bugün
- gammazı ispiyoncu sanmak13
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor12
- kız nick altı meriçleri8
- apoya küfür edince kuduran kürtçü7
- beni seven yazarlar10
- arabayı yavaş süren tipler13
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- öykü serter8
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- hatırladığınız en eski anı7
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
- gammaz yazarlar lokali5
- sözlük yazarlarının çayları11
- uludağ sözlük için öneriler8
- sanat sepet tayfa5
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi4
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- gammaz olmayı bir halt sanmak3
- yapay zeka moderatörü5
- bırakın kavgayı maç başlıyor4
- ismet gürbüz5
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- aslan eti2
- cuheyman el uteybi4
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- uludağ sözlük paradoksu2
- 20 ağustosta boşalma davam var4
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- queen feristah9
- tamer karadağlı5
- erkek karısına itaat etmelidir3
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım3
- birader beyler birader baylardır2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- online yazarlar neden yazmıyor11
- şarj başlığını ayrı satalım2
- gammazların çok kötü insanlar olması2
- tahsildaroglu peyniri3
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
orhan gencebay'ın dil yarası klibinde oynayan kadın. orta yaş erkeklerinin favorilerinden biridir.
bi insan bu kadar yapmacık olabilir...risorius kasını en çok kullanan sunucu eminim odur..ayrıca hamileliğin en çok şişirdiği kadın,bi dönem okan bayülgenle gereksiz laf dalaşına girme cesaretini göstererek zekası konusunda da zihinlerde pırıltılar yarattı...
hatırlamıyorum hangi şarkıcıya yaptı bu gafı ama bi bakınız sunucumsu örneğine:
-x senin albümünde çok güzel olmuş aldım dinliyorum devamlı çok güzel, tebrikler canım
-ama benim albümüm daha çıkmadı 1 hafta sonra esra hanım.
-hm hemm hımm.....
-x senin albümünde çok güzel olmuş aldım dinliyorum devamlı çok güzel, tebrikler canım
-ama benim albümüm daha çıkmadı 1 hafta sonra esra hanım.
-hm hemm hımm.....
programi bitmek tükenmek bilmeyen gereksizlerden biri. her an yayinda doğurmasi beklenen sunucu.
uludağsözlükte koca bulması muhtemel kadın
yalakalıklarıyla ünlü, ATV'de A'dan Z'yi sunan sahsiyet. son derece yapmacık olan ve insanları bu tavrıyla şaşırtan bu kadarda olur mu dedirten insan türü.
ikbal gürpınar ile altın günü yaptıklarını düşündüğüm ilgi,sevgi,şefkat pıtırcığı
hamileyken televizyon proğramı sunan hülya avşar 2
kendini her programda ağlamak zorunda hisseden tv canlısı.
son zamanlarda sucuk reklamında eşiyle birlikte boy gösteren sunucu. reklama, sözde gece yarısı çekilmiş havası verilmiş. reklamı izlediğimde gözümden kaçmayan ise*esra ceyhanın pespembe makyajıydı. ne kadınmış be gece yatarken bile makyaj yapıp yatıyor tepkisi vermem de gayet doğal sanırım.
yıllar evvel televizyonda programının reklamını gördüğümde müziği nedeniyle 'galiba güzel bişe bu' deme gafletinde bulundugum, alfebenin ilk harfinden son harfine her harfin kullanılarak saçmalanabildiği bir televizyon yapımının sunucusu..
allah onu hamile bırakandan razı olsun dediğimiz kadın. hamile kaldı da ekranlardan biraz uzak kalmak zorunda kaldı.
cok yapmacik bir gulusu var bu hanimin.okan bayulgen zaman zaman cok dalga gecer medya arkasinda bunla
Programına çağırdığı(allahım ne manyaklar var)yavru keçileri görünce baygınlık geçiren sabah kuşağı elemanı...
itici sevgi kelebeği muskası.
tv de çok fazla mutlu,çok fazla sevinçli,çok fazla saygılı,çok fazla üzgün,çok fazla ilgili görünmeyi güzel bişey zanneden,bunu yapmaya vefakat malesef başaramayan m dudaklı bi kadın.
çocuğu olduğundan beri ekranlarda görünmeyen insan.kendisinden bir çocuk daha bekler biraz daha görünmemesini isterim.
dişi savaş ay.
biri konuşurken kafa sallamaktan bi hal olan,yumuşak görüntülü ama huyu nası bilemedigimiz kadın.
salak numarası yapan kendince akıllı kadın. salak numarasıyla bizleri salak yerine koyar belki de.
çok kibar insanların,gerçekte çok kaba olduklarını doğrulayan canlı heykel örneği.dokunmadıkça canlanmayan türdendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar