bugün
- türkiye laiktir laik kalacak14
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- anın görüntüsü14
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- ak parti anketlerde önde10
- diploma iptaline ilişkin tebligat31
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması8
- en son ne içtiniz32
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz54
- vatan haini nasıl olur12
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- v a m p i r o v16
- küresel12
- aktrolleri engellemek20
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması39
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı13
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- pkk12
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede19
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8

entry'ler (1663)
ihsan eliaçık nerede kılıyorsa orada kılardı. hacı hacıyı mekke'de, hoca hocayı tekkede, puşt puştu dakka'da bulur demişler.
yecüc mecüc gibi yerden fırlamış olmasınlar.
sanırsam hayatında en az bir kere sahur halayı çekmiştir.
çünkü elazığlı olmak bunu gerektirir; https://www.youtube.com/watch?v=-5GJTxEvZaQ
çünkü elazığlı olmak bunu gerektirir; https://www.youtube.com/watch?v=-5GJTxEvZaQ
bir anadolu insanı garipliğidir. kendi isot tarlalarına girilene kadar kimse gavura kurşun sıkmadı derlerdi de inanmazdım. yani adamlar senin dibinde dümen kurmuşlar, elin garibanının umudunu paraya çevirip, yirmi birinci yüzyılda insandan para kazanıyorlar, sen bundan gocunma da aynı adamlar bağa bahçeye zarar verince yakalayıp jandarmaya teslim et.
köylüler insan kaçakçılarına insan kaçakçıları oldukları için ceza vermemişler, tarlalarına dadandıkları için ceza vermişler. sikerler öyle işi.
köylüler insan kaçakçılarına insan kaçakçıları oldukları için ceza vermemişler, tarlalarına dadandıkları için ceza vermişler. sikerler öyle işi.
mütemadiyen kelimesini mütemadiyen kullanırım.
ölümüne iktisat. zira iktisat mezununun * ne bok olacağı belli değildir. iktisat okuduysan üniversite hayatının sonunda edindiğin bilgi birikim ve tecrübelere göre mezuniyetin kendine has bir anlam kazanır. mezun olunca istersen bir bilişim şirketine yönetici yahut aynı şirkete muhasebe uzmanı ya da aynı şirkete güvenlik görevlisi olabilirsin. inanılmaz genişlikte bir iş yelpazesi vardır. mesela ben organik domates yetiştiriyorum ve bunun için ziraat okumak zorunda kalmadım.
ha yönetim bilişim sistemleri okursan yarrağı yedin, zira sektörün dışına zor çıkarsın. daha hayatının çömez sayılabilecek dönemlerinde insanın kendisini böyle bir kısıta sokmasının pek bir mantığı yok.
ayrıca iktisat okuyacaksan öyle her yerde okumayacaksın. açıköğretimdeki iktisata sikini sallayını alıyorlar da götün yiyiyorsa boğaziçi iktisata laf atmayı dene. öyle tıp gibi nerede okursan oku bir bölüm değildir kendileri. bilkent, odtü, boğaziçi, tobb üniversitelerinin iktisat bölümlerini tek geçerim.
ankara siyasalı sakın yazma, yazanın aklını sikeyim.
ha yönetim bilişim sistemleri okursan yarrağı yedin, zira sektörün dışına zor çıkarsın. daha hayatının çömez sayılabilecek dönemlerinde insanın kendisini böyle bir kısıta sokmasının pek bir mantığı yok.
ayrıca iktisat okuyacaksan öyle her yerde okumayacaksın. açıköğretimdeki iktisata sikini sallayını alıyorlar da götün yiyiyorsa boğaziçi iktisata laf atmayı dene. öyle tıp gibi nerede okursan oku bir bölüm değildir kendileri. bilkent, odtü, boğaziçi, tobb üniversitelerinin iktisat bölümlerini tek geçerim.
ankara siyasalı sakın yazma, yazanın aklını sikeyim.
kaan da ne bileyim biraz şey gibi. kağan olsa o başka, kağan candır.
iyi şiyirler.
-hocam beni geçirmezsen seni sikerim.
japon filmleri izlerken çok yoruluyorum. ulan bu hangi karakterdi diye düşünmeye fırsat kalmadan sahne geçiyor. alt yazıyı mı yakalayayım yoksa hepsi birbirine benzeyen karakterleri ayırt etmeye mi uğraşayım bilemiyorum.
bir de bu ara norveç filmlerine sardım; alakasız bir anda iki adamın öpüşmesi mi demezsin, altmış yaşındaki insanların seks yapmaları mı demezsin ne kadar bok püsürük varsa şahit oldum.
en iyisi kemal sunal amnkym.
bir de bu ara norveç filmlerine sardım; alakasız bir anda iki adamın öpüşmesi mi demezsin, altmış yaşındaki insanların seks yapmaları mı demezsin ne kadar bok püsürük varsa şahit oldum.
en iyisi kemal sunal amnkym.
altta kaldım diye yerinme; zira ben de üste çıktım diye mutlu değilim. hatta mutlu değilim.
toma, akrep, cop.
parti tabanı kendisini 2. abdulhamid'e benzete benzete adamı paranoyak ettiler. hayır abdulhamid'in benzeyecek bir ton güzel huyu varken sen git en kötüsünü seç. kırk defa deyince oluyormuş demek.
burhan çaçan - sende kaldı yüreğim.
çarpılıyor... %87 ... loading ..
ablacım çocuklarınızı şu amınakoduğumun sözlüğünden uzak tutun.
antep yöresinden; https://www.youtube.com/watch?v=hWWrJpS8Gwg
seni sevmeyeni sevme. götün sikilir.
yaslı olmasın şen olsun.
bu iğrenç espiriden sonra diyeceğim o ki; uzun entry okuyan üç beş kişi kalmışız dört bir yana yaslı olsa ne fayda.
bu iğrenç espiriden sonra diyeceğim o ki; uzun entry okuyan üç beş kişi kalmışız dört bir yana yaslı olsa ne fayda.