bugün
- ortanca çocuk günü2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması3
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- 6 aylık ev kiralamak2
- imam malik2
- bir şeyler söyle3
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- sebahattin şirin14
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- apo piçtir piç kalacak12
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- cıvık çift5
- velvet5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- blackberry6
- sözlükte kadın yazar olması5
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- kalp krizi8
- ekşi sözlük referans18
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- anın görüntüsü15
- sonbahar2
- profilini gizli tutma nedeni9
- bu saatte yemek yemek4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- romelu lukaku7
- tenis oynayan erkek4
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- ey insan4
- su tabancasından su içen çocuk4
- türk milletine kurulan pusu7
- sözlüğün kapanması4
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı14
ebeveynlerinden hala fırça yiyendir..
+ baba ben yetkili oldum
- elli yaşına geldin daha yeni mi yetkili oluyorsun? yuh sana. .
hayırlısı olsun efenim.
+ baba ben yetkili oldum
- elli yaşına geldin daha yeni mi yetkili oluyorsun? yuh sana. .
hayırlısı olsun efenim.
şuna da bir el atsın artık dediğimdir. başarılar.
43 yaşında değildir. yetkili olmuş hayırlısı. şimdi evde askeri disiplin de ister bu.*
artık hiçbir zaman am göt meme diyemeyecek olan zavallı yazardır. çünkü artık o bir yazar değil, bir yetkilidir.
yazık la, kimin yetkilisiyse...
yazık la, kimin yetkilisiyse...
hayırlı olsun. tam bir abi olmuştur.
yetkili olduktan sonra çok bozdu kendini. şuna bak yetkili olduğundan beri entry bile girmemiş. çok bozdu çok.
(#19716083) anladığım kadarıyla meme demesi yasaklanmış yazar. (.)(.) bu ve bunun gibi entrylerini özleyeceğiz.
yetkili bir abiye benziyordu zaten. hayırlı olsun.
yetkili yazar.
yetkili yazar.
yakinda zallin koltuguna oturacakmis oyle diyoolaaa....hayirli olsun panpa.
yetkili olduktan sonra mesajlaşmamızda bir soğukluk sezdim. sanırım götü kalkmış. inşallah tavla turnuvasında denk gelir de havasını alırım.
yetkililere kızlar teklif ediyormuş müdür, aslı var mı?
yetkililere kızlar teklif ediyormuş müdür, aslı var mı?
götü kalkmayacağını iyi bildiğiniz $opar keke. hatta göt diyip test edebilirsiniz. yavrum benim be. hayırlı olsun.
Neredeyse her başlıkta bilgilendirici bir entrysi var lan bu adamın.
Neyse bu detayı geçtim, bu adamın yetkili olmasının sebebini kendime bağlamak istiyorum sayın sözlük yazarları. Geçen gün bu adamla ilk kez konuştum pm aracılığıyla. Ilk muhabbetimizin konusu ise amgötmeme idi. Hatta direk memeydi. *
neyse efendim, bize hayırlı olsun demek düşer, hayırlı olsun hocu.
Bir de soylemeden edemeyecegim, bir daha mobilden entry gireni siksinler. Yarim saattir usttekileri turkce karakterle yazmaya ugrastim lan. amuga koyim boyle isin.
Neyse hocu, tekrar hayirli olsun. *
Neyse bu detayı geçtim, bu adamın yetkili olmasının sebebini kendime bağlamak istiyorum sayın sözlük yazarları. Geçen gün bu adamla ilk kez konuştum pm aracılığıyla. Ilk muhabbetimizin konusu ise amgötmeme idi. Hatta direk memeydi. *
neyse efendim, bize hayırlı olsun demek düşer, hayırlı olsun hocu.
Bir de soylemeden edemeyecegim, bir daha mobilden entry gireni siksinler. Yarim saattir usttekileri turkce karakterle yazmaya ugrastim lan. amuga koyim boyle isin.
Neyse hocu, tekrar hayirli olsun. *
sosyogerdir.
adam neredeyse bir gündür yetkili ama hala hiçbir icraatını göremedik.
türkiye'deki ekonomik büyüme nasıl vatandaşa yansımıyorsa, ntc'nin yetkili olması da bize yansımıyor.
e ne anladım ben o işten hacı?
ek: bu da başlığının 1000. entarisiymiş. "benim 1000. entrymi protest sanayici girdi" diye hava atarsın artık.
türkiye'deki ekonomik büyüme nasıl vatandaşa yansımıyorsa, ntc'nin yetkili olması da bize yansımıyor.
e ne anladım ben o işten hacı?
ek: bu da başlığının 1000. entarisiymiş. "benim 1000. entrymi protest sanayici girdi" diye hava atarsın artık.
(bkz: sen yetkili bi abiye benziyon) *
yetkili de oldu ki sicksen gitmez artık buralardan.
nicki ile kafiyeli bir yöntemim var ama midem kaldırmıyor.
(bkz: sick the qacher)
nicki ile kafiyeli bir yöntemim var ama midem kaldırmıyor.
(bkz: sick the qacher)
sözlükte, görevini layığı ile yerine getirecek değerli ağabeydir. tebrikler ve başarılar dilerim kendisine.
yetkili olmuş..
bu nasıl yetkili oldu anlamış değilim. büyük haksızlık var. yani öyle böyle değil, adam kayırmaca falan var.
şöyle bir bakıyorum, düşünüyorum, bu adam ne yaptı diyorum ? sözlüğe ne kattı? gençlere ne öğretti diyorum.
yok.
valla yok. bi bok bulamıyorum. mantık hatası başlıklarından başka bi halt yaptığı yok.
duruyorum tekrar, kukla diyorum sen ne yaptın? gençleri sike sike bilinçlendirdin, onlara stratejik bilgiler verdin , sözlüğü sözlük olarak kullandın. ömrünü çürüttün amk diyorum. peki ne geçti eline diyorum?
koca bi yarak.
yaraktan başka bişey geçmedi amk. allahtan zamanında yöneticelere '' çaylak yaparsanız hindi kümesinde moderatörle sevişmek diye başlık açarım dedik de o gün bu gündür modlar da panik halindeler ''aman kuki sakın açma öyle başlık, liselilerin karşısında itibarımızı sarsıyosun '' falan diyolar.
özetle iş sadece gammazlamak ile olmamalı diye düşünüyorum.
yazarların randumanına göre de değerlendirme yapılmalı. yani gerçekten sikiyoruz ama haybeye amk. kuru sıkı hep.
hayırlı olmasın. pipimiz, meme baş uçarımız sızladı bizim. haksızlık bu evet.
bu nasıl yetkili oldu anlamış değilim. büyük haksızlık var. yani öyle böyle değil, adam kayırmaca falan var.
şöyle bir bakıyorum, düşünüyorum, bu adam ne yaptı diyorum ? sözlüğe ne kattı? gençlere ne öğretti diyorum.
yok.
valla yok. bi bok bulamıyorum. mantık hatası başlıklarından başka bi halt yaptığı yok.
duruyorum tekrar, kukla diyorum sen ne yaptın? gençleri sike sike bilinçlendirdin, onlara stratejik bilgiler verdin , sözlüğü sözlük olarak kullandın. ömrünü çürüttün amk diyorum. peki ne geçti eline diyorum?
koca bi yarak.
yaraktan başka bişey geçmedi amk. allahtan zamanında yöneticelere '' çaylak yaparsanız hindi kümesinde moderatörle sevişmek diye başlık açarım dedik de o gün bu gündür modlar da panik halindeler ''aman kuki sakın açma öyle başlık, liselilerin karşısında itibarımızı sarsıyosun '' falan diyolar.
özetle iş sadece gammazlamak ile olmamalı diye düşünüyorum.
yazarların randumanına göre de değerlendirme yapılmalı. yani gerçekten sikiyoruz ama haybeye amk. kuru sıkı hep.
hayırlı olmasın. pipimiz, meme baş uçarımız sızladı bizim. haksızlık bu evet.
hem, uludağ sözlük şampiyonlar ligi tavla turnuvasında, hem uludağ sözlük on üçüncü geleneksel tavla turnuvasında aynı anda mücadele eden iki oyuncudan biri.
diğeri;
(bkz: ben)
ikimizden biri bu oyunlara fazla panpa. ben iki kupayı birden alacağım, sen şerefli ikincilikleri.
diğeri;
(bkz: ben)
ikimizden biri bu oyunlara fazla panpa. ben iki kupayı birden alacağım, sen şerefli ikincilikleri.
başkenti rui costa'dır.
ilk ingilizce şarkıyla tanıştığım barış manço'nun harika bir şarkısıdır. hatırlattınız şimdi bir daha dinliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar