bugün
- normal taklidi yapmak4
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- ben geldim kerkenezler18
- kısır9
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- hayatının başrolünü başkasına vermek3
- sözlük yazarlarını bugün mutlu eden şeyler2
- sözlükten soğuma nedenleri14
- bütün kadınlar neden haklı3
- iyi bir insan olmak3
- claudian clouds22
- 777 diyen erkolar8
- yazarların özel mesaj sayıları3
- yapay zekaya entry yazdıran yazar6
- gece araba lastiğine ateş eden yabancı2
- akrep burcu kini8
- iyi parti17
- sevgiliye sorulan ilginç sorular5
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- fenerbahçe küme düşer mi3
- türkü su demirel2
- hoppili gillini ve ömer yıldırım4
- gollumun gözü yüzükte6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- güne bir şarkı bırak4
- simko315
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- tekken tag tournament3
- saçını pembeye boyayan erkek6
- itlik serserilik2
- maddi dünya zihinden dışarı taşarak ortaya çıkar2
- cep telefonu kılıfı3
- uyuşma2
- mehdi aleyhisselam6
- üniversite mezunu işsiz4
- gün tabağı5
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- beşiktaş7
- yırtık boxer giyen erkek3
- enes kanter2
- alttaki yazara motto ver16
- pizza yemek8
- çerçeve yasa35
- hamburger date6
- sözlük ırkçıları8
- aleksey batrakov12
- kendi sorumluluğunu almak4
- egay sucukcu2
- evde boxer ile dolaşmak2
- en son alınan iltifat3
entry'ler (479)
futbol üzerine master yapmış insan evladıdır.
doğu akdeniz üniversitesinde de bulunan faaliyetlerini büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştiren kurum.
Prison break adlı dizinin üçüncü sezonunda "sophia" ismiyle rol alan ve gözlere bayram ettiren esmer hatun kişi.
iğrenç bi ikilidir.
iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de taraftarını yanında bulan efsane takım.
anın gerektirdiklerini yerine getiren insandır. evet bu ülkede hukuk diye bir şey vardır fakat nedense uzun zamandır tecelli etmemektedir. pkk lı hayvanlar otobüs yakarken masum insanları öldürürken molotofları sigara izmariti atarcasına fırlatırken bir şey olmuyorsa, şu olay sırasında da hakkı hukuku düşünmek yanlıştır. adı üzerinde pkk yandaşı eylemcidir dövülen ve ya vurulan. burada yadırganması ve ya eleştirilmesi gereken kişi av tüfeğini alıp sokağa fırlayan kişi değil, bu kadar olay olurken sessiz kalıp politikanın gerektirdiklerini ve ne amaçlara hizmet ettiğini bilmeden başta oturanlardır.
napalm bombaları kullanmak.
kızın babasından "sen ilk değilsin çekil git yenileri gelsin" cevabı alınmasıyla daha da enteresanlaşacak olan durum.
maden mühendisi bir babanın kızının adını zümrüt koyması gibi.
sözlükteki kalitenin düşmesi üzerine düşünülebilecek alternatif çözümlerden birincisi.
dikkatle izlendiğinde adamı otururken yerinde hoplatan "ben de bir zıplayıvereyim" dedirten dans şeysi.
sana o tuşa basma demiştim.
yeşil timsahların rakibini zorlayacağı maçtır. sezon başından beri gelen galibiyetler zincirinin kırılmaması için yenmek farzdır.
not: turuncu formalar iğrenç olmuş. yönetim sizedir sözüm, eski formalarımızı geri istiyoruz ilgileniverin iki gözüm.
not: turuncu formalar iğrenç olmuş. yönetim sizedir sözüm, eski formalarımızı geri istiyoruz ilgileniverin iki gözüm.
bir kez dinledikten sonra her gün geleneksel hale getirdiğim ali kınık'ın sade ama bir o kadarda insanın içine işleyen duygusal parça.
motorla yolculuk yapmayı seven insan.
gecenin bir yarısı uykudan kalkıp pakette hiç kalmadığını fakretmekten daha iyi bir durumdur.
anlamsız bulduğum hatta sinir olduğum olaydır. şimdi bakalım, otobüs şöförü bizi durakta indirdiğinde alkışlıyor muyuz? hayır. peki neden? aslında kaza oranlarına baktığımızda hava yolları bu konudaki en güvenli taşımacılık zımbırtısı. yani aslında otobüs şöförlerini de alkışlamalıyız. marketi işleten amcadan 1 paket winston soft 1 de xyz gazetesi istediğinizde ve hizmet olarak aldığınızda alkışlıyor musunuz? bravo bakkal amca yuppi helal olsun gibilerinden? hayır. yani bu pilotlar yolcuları indirmesin mi kardeşim? indirdi diye alkışlıyorlar. e indirmesin hepiniz geberin gidin o halde. düşünüp bulduğum tek mantıklı cevap hava basıncı yüzünden ve birazcık adrenalin yüzünden kafası güzel olan yolcuların son dakikada yaşamış oldukları yusuf yusuf durumununda geçmiş olması ve sonundaki rehavet durumu...
(bkz: kaptan müsait yerde dur inecek var)
(bkz: kaptan müsait yerde dur inecek var)
saçma sapan yanlış ve ayrıca ispatlanamayan iddaadır. meyve veren ağaç taşlanır hesabıdır. yakında atatürk uzaylıydı denirse şaşırmayacağımdır.