bugün

entry'ler (3972)

the godfather part 2

Yıllar sonra Netflix'de tekrar izlediğim şaheser.
Senaryo matematiği en derin filmlerden biridir, temiz kafa ile izlemek gerekir.

Roth ile Mickey'in birbirlerine kurdukları tuzaklar çok güzel işlenmiştir filmde.

bu devirde instagram kullanmayan tip

Ben.
Bana ezik diyenlerin, yanıma randevu alarak gekdiklerini kibarca hatırlatırım.Doktor değilim.

Kendinizi çok ama çok bu dünyalara kaptırmayın delikanlılar *

çocuğunuz alkol alsa naparsınız

mezesiz rakı mı içilir piç kurusu, al şu 200 TL, git adam gibi meze falan al.

Dönerken kasaba uğra, iki kalem kuzu pirzola al.

eşşek!

büyük göğüslü kadınlar

Yazın rahatsız edebilen durumdur.

1985 doğumlu yazarlar

gençliğim buralarda sürterek geçmedi ama ara ara uğradım ve muhtemelen uğramaya devam edeceğim.

Geçen yıllarımı da geri istemiyorum zira, 10 numara dolu dolu geçirdim. Hayat işte, oldu bitti gitti.

hakkaride özerklik getireceğiz

Gitsen gidemiyosun, hadi vardın diyelim; dönmek için gün sayıyosun.

Zaten özerk.

köpek taklidi yapan kız

izlerken, adam şaşal şişe uzatınca açıkçası sevindim.

Ucuz yırtmış kızcağız.

sözlük kızlarının bacak fotoğrafları

Normalde burda o bacaklara laf atanlar; laf attığı o bacaklar için mutemelen bir gecede bilmem kaç yüz lira haracayıp, bir bok yapamadan eve masturbasyon yapmaya gidecek adamlar olduğu için, "güzel bacaklar" diyip geçilmesi gereken bacaklar.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

https://www.youtube.com/watch?v=nm3B1umzbpY

geri zekalılar için de da bağlacı kursu

Heralde 15 yıldır sözlüklerde, maksat muhabbet olsun diye takılırım.

her zaman insanlara de da kursu vermeye çalışan bir gerizekalı çıkmıştır.

(bkz: altı üstü bir ek nasıl memleket meselesi haline gelir)

yüzü kızdan güzel olan erkekler

Bebek iken, "aaaa bu erkek mii, aaaaaaaaa" nidaları ile büyüdüğüm için ben.

chp nin seçimi hak ederek kazandığına inanmak

bugüne kadar sanki AKP......
diye başlıcam ama ne beynin yetecek nede çükün.

birinci nesil yazar

aralarında hala yaşayanlar vardır.
misal bu satırları yazan ben.

havalimanında görevliyi tahrik eden yolcu

blowjob ile tahrik etseymiş, daha yerinde olurmuş

uludağ sözlük 35 yaş üstü yazarlar kulübü

1.nesil yazar olarak, kıdemimi kullanıyorum ve diyorum ki:

insanların yaşıyla dalga geçemeyin yavşak ibneler !!!!

şaka lan şaka, geçin.

7 eylül 2018 tahran üçlü zirvesi

(bkz: tahran threesome)

dünya reis in omuzlarında duruyor

https://i.hizliresim.com/1EWDmp.jpg

üçüncü havalimanı

Hükümete tapma veya hükümete bok atma seanslarınız bitti ise, bir kaç not belirtmek istiyorum.

+ Birinci olarak, istanbul'a kesinlikle yeni bir havalimanı gerekliydi.

+ ikinci olarak, istanbul'a kesinlikle yeni bir havalimanı gerekliydi.

+ Mevcut Atatürk Havalimanı'nın yenilenmesi de bir seçenek ama, verimli değil. Bir Havalimanı, sadece yolucuların uçağa inip bindiği yer değildir. Havalimanı demek, teknik bina demek, hangar demek, kargo deposu demek, ofis demek, operasyon demek, restoran demek, bir ülkenin yüzü demek. Bütün bunları maalsef verimli bir şekilde mevcut havalimanını yenileyerek yapamazsınız.

+Yeni yapılan havalimanının boyutu: Çoook büyük. Bu kadar alanı kapsamaya gerek var mıydı? Bence yok. Gerçekten yoktu. internette karşılaştırmalı birçok analiz var, 5 dakikanınızı harcayın bakın. BU kadar alanı kaplamaya gerek yoktu. "En büyük bizde" mottosunu sürdürmek için yapıldıysa bile gene gerek yok.

+ Yeni Havalimanının yeri: Yanlış. Nokta.
Hem kanal istanbul diye bir proje yürütceksin, hem istanbul'u o yönde genişletmeye devam edeceksin hemde oraya afedersin eşşek kadar havalimanı'nı yapcaksın. Hem de, meteoroloji uzmanlarına göre de, istanbuL'un en boktan rüzgarları olan yere yapcaksın. uzatmanın anlamı yok, yer yanlış
Peki yıkıcı değil, yapıcı olamak adına neresi olabilir, onu da söyleyelim. Bana kalırsa, en güzel yer, mevcut AHL!yi yerinde bırakarak, Silivri trafları'na gitmekti.

+ stratejik önemi: Önemli
Şimdi tabi böyle yerlerde, hükümetin yaptığı her şeye "çoook güzel" diyen şakşakçılar oluyor. Sanmayın ki, ben onlardanım ama ülkede kafasını kullanıp rasyonel düşünen, sadece "elma, elma ise elmadır" mantığında az adam kaldı.

Stretejik öneme gelince. Bu konunun birkaç bakış açısı var. Burda goygoy yapan birçok arkadaşın haberi yok ancak, DH L (alman), UPS (amerikan), FEDEX(amerikan) gibi birçok kargo firması çuvalla yatırım yaptı bu havalimanına. Çuvalla para verip, bu havalimanını, ortadoğu bölgesine sub-hub olarak kullanmak için gün sayıyorlar.
(Sub-HUb: Dünyadaki kargo ve lojistik şirketleri, belli başlı çok büyük aktarma merkezleri kullanırlar. bu depolar devasadır. Mesela, bir tanesi almaya- Leipzig'dedir. işte bu kocamani devaasa aktarma merkezlerinde sadece 3 yada 4 tane vardır dünyada. bu katarma merkezlerinin altında ise, sub-hub dediğimiz bir küçüğü vardır. işte kargo şirketleri, bunlardan kurmak için yarışıyor.)

ikinci olarak, yepyeni bir nefestir sektör için. "Bırak bu yeni nefes ayaklarını" söyleyen ergenlere şimdiden söyleyeyim, gidin kumda oynayın ve bilmediğiniz işlere burununuzu sokmayın.

BU arada, Merkel'in, Trump'ın, Macron'un bişiyi falan kıskandığı yok. Bu bahsettiğiniz adamlar, havalimanı değil, Mars'a koloni kurmaya çalışan ülkelerin başkanları.

+ Havalimanı'nın adı:
Havalimanı koduna bakarsak, adı Fatih Sultan Mehmet olacak. FSM'i küçümsediğimde değil, sevmediğimden değil, saygı duyamdığımdan değil, ama buraya tek kişinin adı yakışır: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Sonuç: Ready to take-off !!!

mustafa kemal atatürk

Bay Taşak.
Bir daha bu milletin başına böyle bir adam gelmez. Bir kez oldu işte, şans bize de güldü de böyle bir liderimiz oldu.

göt lobunu belli eden şort giyen kız

laf atanların, akşam eve gidip onu hayal edecekleri kızdır.
laf atanların, uğurunda köpeği olacakları kızdır.
laf atanların, evde karısı dururken, onunla aldatacağı kızdır.
laf atanların, çoluğunun çocuğunun rızkını yedireceği kızdır.

Ortam her zaman ki gibi, namussuzların namus bekçiliği yaptığı bir ortam.