bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
buraların eskilerinden olup beni bu geldiği yere davet etmemiş olan yazardır. geldiğimde "kardeşim bizim bir tavla maçı alacağımız vardı" demiş, fakat halen o alacağın ne zaman naısl ödeneceği konusunda ortaya bir çözüm de koymamıştır. sırf unutmasın diye bunu da buraya yazmaktayımdır. geldiğimde kimseleri tanımazken böyle bir tanıdığımın karşıma çıkması tamamen benim kısmetimdir. kendisine olan sevgi ve saygımı böyle umumi ortamda ilan edesim gelmiştir ve şu anda içgüdülerime uygun biçimde hareket etmekteyimdir...
sözlükte ciddi anlamda takip ederek okuduğum bir kaç yazardan birisi. bu şahsın entryleri beni benden alır başka diyarlara götürür, işte bu durum yanında kıskançlığı da beraberinde getirdi bağzı entrylerine bir kulp uydurup bilerek gammazlıyorum. * *
(bkz: severek ailece izliyoruz efenim)
(bkz: severek ailece izliyoruz efenim)
eşek gibi içtikten sonra aklıma geldin azizim. "seviyorum seni" diyesim geldi.
sadece yazarı ilgilendirecek derecede subjektif entryler silinir bıdıbıdısından dolayı buraya yazlımıştır.
bir tur bisikleti versene diyenler, atari salonunda fazla jetonun var mı diyenler, yarım ekmeği paylaşıp yiyenler, ortaklaşa para verip top alanlar, bir yere gidildiğinde kafalarını hesap makinası olarak kullanmayan insanlar, aileler bir yere gittiğinde arkadaşlarını çağırıp eğlenenler, bakkal bakkal gezip çiklet aşıranlar, kaçak trene binip biletçiden kaçanlar, öğrenci pasosu olmamasına rağmen öğrenci bileti alanlar, çamlıca'ya çıkıp 2 duble içenler, başbaşa bverip kopya hazırlayanlar, maça gidip avazı çıkıncaya kadar bağıranlar, efes'in altından bedava çıkınca sevinenler, beraber ağlayıp beraber güldüğüm arkadaşlarım...
nerde onlar?
güzel olan şey de bitiyor...
yeni insanlar tanıyıp eskileri çok çabuk eskitiyoruz...
çok günübirlik yaşıyoruz...
ve ben buna sinir oluyorum.
ps:vestel'in bile 7 yıl garantisi var anuna koyayım.
bir tur bisikleti versene diyenler, atari salonunda fazla jetonun var mı diyenler, yarım ekmeği paylaşıp yiyenler, ortaklaşa para verip top alanlar, bir yere gidildiğinde kafalarını hesap makinası olarak kullanmayan insanlar, aileler bir yere gittiğinde arkadaşlarını çağırıp eğlenenler, bakkal bakkal gezip çiklet aşıranlar, kaçak trene binip biletçiden kaçanlar, öğrenci pasosu olmamasına rağmen öğrenci bileti alanlar, çamlıca'ya çıkıp 2 duble içenler, başbaşa bverip kopya hazırlayanlar, maça gidip avazı çıkıncaya kadar bağıranlar, efes'in altından bedava çıkınca sevinenler, beraber ağlayıp beraber güldüğüm arkadaşlarım...
nerde onlar?
güzel olan şey de bitiyor...
yeni insanlar tanıyıp eskileri çok çabuk eskitiyoruz...
çok günübirlik yaşıyoruz...
ve ben buna sinir oluyorum.
ps:vestel'in bile 7 yıl garantisi var anuna koyayım.
(bkz: çılgın şey)
kullandığı her serbest vuruşun kalecinin uzanamayacağı köşeye gitmesini dilediğim doğum günü çocuğu.
(bkz: allahına gurban emmoğlu)
dogum gunu kutlanasica yazar. *
(bkz: dit dit diridiri dit dit)
bu ne lan? tüm tanıdık yazarlar da aralık'da doğmuş. buradan analara ve babalara sesleniyorum; az çalışın efendim mart ayında. kedi misiniz siz?
hepi börtdey tu yu kardeşim..
hepi börtdey tu yu kardeşim..
herkese hayatta attığı röveşataların 90'a gitmesini dilediği için, kendisine tarafımdan;
"hayatta yediğin tüm röveşatalar kucağına düşsün, buffon ol, oliver kahn, taffarel, dida ol ama sakın runje olma, hele hele ki hayrettin hiç olma, kısfmet de hayatın boyunca deme, hep de mutlu ol" şeklinde bir doğumgünü dileğinde bulunduğum yazar. öperim, bir ara da tavla çevirelim, içimde dert oldu*.
"hayatta yediğin tüm röveşatalar kucağına düşsün, buffon ol, oliver kahn, taffarel, dida ol ama sakın runje olma, hele hele ki hayrettin hiç olma, kısfmet de hayatın boyunca deme, hep de mutlu ol" şeklinde bir doğumgünü dileğinde bulunduğum yazar. öperim, bir ara da tavla çevirelim, içimde dert oldu*.
doğduğunda minicikti gözleri buğulu bakan bu şirin mi şirin bebek öhheöömm!.. doğum gününü şampanya patlatıp boğaza nazır yalımda kutlayacağım yazar bir ara tebrik bişisi atarım bekle.. hepi börddey tu yu..
pulp friction *
27 olması için benden de katkı olsun,dogum gunun kutlu olsun. *
Yağmur yağsın, güneş açsın, gökkuşağı insin başına
Gül biraz, bugün sen, giriyorsun yeni yaşına (burası 2 defa söylenecek)
Gül biraz, bugün sen, giriyorsun yeni yaşına (burası 2 defa söylenecek)
John Travolta yı tekrar bir yıldız beni ise yeni bir sinema aşığı yapan film. Filmdeki o çantanın içinde ne vardı acaba? Marcellus Wallace ın ruhu olmasın???*
mütebessim insan... evrensel bir yıldız.
güldürme bakımından en büyük rakiplerimden biri. candır, ciğerdir fenerli olsada sevilebilecek türdendir. borcum var unutmadım, kaliteli entryleriyle birinci yılda bizleri hep güldürmüştür, ikinci yaştada aynı dileklerde bulunmak ümidiyle..
koparma makinası. eski heyecanı yok ama palp paltır işte. nice sözlük yıllarına.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar