bugün
- hiçbir hobisi olmayan düz insan6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı15
- kankadan sevgili olur mu6
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- penisi seks objesi olarak görmek8
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan3
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler12
- sözlükteki fenerbahçeliler7
- geceye bir şarkı bırak10
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kadın olmanın avantajları16
- hayatın kuralları7
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- nervio23
- kürtsüz türkiye4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- türkiye'ye geldim11
- aldığınız en büyük risk3
- gençlerbirliği4
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- özgürlük heykeli2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- temkinli insan2
- kurtar bizi müsavat16
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- trans kadın çekiciliği5
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- ismail kartal3
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- kadıköy solcusu4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kadınları anlamak4
- nervio hamferdi6
- alevi kızların alev alev yanması13
- monica bellucci bakışı5
- tanrı vs şeytan4
- anın görüntüsü30
hoşgelmiş eski bir yazar.
sevmediği yazarları sözlük üst heyetinden tanıdığı kişilerce ricada bulunarak çaylak yapma potansiyeline sahip bir yazardır. tehlikelidir.
bunu tematik modda yapmasını temenni ettiğimiz yazardır. sözlük içi unsurları sikmeyin mağdur oluyoruz.
Matematiği seven bir yazar arkadaşımız.
Futbolculardan başka bir bok bilmediğini bize kanıtlamış yazar.
Kişiye le ilkan değil mi la bu diye sordurtan yazar.
güldürmüş yazardır.
tam bir futbol kahramanı. adam amatör kümeleri biliyor. *
tam bir futbol kahramanı. adam amatör kümeleri biliyor. *
benim karmamı düşürmeye çalışarak boş zaman harcayan ayrıca beni çaylak yapmaktan büyük keyif alacağını söyleyen boş yazar. ulan ne güldüm beaaaaaaaa
çin malı bob marley.
an itibariyle akşam olur mektuplar hasretlik söyler
kingston radyosunda bob marley türküsü söyler
gibi yöresel eserlerimize feyz kaynağı olmuş zat-ı muhteremdir. kendisini, oğullarını takip etmekteyiz. saygı ve sevgimizden dolayı kızlarını; takılan olursa döveriz havasıyla koruma iç güdüsüyle hareket etmekteyiz.
-peki bundan sonra ne olacak? sizin paketinizde ne var?
%çok anlamsız bir soru. lakin ben buraya niye çıktım. de değildir. yüce rabbim ha şo şöyle.
şımarmara otelin'de hotel california'yı söyleriz sonra jamaica smile ile güleriz. ha şşo şöyle güler şu şöyle güler. yüce riddim bu dub olayını çok abarttılar. zuccero gülüşü ile buradan son olarak barış, kardeşlik, zeytin dalı, güvercin, pandalar, kutup ayılarına selam gönderiyoruz. lakin beyoğlu belediye başkanına göndermiyoruz. "sen gelme ulan dayı!" diyoruz.
kingston radyosunda bob marley türküsü söyler
gibi yöresel eserlerimize feyz kaynağı olmuş zat-ı muhteremdir. kendisini, oğullarını takip etmekteyiz. saygı ve sevgimizden dolayı kızlarını; takılan olursa döveriz havasıyla koruma iç güdüsüyle hareket etmekteyiz.
-peki bundan sonra ne olacak? sizin paketinizde ne var?
%çok anlamsız bir soru. lakin ben buraya niye çıktım. de değildir. yüce rabbim ha şo şöyle.
şımarmara otelin'de hotel california'yı söyleriz sonra jamaica smile ile güleriz. ha şşo şöyle güler şu şöyle güler. yüce riddim bu dub olayını çok abarttılar. zuccero gülüşü ile buradan son olarak barış, kardeşlik, zeytin dalı, güvercin, pandalar, kutup ayılarına selam gönderiyoruz. lakin beyoğlu belediye başkanına göndermiyoruz. "sen gelme ulan dayı!" diyoruz.
Bir buçuk yıldır düzenli olarak sincana gelip şuan sincanı tanımayan yazar.
qandırıkcı.
qandırıkcı.
müslümanların korkulu rüyası. aşırı dozda akıl kullanıyor yüce kardeşim...
gladyonun tetikçisi.
kaliteli yazardır.
moderasyon tarafından incelenmesi gereken bir yazardır.
her gün saçma saçma yazıları en beğenilen listesinde 1. sırada yer alıyor. hem de inanılmaz oy alarak yer alıyor.
bir bug bulduğunu düşünmekteyim.
hem 5 aylık yazar olup 26 tane takipçisi olması da çok ilginç. onda da bir açık var sanırım.
hile yaptığını düşünmekteyim.
edit: yazarlığım boyunca haftanın en beğenilen istatistiklerine giremeyen biriyim. amacım güzel yazılar okumaktır. saçma yazılar değil.
her gün saçma saçma yazıları en beğenilen listesinde 1. sırada yer alıyor. hem de inanılmaz oy alarak yer alıyor.
bir bug bulduğunu düşünmekteyim.
hem 5 aylık yazar olup 26 tane takipçisi olması da çok ilginç. onda da bir açık var sanırım.
hile yaptığını düşünmekteyim.
edit: yazarlığım boyunca haftanın en beğenilen istatistiklerine giremeyen biriyim. amacım güzel yazılar okumaktır. saçma yazılar değil.
götüm gibi entrylerle istatistik kasan üçkaatçı. valla bak.
sözlüğün en üç kağıtçı yazarı.
hadi milleti kandırıyon tamam da neden sikim gibi entry leri seçiyon lan. anlaşılır tabi.
hadi milleti kandırıyon tamam da neden sikim gibi entry leri seçiyon lan. anlaşılır tabi.
(bkz: ağzından mı öpmüş)
şaşırtmıştır.
(bkz: #20115800)
şekildir.
Adamın ilk dört harfidir.
"Saçma sapan entryleri, haftanın en beğenilen entryleri arası giriyor. Moderasyon bir göz atmalı." diyenleri gördüm. Lan senin beğenmediğin entry kötü mü oluyor? Senin düşüncelerin kırılma noktası mı?
"Saçma sapan entryleri, haftanın en beğenilen entryleri arası giriyor. Moderasyon bir göz atmalı." diyenleri gördüm. Lan senin beğenmediğin entry kötü mü oluyor? Senin düşüncelerin kırılma noktası mı?
sözlüğün en iyi yazarlarından biri.
sözlükte beni seven ve benim gibi düşünen tek insan, tek arkadaşım. bende seni seviyorum kardeşim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar