bugün
- ioçk boydan atar mısın8
- rüyada yapılan şarkıyı unutmak8
- en hamarat sözlük kızı9
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu11
- küpeleri yüzünden sınava giremeyen sütyenli kız19
- en son ne yediniz22
- arkadaşlar buyrun kahve içelim16
- efendi erkek arabası8
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi17
- akşam mideniz kazınınca ne yiyorsunuz22
- 22 haziran 2025 abd uçakları iran'ı vurdu28
- 2025 gulmekicinyaradilmis'in sevgilisi olmak8
- ataistlerin cevab veremediği sorular15
- düşün ki o bunu okuyor17
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün19
- israil8
- allah20
- erkeklerin en sevdiği tatlılar16
- barbar kral'ın gay olması8
- havanın gavur amı gibi yanması13
- anın görüntüsü11
- abd11
- iran17
- amerika birleşik devletleri10
- donald trump9
- cumhuriyet halk partisi8
- özgür özel8
- türkiye19
- almanya13
- kuzey kore'nin israil ve iran savaşına girmesi8
- araba10
- cep telefonu34
- turizim bakanının yunanistanda tatil yapması14
- imam'ı azam hazretlerinin ataiste verdiği cevab14
- türkiyenin başına gelmiş en kötü şey islamdır13
- fatih altaylı23
- 22 haziran 2025 iran'ın israil'e yoğun saldırısı8
- bisiklet8
- recep tayyip erdoğan8
- fatih altaylının gözaltına alınması9
- ağaç21
- otuz yaşını geçmiş koca arayan kadın14
- kim ulan bu erector10
- 2025 iran israil çatışmaları9
- allah ahiretimizi biliyorsa bizi neden yarattı22
- kamos8
- 754 bin liraya saat almak9
- baykar'ı protesto edenlerin gözaltına alınması17
- hamas'ın sivillere yönelik soykırımı16
- sevmediğim yazarları açıklıyorum12

entry'ler (1310)
efsane geri döndü diye sevinen yazardır....
rte'nin cumhurbaşkanlığını kazandıktan sonra muhalefete ilk sözüdür.
4 aralık ve 5 aralık günlerinde katıldığım yarışma.benim için çok güzel bir tecrübe olmuştur.
cemile kamer'in eşidir.
cemile kim mi? 1970'li senelerde benim kumburgaz'dan arkadaşım, cihan kamer'in suya bu dediği zamanlar. haaa şimdi ne mana diyeceksin..şu ki cemile bu adamla evlenecek bir kız değildi yahu, gayet hoş, gayet modern ve gayet de civelek bir kızdı valla ne diyim.
cemile kim mi? 1970'li senelerde benim kumburgaz'dan arkadaşım, cihan kamer'in suya bu dediği zamanlar. haaa şimdi ne mana diyeceksin..şu ki cemile bu adamla evlenecek bir kız değildi yahu, gayet hoş, gayet modern ve gayet de civelek bir kızdı valla ne diyim.
nihat'ın yaptığı edepsizlikten sonra ödüle götürmek zorunda kalan yarışmacı.
adamlığı işte bu kadar olan sefil
edit: terbiyesiz herif, hem cangır cangır kavga yapıyor taner'le ben seni götürmüştüm diye. hem de artistlik yapıyor ben kazansaydım bir kızı bırakmazdım adada tek başına diye....heeee biz de yedik, sen bittin oluuuum bittin.
edit2: acun'un şimdiye kadarki yaptığı en güzel iş nihat'ın cazgırlaştığı görüntüleri göstermesi olmuştur. ben olsam tek başına bırakmazdım dediğine göre nihat efendi de bilmiyordu.
edit: terbiyesiz herif, hem cangır cangır kavga yapıyor taner'le ben seni götürmüştüm diye. hem de artistlik yapıyor ben kazansaydım bir kızı bırakmazdım adada tek başına diye....heeee biz de yedik, sen bittin oluuuum bittin.
edit2: acun'un şimdiye kadarki yaptığı en güzel iş nihat'ın cazgırlaştığı görüntüleri göstermesi olmuştur. ben olsam tek başına bırakmazdım dediğine göre nihat efendi de bilmiyordu.
kız mı? kadın mı? diye sorgulanması gereken hareket.
edit: jinekolog herhalde.
edit: jinekolog herhalde.
doğuştan suçlu bir kadın..hem ermeni kökenli hem hıristiyan vay be.
karşısına çıkan beş adet gazeteci müsveddesini
başarı ile püskürten beyefendi.
lan ayıp ayıp terbiyesiz herifler beşi bir ağızdan konuşuyor, götünüz yiyorsa başbakan efendiye de böyle davransanıza.
hem bu arada ağzınızı silin , salyalarınız akıyor.
başarı ile püskürten beyefendi.
lan ayıp ayıp terbiyesiz herifler beşi bir ağızdan konuşuyor, götünüz yiyorsa başbakan efendiye de böyle davransanıza.
hem bu arada ağzınızı silin , salyalarınız akıyor.
banu alkan'ın erkek versiyonu olan adam.
lan bi adam bu kadar mı kıl olur yahu. hele konuşmaları, lakin, ammavelakin, cetvel metvel. çakal seda sayan'ın kloş eteği olmasa seni kim bilirdi.
lan bi adam bu kadar mı kıl olur yahu. hele konuşmaları, lakin, ammavelakin, cetvel metvel. çakal seda sayan'ın kloş eteği olmasa seni kim bilirdi.
umarım dövmüştür, birinin bu densize haddini bildirmesi lazım. geç bile kaldı bence. dangalak olur olmaz cümleler yumurtlayarak kendini bir şey sanıyor lakinmiş pehhh.
edit: ben olsam çoktan dalmıştım.
edit: ben olsam çoktan dalmıştım.
nurlar içinde yat anacığım.
dün batman'da güya arkadaşı ile şakalaşırken vurulup ölen ve kimle şakalaştığı belli olmayan asker.
beş yaşından beri tanıdığım karagözlüm, arkadaşımın oğlu. söyleyecek sözlerim çok ama sustum sustum.
beş yaşından beri tanıdığım karagözlüm, arkadaşımın oğlu. söyleyecek sözlerim çok ama sustum sustum.
survivor adasında ne kadar kötü kalpli ve sorunlu biri olduğunu gösteren kadın.
tamam sorunlu olduğunu anlıyordum ama bu kadarı hiç aklıma gelmemişti, kadın bildiğin manyak.
tamam sorunlu olduğunu anlıyordum ama bu kadarı hiç aklıma gelmemişti, kadın bildiğin manyak.
temel'e sormuşlar seks hayatın nasıl?
ev çopeği gibi demiş, ne demek yahu diye tekrar sormuşlar.
dışardakine havlar evdekine susar demiş..o misal.
ev çopeği gibi demiş, ne demek yahu diye tekrar sormuşlar.
dışardakine havlar evdekine susar demiş..o misal.
doktorluğundan önce muhteşem bir insan olan psikiyatr.
yirmi sene önce tanışmıştım kendisi ile ve benim hayata sıkı sıkı tutunmama neden olmuştur.
yirmi sene önce tanışmıştım kendisi ile ve benim hayata sıkı sıkı tutunmama neden olmuştur.
korku imparatorluğunun toz bulutları üstüne çöken çok değerli gazeteci. şimdi sıra yılmaz özdil'de mi acaba?
edit: bizim sözlükte yeterli tepkiyi görememiş tutuklama, yazık.
edit: bizim sözlükte yeterli tepkiyi görememiş tutuklama, yazık.
helal olsun sana helal olsun.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
kaç yaşında olursa olsun, hayata dair umutları hiç tükenmeyen kadınlardır.
edit: hala üniversite sınavlarına girip ahçılık bölümüne gitmek istemekteyim. zamanında.. 1974'de hukuk kazanmıştım ama babam yollamamıştı. haaa bağnazlığından değil elbette, olaylara karışırım diye.
edit: hala üniversite sınavlarına girip ahçılık bölümüne gitmek istemekteyim. zamanında.. 1974'de hukuk kazanmıştım ama babam yollamamıştı. haaa bağnazlığından değil elbette, olaylara karışırım diye.
an itibariyle tekrarını bile zevkle izlediğim program. elinize sağlık şeflerim, ayrıca katılanlarla inceden dalga geçmeleri muhteşem.