bugün
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler8
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü14
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak14
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8

entry'ler (1215)
Isparta'da askerliği dondurulmuş soğukta geçiren, eli ayağı yerinde durmayıp uzun kısa dönem farketmez önüne gelene saldırıp devirme refleksine sahip -evet bunu sadece bir alışkanlık ve zevk için yapıyor- ve bizim de buna rağmen sahip olduğu tekvando ve yakın dövüş sanatları bilgisi yüzünden sesimizi çıkaramadığımız, ama kendisini bu şekilde kabul ettiğimiz;
bunun yanında sahip olduğu gizemli eniştesi ile Isparta Jandarması'nın rütbelilerine askerlik yaptıran bir askerlik yapmış adamdır, ama harbi adamdır kendileri.
bunun yanında sahip olduğu gizemli eniştesi ile Isparta Jandarması'nın rütbelilerine askerlik yaptıran bir askerlik yapmış adamdır, ama harbi adamdır kendileri.
eğer siz dünyalar kadar uzaktayken işbu kişi tarafından terkedilmişseniz ve sonrasında evinize döndüğünüzde gördüğünüz yatakta en son bu eylemi gerçekleştirmişseniz, hayatınızı siken, ömrünüzden ömür alan bir eylem olabilmektedir.
"my girl, my girl, don't lie to me,
tell me where did you sleep last night?"
akıl sağlığı için tez vakit unutulması ve "belki" de onun yaptığı gibi bu eylemi bir başkası ile yenilemeli.
"my girl, my girl, don't lie to me,
tell me where did you sleep last night?"
akıl sağlığı için tez vakit unutulması ve "belki" de onun yaptığı gibi bu eylemi bir başkası ile yenilemeli.
sürekli sapık entryler veya dişi yazarlara veya veya direk olarak dişilere yönelik yazılan entryler girilmesi.
sol frame'de muhakkak seviyesiz bir şekilde kızlara sataşma ya da erkekliğini kanıtlama ya da ne kadar müslüman ya da ne kadar milliyetçi olduğunu gösterme çabaları. tıpkı lise ortaoul muhabbeti gibi "benim ki ... cm" "ben var ya ben namusum için götümü veririm." "benim oğlum ailem var ya bi şehzadeyue dayanıyomuş" ...
sol frame'de muhakkak seviyesiz bir şekilde kızlara sataşma ya da erkekliğini kanıtlama ya da ne kadar müslüman ya da ne kadar milliyetçi olduğunu gösterme çabaları. tıpkı lise ortaoul muhabbeti gibi "benim ki ... cm" "ben var ya ben namusum için götümü veririm." "benim oğlum ailem var ya bi şehzadeyue dayanıyomuş" ...
çoluk çocuk muhabbetler. yazarların bazılarında bir "ben ağayım" "ben yobazım" "ben gerçekten feci milliyetçiğim ahanda kafamdaki misket" "hadi adam sen de" tavırlarının süregitmesi.
veterinerdir en bi önce, saolsun gecenin bi vakti hayvan sağlığıyla ilgili sorularımı üşenmeden sıkılmadan cevaplayarak benim kimi yersiz kuruntularımı gideren şahıstır da ayrıca, saolsundur varolsundur, ailecek severek okuyoruz.
kurduğu şirketin adının insanların mamülünü isimlendiriş biçimden hareket ettiği bilinmektedir. zamanında levi kardeşin giydiği bu pantolona "levi'nin" manasında kullanılmasından mütevellit-imiş. yani bir aitlik olarak "s" takısı.
müthiş bir ses ve gece vakti kırmızı şarap ile birlikte insana huzur veren müziklere sahip şahıs.
özellikle dikkat edilmesi gereken şarkıları:
good king vencesles
god rest ye merry, gentlemen
blacksmith
coventry carol
bu arada benzer sanatçılar için:
(bkz: blackmores night)
özellikle dikkat edilmesi gereken şarkıları:
good king vencesles
god rest ye merry, gentlemen
blacksmith
coventry carol
bu arada benzer sanatçılar için:
(bkz: blackmores night)
final zamanı seni yapmak istediğin her türlü eylemden alı koyan iç ses.
küreselleşme ile tohumlanan mikro milliyetçiliğin ilk temellerinin atıldığı ideoloji. ya da şimdiki destekçi/dayanak ideolojisi.
başınız ağrıyorsa ve aldığınız ilacın üstünde bu yazıyorsa onu çekinmeden kullanabileceğinizi gösteren formül.
kısaca ağrı kesici, bir nevi: (bkz: analjezik antienflamatuar)
gelişmek.
(bkz: neşvünema bulmak)
ne provakasyona ihtiyacı olan, ne de büyük gazeteci ya da adam olmasını ispatlaması gereken; en kötüsü de bu ülke için onun ve ailesinin yaptığı fedakarlıklara oranla zerre kadar kıçını kaldırmamış, ülkeyi klavye üzerinde bilmem kaç senaryo ile kurtaran zihniyetler tarafından eleştirilen ki insanların bu gaflatte bulunarak kendilerine ne kadar alçak seviyeli olduğunu parmağını kımıldatmadan gösteren; bu gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup, saçma sapan önermelerle gerçekten büyük bir iş becerdiğini sanan zihniyetlere daha öğretecek çok şeyinin olduğunu anlamama sebebiyet veren kalem üstadı.
öz yazan, az kasan ama tam bozan entrylerinin aynen arkasında olduğumu belirtmeden onlara olan iyi eleştrilerimi sunamayacağımı farkettiğim, devamını ailecek beklediğimizi her defasında ilettiğimiz farsaymasını istediğim yazar kardeşim.
-abi kahvaltıda olmaz ki yaaaa!