bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak5
- anayasa değişiklik paketi3
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- anın görüntüsü22
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- timsah4
- satranç haram yasaklansın17
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- afganistan islam emirliği2
- dul kalmak4
- gir içime hünharca12
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- güzel bir kadını terk etmek3
- park sorunu6
- yazın terli memeleri öpmek3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- asidik bir cehennem3
- kabalcı4
- onlyfans4
- mithat paşa2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- amerika birleşik devletleri4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu21
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- başbirader2
- tampon takan erkek2
- türkiye17
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- faik öztrak5
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- kürt mutfağı7
kalemi kuvvetli, pratik zekalı bir yazar ...
bugün bizi kırmayarak gelmiş, bizi çok mutlu etmiş uuser. şeker yazar. bir daha görüşelim ama olmadı böyle uuserı.
29 ekim 2006 ata'nın huzurundayız zirvesi'ne enişte* ile gelen yazar. zirvede bize uzun bir süre eşlik edip ayrılmışlardır.
zannedersem polatlılardan enişte bey le kalkıp gelen uuserdır. anıtkabir de bizi nasıl buldu muallaktır. alnımızda "yazar" diye mi yazıyor diye şüphelenmişimdir. ayrıca enişte beye pek te kanımız kaynamıştır, gerçi tam çözemedim beyefendiyi ama** ikisi de zirvemize şeref vermiş, renk katmışlardır. bunu saymayız bi dahadır.
dünyalar tatlısı, sözlüğün mihenk taşlarından olup ayrıca ağır ablamızdır. 29 ekim ata' nın huzurundayız zirvesi'ne enişte ile gelip gönlümüzde taht kurmuş olan uuserdır. en kısa zaman da enişteyide aramızda yazar olarak görmek istediğimiz belirtmeden edemiyeceğim.
(bkz: enişte)
(bkz: enişte bizi disco ya götür)
(bkz: enişte)
(bkz: enişte bizi disco ya götür)
tanıştığıma çok mu çok sevindiğim, muhabbeti dönen, güzel ablamızdır.severek okuyoruz, enişteyi de bekliyoruz.
bu zor günümde beni yanlız bırakmayan 3.nesil vefalı yazar
(bkz: sevgiliden ayrıldıktan sonraki bir dakika)
(bkz: sevgiliden ayrıldıktan sonraki bir dakika)
enişte yi ailecek ve severek okuyoruz, saygılarımla. *
sanirsam one tree hill muptelasi sarisin cool bir bayan yazardir.
ankara ben değil duvarlar sarhoş zirvesine mekanı bulamadıklarından enişteyle bize geç katılmış yazar ablamızdır *. Gecenin bir saati benim için yollarını uzatmışlar evime bırakmışlardır. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum daha nice zirvelerde görüşmek üzere.
zirvenin en keyifli kısmın kaçırmayan ve enişteyle gelerek bizi mutlu eden yazar. ayrıca kendisine jitemlerimi sunuyorum. yine gelin beklerizdir, enişteye selam.
tanım: enişteyle evli yazar. eş durumundan enişteyle ilgili yorumumu buraya yazmak istiyorum. beraber oynamaktan en bi çok keyif aldığım potansiyel yazardır. bundan sonraki zirvelere de gelsin artık...
enişteyle süper bir ikili. yine yanlız bırakmadılar geçte olsa gelip neşe kattılar.
zirvede görünce pek bi sevindiğim, pek tatlı insan, eğlendik, mutlu olduk hep beraber, istanbul'a da bekleriz..
ankara duvarlar sarhoş zirvesinde tanıştığım yazar abla saygılar.
Enişte ile süper bir ikili oluşturan, nickine bayıldığım, hatta tekerleme niyetine her online listesini açtığımda tekrar ettiğim canayakın yazardır. Enişteyi de artık sözlüğe alırsak bu ikili hiç durmaz benden söylemesi.
bizim için güzel şeyler yazan tüm yazar arkadaşlarımıza içten teşekkür ve sevgilerimizi gönderiyoruz. hoş ve keyifli vakitleri birlikte geçirdiğimiz marla singer, redwinemania, salça, kırmızı başlıklı istasyon şefi yaramazı, devedikeni, no promise, ck_06, suran, fewzi1907, montajelemanı, pammuk ve adını, nickini hatırlayamadığımız daha nice güzel yazar arkadaşlarımız, hepinizle zirvede bulunmaktan büyüüüüüük keyif aldık. nice zirvelerde tekrar görüşmek ümidiyle.
akıllı, zeki, guzel, kariyer sahibi, inatçı, yaşamayı seven, yazarlık kabiliyeti olan sarışın bomba...
dipnot: evlidir dikkat !
dipnot: evlidir dikkat !
nickini her okuyuşunda aklıma küçüklüğümde adada bindiğim faytonların geldiği güzel entrylere sahip nesildaş bir yazar.
bayramın mubarek olsun.
güncel Önemli Başlıklar