bugün
- gece herkes uyurken otele gelen kapüşonlu adam2
- rafael leao24
- sarapci koala69
- günün sözü20
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- karı kıza para yedirir misiniz6
- biraderine de sana da yeter artık7
- mehmet ali alabora7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- erkeklerin istediği tek şey17
- ayağı şiir kokan kadın6
- türkiye15
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- biraderlerin vurduyor olması12
- biraderizm felsefesi6
- cin görmüş yazarlar4
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- bir dinciyle tartışmak5
- en son ne zaman namaz kıldın13
- sarapci diye nick alan akpli17
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- gece gece zall'ın akla gelmesi2
- pikap3
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- fener balı15
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- deniz göktaş5
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- fenerbahçe vs galatasaray26
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- manisa yaprağı vs tokat yaprağı2
- manifest11
- gece yolda geçmişte yapılan hataları görmek2
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- miss usa 20262
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- üşümeyi özlemek4
- brad pitt mi ben mi diyen erkek2
- şarapçı koala ile viski içmek5
- ateistlerin yaşama amacı24
- gram altın5
- gece araba sürerken yerde yatan birisini görmek2
- teröriste sövmek artık yasak23
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
bir ozkan ugur sarkisi.cok eglenceli bir sarki.gora soundtrack'inde bulunur.
özkan uğur'un Gora için seslendirdiği çok eğlenceli parça.Nakaratındaki "hambabaley hambaaaaleyo hooo hoo" adamı kopartır.
mükemmel ötesi şarkı. goraya cuk oturmuştur, aynı şekilde özkan uğur da bu şarkıya cuk oturmuştur. keyifsiz bir anınızda 3 kere üstüste dinleyince, bütün keyifsizliğinizi atmanıza sebep olur, keyif verir, neşelendirir.
klibinde özkan uğur'un süper bir kravat taktığı ve ilginç dans figürleri sergilediği harika şarkı.
kirkalti ilginc ama guzel bir coverini yapmistir.
albumun sonunada koymustur.
albumun sonunada koymustur.
"Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan
Onun bunun adına film olmaktan "
diye ayar kokan sözlere sahip; neşeli özkan uğur şarkısı.
Onun bunun adına film olmaktan "
diye ayar kokan sözlere sahip; neşeli özkan uğur şarkısı.
olmasını çok istediğimiz üzürine deli gibi çalışıp ama hiç bi sonuç elde edemediğimiz vaziyet. hatta bazen olmayacak yolları bile deneriz fakat gene de olmaz olduramayız ya. mesela şu an düzgün bir sekilde bitirmek için çaba sarf edip bi türlü entry'i tamamlayamadığım durum.
özkan uğur'un hoş bir şarkısı. *
ne zaman dinlenir ki bu şarkı? sinirlendiğimizde mi, sevdiğimizde mi hüzünlü anlarımızda mı? yok yok. hani delilikle akıllılık arasında ince bir çizgi vardır ya; işte o çizginin delilik kısmına geçiş yapılan zaman ve mekanlarda bu şarkı dinlenir. böyle bir şarkı oldurduğu için mazhar fuat özkan uğur abi'ye teşekkürlerimi bir borç bilirim.
kaza editi: şarkı hiç iyi gelmemiştir. yepisyeni focusumu duvara vurmama neden olmuştur.
ne zaman dinlenir ki bu şarkı? sinirlendiğimizde mi, sevdiğimizde mi hüzünlü anlarımızda mı? yok yok. hani delilikle akıllılık arasında ince bir çizgi vardır ya; işte o çizginin delilik kısmına geçiş yapılan zaman ve mekanlarda bu şarkı dinlenir. böyle bir şarkı oldurduğu için mazhar fuat özkan uğur abi'ye teşekkürlerimi bir borç bilirim.
kaza editi: şarkı hiç iyi gelmemiştir. yepisyeni focusumu duvara vurmama neden olmuştur.
oldurulamayan nesne zincirdir.kopuktur zincir,özkan uğur napsın.
an itibari ile tekrar dinleyip, odamdan dışarıya doğru isyanım var ulan diyerekten beni bağırmaya sevk eden şarkı. hayır artık bende bu olay bir refleks gibi oldu, pavlovun köpekleri gibi şarkıyı her duyduğum yerde aynı tepkiyi vereceğim ondan korkuyorum.
aha yine çalıyor, isyanım var ulaaaaaaaaaaaaan
aha yine çalıyor, isyanım var ulaaaaaaaaaaaaan
bağımlılık yaratan bir özkan uğur şarkısıdır. bir şarkı bir insanın bir insanın üzerine, sesine bu kadar mı oturur. müthiş vallahi.
özkan uğur' un hambaraleyyambaleyovoooooleyyaaa deyişine kurban olduğum.
Her seferinde keşfetmek yeniden aşkı,
Bu vakitsizlikte akla ziyan değil mi?...
...
bayılıyorum bu özkan uğur'a yahu!...
Bu vakitsizlikte akla ziyan değil mi?...
...
bayılıyorum bu özkan uğur'a yahu!...
şarkının melodisi, sealın 1999 yılında crazy şarkısının unplugged versiyonundaki 3:21 dakikasından sonra başlayan kısımdan arak edilmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=yany95y9xss
http://www.youtube.com/watch?v=yany95y9xss
özkan uğur'un gora filminden sonra belli birkaç sahnelerine arka planda kendinin ise ön planda olarak seslendirdiği parça.
tutunamayanları ortak bir çatı altında toplayan, yüreklere su serpen aynı zamanda, eğlendirirken bi baltaya sap olamadın hissini de inceden inceye enjekte eden sağlam şarkı. Özkan Uğur hayat enerjisiyle göz doldurmaktadır.
yıllardır dinlemekten sıkılmadığım saçma sapan özkan uğur şarkısı. yarrrrabbim, isyanımız var uleynn böyle kopuk zincire. kim koparıyor lan bu zincirleri ? saçmalamak da yan etkilerinden oluyor elllağam. başlıktaki entryleri okuyunca da bu anlaşılıyor. bir okudum da böyle entry olur mu ? bunu da olduramadık, iyi mi ? *
efsaneler ve eserleri asla unutulmaz bir ekip.
insanı bağıra çağıra şarkı söylemeye iten az sayıda şarkılardandır. isyanın, eğlenceyle harmanlanmış halidir.
çalışmaktan sıkılmış bir insanın kafasını sallaya sallaya dernekte dolaşmasına neden olan özkan uğur şarkısıdır efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar