bugün
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı15
- kankadan sevgili olur mu5
- g i l d e d l i l y19
- penisi seks objesi olarak görmek8
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler12
- sözlükteki fenerbahçeliler7
- yaşamak istenilen şeyler10
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey12
- eski sevgiliden kanka olur mu3
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- hayatın kuralları7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kadın olmanın avantajları16
- kürtsüz türkiye4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- aldığınız en büyük risk3
- hiçbir hobisi olmayan düz insan2
- nervio23
- geceye bir şarkı bırak9
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- türkiye'ye geldim11
- gençlerbirliği4
- özgürlük heykeli2
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- temkinli insan2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- kurtar bizi müsavat16
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- ismail kartal3
- trans kadın çekiciliği5
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- nervio hamferdi6
- kadıköy solcusu4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- kadınları anlamak4
- monica bellucci bakışı5
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- la taverne des yeux4
- anka 32
- tanrı vs şeytan4
- anın görüntüsü30
berkcan ve abdülrezzak eniştelere güzel bir çalım atarak cuma gecesi kınalı elleriyle bowling oynamak yerine yeni eniştemizle uzaklara, çok uzaklara gitmeyi kafasına koymuş yazardır.
(bkz: haydi hayırlısı)
(bkz: haydi hayırlısı)
bir yıl daha bitti ama staj hala bitmedi, çift haneli rakamlarında seni mutlu edebilecegi stajında elbet bitecegi nice mutlu gunler gecirebilecek daha hayata benim gibi yeni atılmaya calısan bir arkadasımızdır. kendisiyle yeni tanısmamıza ragmen cok sıcak kanlı buldugum bir arkadastır. değil mi canım *
tarafımca bowling oynayan kınalı eller zirvesine katılma konusunda ikna edilmiş yazardır. *
az kalsın unutuyordum , kendisinin staj notları pazartesi açıklanacaktır.**
az kalsın unutuyordum , kendisinin staj notları pazartesi açıklanacaktır.**
adının açıklanmasıyla depresyona giren berkcan ve abdulrezzak 'ın kendilerini güvenliğe zincirleyerek toplu ölüm orucuna girmelerine sebebiyet vermiştir. vazgeçmeleri için ikna çabaları sürmektedir.
random harflerle gülen insan. *
sanırım pot kırmıs yazar. *
farklı ortamlarda hakkımda atıp tutan işgüzar yazar. gizli işler çeviriyo, dikkat etmek lazım. *
(bkz: #443846)
canım ne diyosun demek istediğim kişidir ?
canım ne diyosun demek istediğim kişidir ?
dialoglarından kaçınmak gereken,
fakat ben de buralarda yeniyim, bir şekilde reklamımı yapmam gerekiyor,
araştırdım, en fazla tıklamayı senin başlığın alıyormuş, ne yapayım dediğim yazar. *
fakat ben de buralarda yeniyim, bir şekilde reklamımı yapmam gerekiyor,
araştırdım, en fazla tıklamayı senin başlığın alıyormuş, ne yapayım dediğim yazar. *
neresinin kaşındığını bir türlü anlayamadığım stajyerdir yalnız kendisini terminale götürcek kişinin ben olduğumu sanırım #443904 nolu entrysinde hafıza kaybı geçirip unutmuştur şahsen bende şu anda yarın gece bir işim çıktığını hatırlamışımdır tarafına hayırlı tatiller dilerken bindiği otobüsün tekerliğinin patlayacağını tarafına zevkle ispiyonlarım * **
üzerinde epey bir kanka muhabbeti dönen yazar..
hayır ; msn'de bugün smiley yaptığım yazar falan diye ben de yazmak istiyorum ama yapmadım nasıl yazayım..
bir de bu muhabbetleri döndüren iki farklı grubun kesişim kümesinde bulunmasından dolayı sol cerceveden hiç düşmüyor mübarek..cidden düştüğünü bir görsem , düşüp bir yerini mi kırdı acaba diye sanrılara kapılıp epey korkacağım..pardon bu nicke bu formatla yazılmıyordu..şöyle yapalım ; düşüp bir yerini kırmasından çok korktuğum yazar..oldu galiba..
hayır ; msn'de bugün smiley yaptığım yazar falan diye ben de yazmak istiyorum ama yapmadım nasıl yazayım..
bir de bu muhabbetleri döndüren iki farklı grubun kesişim kümesinde bulunmasından dolayı sol cerceveden hiç düşmüyor mübarek..cidden düştüğünü bir görsem , düşüp bir yerini mi kırdı acaba diye sanrılara kapılıp epey korkacağım..pardon bu nicke bu formatla yazılmıyordu..şöyle yapalım ; düşüp bir yerini kırmasından çok korktuğum yazar..oldu galiba..
uludag sozlukte bir irc kanalının adı..bambaşka insanları biraraya getiren , kah güldürüp kah eğlendiren bir kanal bu..
üzenlerine bravo(!) demek istediğim kardeşim.
canını sıkma omayra'm kıyamam, üzme kendini. bazı içten fesat insanlar hep vardır, var olacaktır!bu seni çekemeyenlerin yaptığı saçma sapan bir şey. hiçbir zaman yaptığın doğru şeyi bırakma , o kişiler için hele hiç bırakma.seni tanıyanlar biliyor zaten seni. gerisi boş.
gereksiz insanların ugrası sonucunda uzulmus yazardır, kendisini uzen kişinin esegin malum yerine su kacırdıgını belirtmek istiyorum, insanların deger verdigi seylere karsı yapılan hareketin de en alcak, en haysiyetsizce yapılan hareket oldugunu bilmiyorsa bundan sonra ogrenmesi için buraya yazıyorum, ayrıca detaylı arama fasilitesiyle kendisini butun entrylerime eksi oy vermeye davet ediyorum hadi kolay gelsin...
aslında saçma sapan insanların hareketlerini dikkate almayacak kadar aklı başında olmasına rağmen, inadına üzerine üzerine gelinmesi sonucu artık sabrı kalmamıştır anlaşılan. adına "sözlük" dediğimiz, öğrenmek, eğlenmek için bulunduğumuz bu ortamda kimsenin canını acıtacak en küçük bir şey yapmamış olmasına rağmen böyle çirkin bir davranışı haketmeyecek bir "dost" tur. şayet bir dert, sorun, problem, garez, çekememezlik adı herneyse varsa böyle alçaklıklar yerine konuşmak denenmelidir. tabi bunun için de zeka...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar