bugün
- ayrılırken arkadaş kalmak isteyen sevgili12
- 18 mart 191511
- anın görüntüsü21
- ssilvermist11
- 195 boyunda erkeğin ideal kilosu9
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti24
- v a m p i r o v21
- starbucks vs kahve dünyası9
- sahurdayız uludağ sözlük19
- usualsuspects'in ayakları8
- tanyeli12
- ağır ceza dosyasına 160 bin tl isteyen avukat8
- yazarların bayram planları9
- boşanan kadınla evlenen zina etmiş olur10
- beyler ben galiba aşık oldum17
- instagram da engellenmek12
- günün sözü17
- sırf bir yazar için kullanmadığı sözlüğe girmek9
- entry favlamak hangi anlama geliyor15
- göt kılları8
- otopsiraporlari10
- 1 69 boyundaki kız27
- ramazan davulcusu11
- sigara böreği18
- rte sevdalisi21
- uzun yolculukta ön koltuktaki ağlan bebek19
- otuz yaş üstü kariyerli erkeğin evlenmeme nedeni18
- iyi geceler10
- sizce hangi ilişki türü daha zor12
- düşün ki o bunu okuyor9
- kabuksuz kaplumbaga37
- sözlük yazarlarının inançları ve dünya görüşleri19
- iyi yazarların hafif kaçık olması14
- bugünde merso alamadan uyumak9
- ekşi sözlük8
- larisalisa9
- sözlük erkekleri olarak erkek erkeğe tatile çıkmak8
- erkeklere çok sinirleniyorum10
- bik bik'in bitmeyen doğum günü9
- kabuksuz kaplunbaga erkek mi16
- infial var'in sizofren olması gercegi10
- eloande8
- aykolik mit ajanı mı sorunsalı17
- bir kadına kilosunu sormak8
- 158 boyunda kız8
- lokma vs tulumba14
- diana luna hekate11
- atatürk'ün başarısız bir komutan olması26
- ameliyat yerinin kaşınması15
- gotik yazarlar11

entry'ler (5337)
Malikane tarzı evleri görünce "bu evi nasıl temizlerim ben yeaa" düşüncesi. Vizyonsuz sanki öyle evde oturunca sen temizliceksin evi.
Barış manço nun TRT de kurguladığı müthiş karakter.
Kendisiyle 4 yaşındaki oğlumun barış manço hastalığı sayesinde tanıştım. Bu zamana kadar hiç görmemiştim bu videosunu. Barış manço un ilk yaptığı şarkılara kadar dinlediği için tesadüfen YouTube da gördüm. Barış manço un nasıl bir dahi olduğunu ve kendini resmen ti ye aldığının göstergesidir. Adı bile kendi ismine benzer ilk başta kurgu olduğunu anlamamıştım video yu izleyince anlıyorsunuz. Barış manço eğer Amerika da yada Avrupa doğmuş olsaydı nasıl bir dünya starı okurdu onu göstermiş resmen bu kurguda. Mekanı cennet olsun. Oğlumun sayesinde sabah akşam anıyoruz kendilerini.
Kendisiyle 4 yaşındaki oğlumun barış manço hastalığı sayesinde tanıştım. Bu zamana kadar hiç görmemiştim bu videosunu. Barış manço un ilk yaptığı şarkılara kadar dinlediği için tesadüfen YouTube da gördüm. Barış manço un nasıl bir dahi olduğunu ve kendini resmen ti ye aldığının göstergesidir. Adı bile kendi ismine benzer ilk başta kurgu olduğunu anlamamıştım video yu izleyince anlıyorsunuz. Barış manço eğer Amerika da yada Avrupa doğmuş olsaydı nasıl bir dünya starı okurdu onu göstermiş resmen bu kurguda. Mekanı cennet olsun. Oğlumun sayesinde sabah akşam anıyoruz kendilerini.
Evlat uyumaz benim uykum olur evladın uyuyacak tutar deliksizce bende uyku olmaz.
Wish you were here en iyisini
Diğerleri guzel.
Diğerleri guzel.
sabahın 8 inden beri arayan nuamra. açıyorum lütfen hattan ayrılmayın sizi aktarıyorum diyor. internette araştırdım avea müşteri hizmetleriymiş. yerim yalanını gidiş başına 0555 mi koyacak koskoca kurum. orasının 4441500 dür bu numara aspıktır açmayın dedeler.
Seni dogurandi hamileydi sana.
Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan
Taktik seninle bir bir yangını yeni baştan.
Taktik seninle bir bir yangını yeni baştan.
bundan 10 yıl önce kadar drew barrymore şimdi ise mi la jojowich diyen de var tatyana ryzhkova diyen de var.
(bkz: kuzenim yazmış)
Ben bile evlendiysem umudumuzu kaybetmeyin gençler.
yalancı tavuk göğsü
1 bardak un
1 litre süt
1 bardak şeker
1 paket vanilya
1 kaşık tereyağı
tencerede devamlı karıştırın koyulasinca tepsiye dökün. mis gibi. dilerseniz üstüne kakaolu bisküvi kiriklayin.
Afiyet olsun.
(bkz: şef herasmus)
1 bardak un
1 litre süt
1 bardak şeker
1 paket vanilya
1 kaşık tereyağı
tencerede devamlı karıştırın koyulasinca tepsiye dökün. mis gibi. dilerseniz üstüne kakaolu bisküvi kiriklayin.
Afiyet olsun.
(bkz: şef herasmus)
etmeyin. kavga acizliktir pasifliktir etmeyin.
aşk canını yaktı demek bense sevda küllerini
her dolunay gecesinde gökyüzünden topluyorum...
her dolunay gecesinde gökyüzünden topluyorum...
ulu tengri: imam.
özlem, özlenen sevgi sıcaklık, güven kokusu,huzur...
aynaya baktığında onu görmek,ona benzemek güzel ancak cenaze gününde sana bakıp bakıp "aynı babansin, sana bakınca babanı görüyorum " deyip aglaninca daha bi hoş olursun...
edit: gece gece hortlatmayin su baba başlıklarını ya! 3 yıl geçti baba yazısını görünce bile burnum siz lar...
aynaya baktığında onu görmek,ona benzemek güzel ancak cenaze gününde sana bakıp bakıp "aynı babansin, sana bakınca babanı görüyorum " deyip aglaninca daha bi hoş olursun...
edit: gece gece hortlatmayin su baba başlıklarını ya! 3 yıl geçti baba yazısını görünce bile burnum siz lar...
kocamın sınıf arkadaşı. lisedeyken çok havaliymis.
matruska.
kristof kolomb.