bugün

on nesil yazardır, coştursun efenim.
nickini haketmeyen yazar. hoş gelmiş yine de.
troll mu desem yoksa fazla muhafazakar softa mı desem. Ama kötü çocuğa benzemiyor hoşgelmiş.
one direction dinleyen yazar.**

Buyrun: (#19863945)
ölürse üzülmeyeceğim yazardır kendileri.
nickini yanlış yazmış. bö.
bob marley'in türkiye vatandaşlığına geçerken nüfus meğmurunun yüceliğine uğramış halidir. kojiro hyuga seviyesinde sözlük yazarıdır. sefa18 in feykidir.
10 numaradir adamim.
haşmet ibriktaroğlunun siyasi mesaj atan versiyonu gibi olmuş.
ama mesaj güzeldi gerçekten.
Güzel bir mesaj atarak, kalbimin en temiz ve ferah odasında yer edinmiştir. Alnından öper, desteğimi esirgemem.bu yazar bir harika dostum
bana bile mesaj attı ya. *
akp'yi bu kadar savunduğum halde.

bu kadar mı düştünüz?
kafayı isyan ve kanla sıyırmış yazardır. ergen olan bu arkadaşımıza counter strike oynamasını tavsiye ederek sözlerime son verirken sözlükte kullandığı küfürlü üslup ile de ayrıca kınamaktayım.
le ilkan değil mi lan bu nane. *
salak salak mesajlar atan yazar, ezik birine benziyor, yazık, artık kimin çocuğuysa.
NE DiYON AMK. devrim senin literatüründe bir araba markasından öteye gitmez saçma salak mesaj atıyon.
Çakma bob.

(bkz: bob marley)
masturbasyona kafayı fena halde takmış yazardır. kendisi çok asidir bi sataşmalar falan ama dişinizi gösterince yumuşuyor buzları eritiyor. özünde iyi biri gibi; zamanla netleşir her şey bakalım.

not: yarım kalan konuşmamız var bu başlığı gorunce hatırladım nerdesin yahu uludağ yiğidi?
mob: kalabalık, güruh
barley: arpa

evet, anlamlı. evet, dingilizce.
(#19965244)
(#19964124)
demorasi sevdalısı yazar. entrylerinden de anlıyoruz. akp seçmenine sövdükçe demokratlık katsayısı artıyor.
sözlükten anlamayan küçük beyinli yazar.
(bkz: namık ile kör)

kördür..
Sorunları var, üzerine gitmeyin, hele küfür etmeyin, çaylak yapıcam seni diye kendini yiyip bitiriyor, yazık.
bir geri zekalının gaza gelip böyle şeyler yazacağını biliyordum.

o anıt kabiri yıkılacak diyen mal gibi sizde malsınız.

(bkz: anıtkabir e dokunan olursa camileri yıkarız/#19965555)
provakatör olur kendileri.
(#19969430) tipik bir cehape işçi partisi komünist ortak temennisi. chp işçi partisi elele haydi gençler provokasyona

--spoiler--
atom bombası atılması gereken iller
ne kadar cami o kadar dinci.
ankara hariç, atam yatıyor orada
--spoiler--