bugün

her yerde insanin yaninda olandir. dusuncelidir. bu yaptigi karsiliksiz kalmayacaktir.
an itibari ile başkasını seven birini sevmek başlığında görülmüştür. meleğimizin bu dertten bir an önce kurtulup mutlu olmasını umuyoruz.
gün itibariyle yanıma uğramış şahsiyet, seviyorum kendilerini.
saovm aglama duvari;

galiba benim de basimda bir adet bulunandir, meraklandirmistir kendileri beni. yazdiklarimi sevdiyse ne guzeldir ancak kendisini de bilmek isterim.

ulasmak isterse cep numaram;

a nah ulasir. mesaj at len.
dün "başlıkları alt alta okumak" başlığına girdiğim entryleri sırasıyla artılayan güzel insan, melek melek. *
anlaşılan baştan sona (bkz: başlıkları alt alta okumak) taki entryleri artılamış olan melektir.*
uzağa gitmiş olamaz. hala sıcak. *
bugün herkeslere oy dağıtmış melek.*
kendisi bana da denk gelmiş, pek mutlu etmiştir. *
şu anda sırayla tüm entrylerimi artılıyor. ya da gerçekten bir hayranım var.*
bana da dadansa ne güzel olur dediğim melenktir. *
durma devam et diyorum kendisine.
başlıkları alt alta okumak başlığının civarlarında dolaşan melek. halley kuyrukluyıldızı gibi belli aralıklarla görünüyor.
artık ortaya çıkmasını beni bulmasını istiyorum. **
bugün bir ara sözlük yazarlarının aşk itirafları başılığına takılıp,tarafımda dahil bolca şuku dagıtmış melektir. *
(bkz: yoruldun mu cicim)***
--spoiler--
kimsin olm? haber ver bari.
--spoiler--
aranandır. nerede kaldın lan eşşoğlusu.
benim. her gün başka birinin meleğiyim. ben butonuna basınca her yazdığınıza artı geliyorsa, bana el sallayın.
bugun acilen ihtiyacim olan melek. zira bugun bir trolden cok daha fazla eksi yedim.
hep kızlara musallat olur sanırdım. ya ben yanılmışım ya da umarım yanılmasına sebep olmamışımdır.
sınavdan gelen bana ilaç gibi gelmiştir.**
sol framede adının gözükmesi bile neşelendiren.
sonunda banada uğrayan kişi.

allahım... çok mutluyum.
nerden çıktın gece gece, ama ben seni yerim ki.. şirinleri bile gördüm mutluluktan artık huzur içinde ölebilirim..
© copyright 2005 - 2026