bugün
- hayvanlarla konuşmak12
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili43
- insanlardan soğumak9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var9
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber18
- kemal kılıçdaroğlu30
- göbeği açık dolaşan kızlar10
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek29
- anın görüntüsü32
- araç içinde seks yapılacak yerler veritabanı9
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- gecenin şarkısı15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- aldığınız en güzel iltifat27
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- emdi dolar yardırur11
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16
- klarnet calan sarapci koala 612
- avrupa seks şampiyonası15
- mehmet şimşek halkbank'ı dolandırmaya çalışıyordu21
- istanbul13
- queen ravenna'nın değişimi12
- sözlüğün artık sarmaması8
- başıboş köpek sorunu8
- arkadaşlar bir isteği olan var mı ben gidiyorum9
- sabah cik cik öten kuş9
- ilk buluşmaya bacak dekoltesiyle gelen erkek12
- chp'nin başına kim gelirse oy verirsiniz10
- kılıçdaroğluna değil millet akpye karşı oy verdi9
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi14
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri15
- ah gitmez olaydım avrupa'ya diyen gurbetçi14
- uludağ sözlük 2023 göt güzeli12
- arkadaşlar ben sapık mıyım9
- karton toplayan gebeş manda11
- üstteki yazar hangi partiye oy atıyor tahmin et9
- zalbert ramstein9
- true benimle evlenir misin19
- true yi evlendiriyoruz9
- klitoris orgazmı9
- arkadaşlar sizce çaylak olayım mı12
- cehennemde en şiddetli azap ressamlaradır19
- nicki güzel olan yazarlar12
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu24
- mehmet barlas39
Pek de ince olduğu söylenemez. Biraz kilo vermesi gerekir. Ya da soyadını değiştirsin, kalın yapsın. Daha çok yakışır zaten. Muharrem kalın.
dayımın kızının da aday olmasını ya da kazanmasını istemediği bir siyasetçi.
Ne den
Siyasi hayatıni bitirme pahasına
Neden
Çok mu açığın var ellerinde.
Siyasi hayatıni bitirme pahasına
Neden
Çok mu açığın var ellerinde.
bu pilav daha çok su kaldırır.
ne yaptığı belli olmayan adaylardan biri gençleerin bu kadar destklemsinde de bilgi elksikliği var keşke daha çok araştırsalar.
100 bin imza işi ne oldu haberi olan var mı?
28bin'deydi en son.
küfürlü bir ses kaydı sosyal medyaya düşmüştür. bence kafa da güzel, dili tam dönmüyor...
https://twitter.com/ironi...NStuCbluyy_m-rGQ&s=19
https://twitter.com/ironi...NStuCbluyy_m-rGQ&s=19
ince chp nin oyuncağıdır.
Madem en fazla %1 alacak. O zaman niye ne kadar pkk'lı, fetullahçı, yetmez ama evetçi, liberal onun bunun çocuğu varsa günlerdir bu adama kuduz köpek gibi saldırıyor?
Neden itibarsızlaştırmaya çalışıldığını anlamadığım fizik öğretmeni, siyasetçi, güven veren bir aurası var, iyi bir eğitime sahip keşke diyorum bu adam millet ittifakının adayı olsaydı, kaliteli bir adam aslında.
16:00 itibariyle imza sürecinde son durum:
43,581 Muharrem ince+AKP
41.383 Fatih Erbakan
23.154 Sinan Oğan
10.658 Doğu Perinçek
imza toplamış.
43,581 Muharrem ince+AKP
41.383 Fatih Erbakan
23.154 Sinan Oğan
10.658 Doğu Perinçek
imza toplamış.
bende gidem verem ya eksik kalmayayım ..
Arkadaşlar bir el atalım böyle olmayacak adaylik muarremin de hakkı
https://twitter.com/Braav...Xi8LR7nYdiU9ApsA&s=19
https://twitter.com/Braav...Xi8LR7nYdiU9ApsA&s=19
bu vatandaş ilk turda %30 um diye daha geçen gün tvlerde efelik yapmıyor muydu? ne gerek var çoluk çocuğun asiste etmesine sokak sokak?
Açıktan yanladığı meral akşener in, televizyon yayınında aday olsam dediği Ersan Şen için bıraktığı, aylarca görüştüğü ittifakı bunun için satan fırsatçı. Doğru düzgün parti teşkilatı da yokken, doğal afet ve ekonomiden canı yanan ülkede en fazla konuşulan konu.
Yıllardır tecrübe ettik artık. Faydalı çıkarım yapılmadan gündeme taşınan kişi veya konudan bu halka hayır gelmez. Tek ümidim RTE nin adaylığına itiraz edip bayrak kaldırmasıdır, oradan yürürse iş var ama bunu sık tekrar ettikçe gündeme gelir mi yine? Bilmiyorum.
Yıllardır tecrübe ettik artık. Faydalı çıkarım yapılmadan gündeme taşınan kişi veya konudan bu halka hayır gelmez. Tek ümidim RTE nin adaylığına itiraz edip bayrak kaldırmasıdır, oradan yürürse iş var ama bunu sık tekrar ettikçe gündeme gelir mi yine? Bilmiyorum.
Yarın gidip imza vereceğim chpnin gelecekteki başkanı.
Bu nasıl bir dönüştür muhterem, ümmet yetişemiyor.
%50 lisi muharrem ince ekolü demek ki.
Hemen hemen.
Hemen hemen.
siyasetin retweet sayısı ile yapılmayacağını öğrenmiş ve öğretmiş siyasetçi.
Dediğim gibi, geçmişi temiz, sözleri sağlam, Atatürkçü ve milliyetçi. Yani bir problemi yok. inşallah seçimlerde önemli bir rol oynar.
oğlum ne acayip insanlar var.
millet ittifakı seçmeni önce haftalarca kılıçdaroğlu aday olmasın diye tüm sosyal medyada komiklikler şakalarla sitemle karışık yırtındı.
sonra kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanınca hepsi 1 günde çark edip alkış tutmaya başladı. sonra muharrem ince için günlerce yav zaten alacağı %0.5 oy, bırakın eğlensin dediler. sonra her ne hikmetse tutturdular adaylıktan çekil oyları bölme.
kılıçdaroğlu aday olmasın diye diye kendini yırtan kitle 1 günde kılıçdarşov yapmaya başlarken çark etmiş, dönmüş olmadı ahah muharrem ince ılımlı bir şey söyleyince çark etmiş dönek oldu. ne denebilir ki.
bazı şeylerin kıymeti geç anlaşılır ya işte öyle. neyse.
yani az önce kılıçdaroğlu'nu halktv'ye konuk olduğu videoda izledim, ince'nin 2018'den dolayı partiye kırgın/kızgın olması hakkında; elbette hatalarımız vs. olmuştur, olmamıştır diyemem dedi.
peki sayın dedecim bunu neden seçim gecesinden sonra, cumhurbaşkanı adayı gösterdiğin adamın yanında olup beraber söylemedin halka. neden seçimin üstünden onlarca gün sonra seçim değerlendirmesi yapıp adayını davet bile etmedin. yani konuşunca konuştu oluyoruz. ince seçim gecesi ortada yoktu, genel başkan neredeydi soran yok. garip milletiz.
helalleşeceğiz helalleşeceğiz diyordun ya her yerde, diğer herkesten önce muharrem ince ile helalleşmen güzel olur.
millet ittifakı seçmeni önce haftalarca kılıçdaroğlu aday olmasın diye tüm sosyal medyada komiklikler şakalarla sitemle karışık yırtındı.
sonra kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanınca hepsi 1 günde çark edip alkış tutmaya başladı. sonra muharrem ince için günlerce yav zaten alacağı %0.5 oy, bırakın eğlensin dediler. sonra her ne hikmetse tutturdular adaylıktan çekil oyları bölme.
kılıçdaroğlu aday olmasın diye diye kendini yırtan kitle 1 günde kılıçdarşov yapmaya başlarken çark etmiş, dönmüş olmadı ahah muharrem ince ılımlı bir şey söyleyince çark etmiş dönek oldu. ne denebilir ki.
bazı şeylerin kıymeti geç anlaşılır ya işte öyle. neyse.
yani az önce kılıçdaroğlu'nu halktv'ye konuk olduğu videoda izledim, ince'nin 2018'den dolayı partiye kırgın/kızgın olması hakkında; elbette hatalarımız vs. olmuştur, olmamıştır diyemem dedi.
peki sayın dedecim bunu neden seçim gecesinden sonra, cumhurbaşkanı adayı gösterdiğin adamın yanında olup beraber söylemedin halka. neden seçimin üstünden onlarca gün sonra seçim değerlendirmesi yapıp adayını davet bile etmedin. yani konuşunca konuştu oluyoruz. ince seçim gecesi ortada yoktu, genel başkan neredeydi soran yok. garip milletiz.
helalleşeceğiz helalleşeceğiz diyordun ya her yerde, diğer herkesten önce muharrem ince ile helalleşmen güzel olur.
güncel Önemli Başlıklar