bugün
- sözlükte kız var mı10
- kadınınız mini etek giyebilir mi9
- şort mevsiminin açılması8
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- anın görüntüsü13
- darwinin ateist olmaması9
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri14
- ellerim bos gonlum hos11
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- batman vs superman10
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- yazarların özlediği şeyler10
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler9
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8

entry'ler (373)
Büyük şehirde 10 gün(ulaşım hariç) küçük şehirde 13 gün idare eden miktar.
Anlamsız genellemedir. Başlıkçı hava gazından öte bir değere sahip olmadığı için denk gelmiştir. Ayrıca olay yalnızca Türk kızlarına mahsus değildir dünyanın her coğrafyasında bu cins organizmalar bulunur.
(bkz: Jersey Shore)
(bkz: Jersey Shore)
Etnik kimlikten ziyade dini tercihlerle alakası olan ifade. Özellikle Orta Doğu ve yer yer Asyada yaygın olan bakirelik, evlilik öncesi seks yasağı ve sosyal cinsiyet hiyeraşisinin kombine olarak empoze ettiği değerlerin özgürlük arayan genç kadın bireyde ses vermesidir.
Annem bile yeri gelip sırtını çevirdiğinde benim yanımda olduğun için çok teşekkür ederim koca yürekli insan.
baştan çıkarma yeteneğiyle cazibesi hat safhada olan erkek modelidir. Hiç bir zaman öyle biri olmadım olanları da esefle kınadım*
Zengin insan yoktur, herkes fakirdir taki fakirliğini anlayana kadar. Zenginlik fakirlik maddi olarak ölçülmemesi gereken şeylerdir kanımca. Fakirlik genelde düzenli olarak yoksunluk çektiğinizde baş gösterir. Yani hayatında magnum görmemiş bir çocuk babam bana magnum alamadı biz çok fakirdik demez.
Başlık olarak çok duygusal entrylere orta açmış konudur. 12 yaşına kadar benim de yaptığım eylem, özellikle abimle x-files izlediğimiz gecelerde. Karanlıkta yusuf yusufun anlamına anlam katan kişilerin tercih ettiği durum.
Varsayımsal konuşmaya gerek yok, hali hazırda var olan güzel Türk kızları gözlemlenip öğrenilebilir. Sonunda hepimiz pörsümüş lahanaya dönüşeceğiz hem de kızlı erkekli.
Güzelliğin göreceli olduğunu bi kez daha ispatladık beyler hanımlar, değil 5 sn 5 yıl baksam pek bi bok olmaz bu yüzden bence
Zamanında \"Tiki\" diye tabir edilen kişizatlardır. Süreç içerisinde evrim geçirmiş ikoncana dönüşmüşlerdir.Kanımca tüketim toplumunun yüzeyselliğinin vücut bulmuş halleridir, kendilerini post-modern moda peygamberi ilan etmişleri de vardır aralarında.
Kırk yılın başında bir işe yarayan tümcedir. Bazen o masanın başına oturulur saatlerce çalışılır verimli olunur ve sonra hayat sorgulanmaya başlanır. Kişi kendisine çalışmış olmanın verdiği gazla şunu sorar "ulen maden bu kadar iyi çalışabiliyorum, bu kadar iyi hissettiriyor, evreni mi yırtsam acaba ?" ama farkında değildir ki önümüzdeki 3 ay boyunca kendisinin yapacağı bütün çalışma masanın başında geçirdiği son 2 saatten ibarettir.
An itibariyle maaruz kaldığım durum. Önce iki ufak tefek kapı nöbetçisiydiler, sonra büyüdüler, şimdide silahlı terör örgütü kurup bağımsızlık almaya çalışıyorlar. 1 yudum suya hasret bıraktı namussuzlar.
Gerilim ve korku temalı romanlarda fenomen olarak gösterilen yazardır. Kendisinin 1-2 kitabını okumuş biri olarak, ya dijital dünya bizi çok bozdu ya da King abimiz abartılıyor kanısındayım.
ilk defa bu dönem kendisinden ders aldığım hocadır. Şekerdir, dünya tatlısıdır, öğrenci dostudur. Genelde dersi ders arasında, ders arasını derste yapar. içen öğrencilere uzattığı Tekel 2001 aslında öğrencilerin zihnini açmak içindir. Tam bir dedekorkuttur. Köşe başına oturtulup saatlerce dinlenebilir.
Hakkında bir türlü kesin kanıya varamadığım sol örgüt. Uzun zaman, kaçınılmaz olarak terör örgütü sempatizanlığına kapılan Türkiye sol örgürlerinin (ki aslında has sosyalistler için olması gereken şey, sonuçta halkların kardeşliği) arasından öne çıkmış durumda gibi. Farklı üniversitelerde kolları var anladığım kadarıyla ama aralından bir fikir birliği olduğundan şüpheliyim zira kimi üniversitlerde son derece demokratik eylemlere imza atarken kimilerinde son derece faşizan tepkiler gösterebiliyor.
Türk cumhuriyetlerinin bir kaçında yenen bir şeydir at eti. Millet açlıktan kırılırken çatır çatır yiyecek yakmaktansa fakirlere dağıtılması makuldür kanımca.
(bkz: beğenmediysen yeme)
(bkz: beğenmediysen yeme)
Merkezi sosyal demokrasiyle, adem-i merkeziyetçillik arasında seçim yapılmış, yapılan seçimden de memnun oluş durumudur.
Not: iyidir kötüdür yorumu yapmıyorum, herkesin tuttuğu kendine sonuçta.
Not: iyidir kötüdür yorumu yapmıyorum, herkesin tuttuğu kendine sonuçta.
"Özgürlük size batar, din neyinize yetmiyor ey cumhur" mantığıyla alınmış karar. Olay, kanımca, sosyal normların ne güzel araç haline getirilebildiğinin bir kanıtıdır.
"yamyam style" işinin kökeni insandır. Gangnam style'ı zamanında yanlış anlayan insanın dost meclisinde yanlış aktarımda bulunması sonucu atilla thasos'un yamyam style'ı yaptığı teorisine yazılı kaynaktır.