşımın oğlu. söyleyecek sözlerim çok ama sustum sustum.
survivor adasında ne kadar kötü kalpli ve sorunlu biri olduğunu gösteren kadın.
tamam sorunlu olduğunu anlıyordum ama bu kadarı hiç aklıma gelmemişti, kadın bildiğin manyak.
tamam sorunlu olduğunu anlıyordum ama bu kadarı hiç aklıma gelmemişti, kadın bildiğin manyak.
temel'e sormuşlar seks hayatın nasıl?
ev çopeği gibi demiş, ne demek yahu diye tekrar sormuşlar.
dışardakine havlar evdekine susar demiş..o misal.
ev çopeği gibi demiş, ne demek yahu diye tekrar sormuşlar.
dışardakine havlar evdekine susar demiş..o misal.
doktorluğundan önce muhteşem bir insan olan psikiyatr.
yirmi sene önce tanışmıştım kendisi ile ve benim hayata sıkı sıkı tutunmama neden olmuştur.
yirmi sene önce tanışmıştım kendisi ile ve benim hayata sıkı sıkı tutunmama neden olmuştur.
korku imparatorluğunun toz bulutları üstüne çöken çok değerli gazeteci. şimdi sıra yılmaz özdil'de mi acaba?
edit: bizim sözlükte yeterli tepkiyi görememiş tutuklama, yazık.
edit: bizim sözlükte yeterli tepkiyi görememiş tutuklama, yazık.
helal olsun sana helal olsun.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
kaç yaşında olursa olsun, hayata dair umutları hiç tükenmeyen kadınlardır.
edit: hala üniversite sınavlarına girip ahçılık bölümüne gitmek istemekteyim. zamanında.. 1974'de hukuk kazanmıştım ama babam yollamamıştı. haaa bağnazlığından değil elbette, olaylara karışırım diye.
edit: hala üniversite sınavlarına girip ahçılık bölümüne gitmek istemekteyim. zamanında.. 1974'de hukuk kazanmıştım ama babam yollamamıştı. haaa bağnazlığından değil elbette, olaylara karışırım diye.
an itibariyle tekrarını bile zevkle izlediğim program. elinize sağlık şeflerim, ayrıca katılanlarla inceden dalga geçmeleri muhteşem.