bugün
- rica etsem beni linçler misiniz13
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- sürü zekası4
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- sözlüğün toplam zekası6
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz5
- avukat sevgili6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- katatespizartmasi16
- pitbull3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- esmer kız neşesi2
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- eksi karmalı kadın yazar3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- özel mesaj ifşası5
- yüzüklerin efendisi4
- morkstar5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- nervio hamferdi8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- masonların kurduğu abd4
- sıkılınca ay sıkıldım ayol diyen erkek2
- ortama girince herkesin susması11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- kuzey kore de bim olmaması4
- sevgiliniz eksi karmaya düşse ne yaparsınız2
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- gecenin şarkısı9
entryi silmek için acele eden, entry düzeltikdikten sonra onay için pek acele etmeyen iktidardaki yazar.
teoride anlamı insanları yoneten, denetleyen olan fakat pratikte hicte oyle gozukmeyen yetkili..
(bkz: predator)
kısaca mod'dur.
genel olarak sol taraf seviyesiz başlıklarla dolduğunda yavaş davranır, tanım içermeyen bir entrynize kıl olan ipnenin teki şikayet ettiği an masum entrynizi siliverirler.
hala ulaşmaya çalıştığım ama ulaşamadığım, derdimi anlatamadığım, gizemli olmaktan zevk duyan yönetici kişi.
genel istatistiklerde sayısı halen 6 olarak gözüken sözlük kişisi.
dertsiz başına dert alan nevi şahsınahaskişidir. onlar olmasa eminim sözlüğe çok daha az yazardık. (bkz: sigorta primlerin düzenli yatırılıyor mu ey mod abi)
(bkz: genç moderatörler rahatsız)
beni çaylaklıktan kurtarın,ben istesem atom mühendisi bile olurdum, geldim yazar oldum demek istediğim kişiler.
kısaltması mod tur. çoğu zaman hiç bir işe yaramazlar. kafalarına göre entry silip silik köşesinde gözünüze sokarlar. anlaşılmazdırlar. taraflıdırlar. yazarları sinir etmekte üstlerine yoktur.
(bkz: bilgi içerikli entry)
(bkz: bilgi içerikli entry)
sözlükteki saçma sapan başlıklara daha nasıl tepkisiz kalacaklarını merak ettiğimiz kişiler. *
en boktan zamanlarda bile varligini hissettirip en gereksiz entryleri sacma sapan sebeplerle silebilen, en gerekli oldugu zamanlarda bulunamayan kisi.
kenan evren sevgisi baslığına girdiğim entryi 'sadece yazarı ilgilendirdiği' için silen (fenere olan sevgimle bir tutmustum kenan a olan sevgimi) ama hemen entrımın altında bana karsılık yazılan bir baska entryı(diğer yazar arkadas da içindeki galatasaray sevgisiyle bir tutmus kenan sevgisini) capcanlı tutan kişilerdir.
(bkz: e yuh yani)
(bkz: e yuh yani)
dahiyane intihar fikirleri gibi bir başlığın açılmasına izin veren ama yazılan entrylerden birini intihara özendiriyor diye silendir!
gammazların destek ve uyarılarıyla daha da verimli çalışabilecek kişilerdir. bu kadar çok entryi kontrol etmek bırakın zorluğunu, imkansızdır zira.
9.5 2007 tarihindeki entryi imla ve dilbilgisi kurallarındaki bozukluğu sebebi ile 14.11.2007 tarihinde silen, yani aradan 7 aylık süre geçtikten sonra bunun farkına varan ve edit etmek gibi bir alternatif bırakmadan da silmeyi zorunlu kılan uludağ sözlüğün yönetici grubudur.
edit: ne desem bilemiyorum. gülsem mi ağlasam mı bu rezilliğe.
edit: ne desem bilemiyorum. gülsem mi ağlasam mı bu rezilliğe.
yeri geldiğinde ceketini alıp giden biri...
(bkz: oyuncakbulut)
(bkz: oyuncakbulut)
az once bir entryim icin attigi tatli sert mesajla beni buhranlara suruklemis olan mevki mertebe sahibi olandir. bir yandan da hak vermemek elde degil, herkes benim gibi sacmalasa ,sozlugun hali nice olur dedirtmis xxx .
haşarat çocukların ardından ortalığı toplayan,akşamları ılık ballı süt içirip yatağa yatıran üstüne bir de saçlarını okşayan annenin sanal alemdeki eşdeğeri..
gerekli olduğunda buLunamayan.
Uludağ sözlükte benim yazılarımı silmekle mükellef olup sözlükte anarşiyi engelleyen ve düzeni sağlayan şahsiyetlerin makamıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar