bugün
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- coco star6
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yapay zeka moderatörü7
- anne baba özlemi4
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- tecavüze ceza önerisi7
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- ctrlx abla11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- erkek olmanın çok zor olması5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- pitbull sami2
- antipanik8
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kitap okuyan erkek9
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- uysaljakoben adamdır3
- oytunkaran'ı özlemek6
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- kemal kılıçdaroğlu36
- cilgincapkin7
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- dinleri de insan yarattı2
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- hard seven kız3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- ekonomi çok iyi11
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
(bkz: Atatürk)
ülkemizi bizden önce yaşatan büyüklerimizdir.aynı zamanda bizim yaşamamızı sağlayan yüce insanlardır ve bu insanların başındaki yüce kişiliğe türklerin atası anlamına gelen atatürk soyadı verilmiştir.
ülkemizde bir anda meşhur olup daha sonra yine aynı hızla unutulmak sonucunda girdiği triplerin ölüme götürdüğü bir genç. katıldığı yarışmada olduğu gibi tüm hayatı boyunca annesinin altında ezilmiş fikir hakkı olmayan denileni uygulayan rahmetli insan.
bilkentli eski oluşum.*
semra hanımın(!) oğluydu
(bkz: ahmet turan alkan)
cet, baba, dede kelimelerine denk olan kelime. fatih sultan memhedin bir kanunnamesinde şöyle geçer;"bu kanun atam ve dedem kanunudur."
herkesin, soyunun tükendiğini sandığı bir bilkent bir oluşumu.
burgaz rakı tandanslı bir rakı markası.
degisilmesi istenmeyen soy isimdir.
türkiye'nin en büyük tonajlı kuru yük gemisinin ismi.
geçmişler.
Atamız, ATATÜRKÜMÜZDÜR.
Biz türkler, Atamızın yolundan, ülküsünden, ilkelerinden, devrimlerinden ayrılmayız.
Biz türkler, Atamızın yolundan, ülküsünden, ilkelerinden, devrimlerinden ayrılmayız.
osmanlı sultanlarıdır..
(bkz: fatih sultan mehmed)
Allah-ü Teala'nın ''habibim'' dediği efendimiz s.a.v 'in övgüsü almış bir evliyadır. Namaz kılarken arkasında saf tutan ulemaların; 'sultanım niçin tekbirde geciktiniz demeleri üzerine,' daha kabe gözüme görünmedi diyen bir hükümdardır..farzı misal, Abdestsiz toprağa basmayan bir Abdülhamit Han, Sina çölünde attan inip boynu eğik giderek yön tarifini Resulullah tan alıyorum diyen Yavuz Sultan Selim Han ve daha niceleri..
dinin gerekliliğini yapacak, manen hayat bulacak ve de etrafına yani halkına da ışık tutacak olmalı bir lider. Bunu da osmanlı nın ''yüzyıllarca süren'' hilafetinden anlıyoruz. Osman Bey in Şeyhinden aldığı icazet ve de taa o zamanlar da bir çınar ın doğacağını söylemeleri ne kadar güzel şeyler değil mi??
eğer ki ata diyeceksem işin dini boyutunuda ele almak gerekmektedir. ata, atam denildiği sırada osmanlı padişahlarını şerefle kabul edip, rahmetle anmalıyız.
(bkz: fatih sultan mehmed)
Allah-ü Teala'nın ''habibim'' dediği efendimiz s.a.v 'in övgüsü almış bir evliyadır. Namaz kılarken arkasında saf tutan ulemaların; 'sultanım niçin tekbirde geciktiniz demeleri üzerine,' daha kabe gözüme görünmedi diyen bir hükümdardır..farzı misal, Abdestsiz toprağa basmayan bir Abdülhamit Han, Sina çölünde attan inip boynu eğik giderek yön tarifini Resulullah tan alıyorum diyen Yavuz Sultan Selim Han ve daha niceleri..
dinin gerekliliğini yapacak, manen hayat bulacak ve de etrafına yani halkına da ışık tutacak olmalı bir lider. Bunu da osmanlı nın ''yüzyıllarca süren'' hilafetinden anlıyoruz. Osman Bey in Şeyhinden aldığı icazet ve de taa o zamanlar da bir çınar ın doğacağını söylemeleri ne kadar güzel şeyler değil mi??
eğer ki ata diyeceksem işin dini boyutunuda ele almak gerekmektedir. ata, atam denildiği sırada osmanlı padişahlarını şerefle kabul edip, rahmetle anmalıyız.
if'de ücretsiz gösterimde yakaladığım çin zulmüne uğramış soydaşlarımızın dramını ağzına almış olmasına bile şaşırdığım yine de fransa'da çekilmiş olması ve neredeyse filmin sonunda 2 dakika süren sponsor yazılarından kuşkulandığım bir yapım.
ne olursa olsun en azından medyada, sinemada çin zulmünden bahsetmiştir. helal olsundur.
ne olursa olsun en azından medyada, sinemada çin zulmünden bahsetmiştir. helal olsundur.
ibranice'de ikinci tekil sahis zamiri erkek hali, sen.
Baranya bölgesinde bir köydür.
baba, dede gibi anlamlara gelir.
ankapol'un karşısındaki ucuz, dönerci, kumpirci ve çalışanlarıyla eylendirici mekan.
Bundan 10000 kişi önceki ninelerimiz buyukbabalarimiz da ata. Ama ismi cismi hükmü yok.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar