bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- göz kanlanması7
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- uludede'nin cenaze eventi9
- recep tahrik erdoğan4
- napolyon vs atatürk2
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- pick me girl6
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- uludede'yi karıya götürmek7
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- ciğer yiyen midesizler10
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- eyeliner çekme yöntemleri7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- ciğer vs kokoreç8
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- rujlu erkekle öpüşmek14
sözlüğe geri dönüs yapan, gidisim suskun oldu ama dönüsüm sahane olan yazardir.(#1513440)
"yazar-o gün hakkında girilen entry sayısı" tÂlihsizliğini gidermek için şöyle bir selam yolladığım "aaa o sen misiiin ?" yazarı.*
(bkz: cancişim)
1748. entrymi can-ı gönülden kendisine armağan ettiğim yazar. bi zaman bulup mıncıramadık birbirimizi henüz. du bakalım.
(bkz: mıncırmak) evet. istediğim bu. ahaha!
(bkz: mıncırmak) evet. istediğim bu. ahaha!
george clooney e benzerligi ile de dikkat ceken yazar.
bilgisi ve zerafeti ile haydar dümen'e benzeyen yazar.
hasta olmuş. yok bir senedir, yemek yemiyormuş da, yok hamburger sandwç yiyormuş da.. bana ne lan senin yediğinden?? yiyen var yiyemiyen var.
hasta olmuş. yok bir senedir, yemek yemiyormuş da, yok hamburger sandwç yiyormuş da.. bana ne lan senin yediğinden?? yiyen var yiyemiyen var.
sözlükte olmadığı dönemde bünyemde şiir eksikliği hissettirmiş şahıs.
edit:umarım ciddiye alıp şiir yazmaz lan.
edit:umarım ciddiye alıp şiir yazmaz lan.
hımmm delişızz hakikati gösterdikten sonra küfretmemeye karar veren yazar. o denli erdim.
Her uyandığında aslında hiç uyanmamış olduğunu anlamak...uyurken bile uyur uyanık yaşamsılara inat yüksek sesle horlamak...dile gelmiş tüm yaşantıların aslında birer konuşma balonu minvalinde süzüm süzüm süzüldüğüne tanıklık eden bir simanın güneşe vuran gölgesi olmak... ne sıkıcı ve ne keder bu heyhat...yine açılıp saçılmışsın be dünya, etrafımda ışıl ışıl yanan kor tanesi bulutların, bir rakkese tadında kıvrımların ama bir o kadar da hoyrat prozac etkin ne tuhaf...ne tuhaf ki varlığın hissedildikçe ince bir sızı olmaktan çıkıp mütemadi bir boşluğa dönüşmekte...
kendini, zabaskometre'nin ultrasonik projeksiyonel konjonkturel faaliyetlerini incelemeye adamış, türk sanat musikisi gönüllüsü... kurumsal şubeymiş! kenarı... [ahaha]
karlı yerlerdeki insanları düdükleyen kişi-kurum ya da kuruluş. allah çarpar.
"ben geldim lan" diyerek sözlüğe hızlı bir erdal acar girişi yapan çılgın bünye. nickini görünce şu ramazan bi bitse diye hayıflattıran.
ziraat bank, menopoz teyze.
mey; annem, babam, abim, ablam... mey sensin, mey benim... (v for vendetta)
aslında mey; ziraat bankasına gir, dümdüz git, müdürün odası var. onun yanındaki masada 50 ye merdiven dayamış, sağa sola çemkiren bi teyze var...
şüphesiz ki o; mey'dir.
de ki o; sağa sola çemkirdiği, sevgisindendir.
sıradakiiiii...
mey; annem, babam, abim, ablam... mey sensin, mey benim... (v for vendetta)
aslında mey; ziraat bankasına gir, dümdüz git, müdürün odası var. onun yanındaki masada 50 ye merdiven dayamış, sağa sola çemkiren bi teyze var...
şüphesiz ki o; mey'dir.
de ki o; sağa sola çemkirdiği, sevgisindendir.
sıradakiiiii...
sigorta şirketlerinin hayat sigortası yaparken imtina ettiği insan. yani her an ölebilecekler listesinde. [allah korusun]
(bkz: özlenen yazarlar)
diğer bir adı balaban olan 1.5 oktavlık ses aralığına sahip halk çalgısıdır. azeri ezgilerinin vazgeçilmez enstrumanlarındandır.
nolu entrysi ile sozlukte karsilastigim en guzel ayarlardan birini vermis olan nesildasim.
cilginlar gibi ellerine saglik demek istiyorum.
nolu entrysi ile sozlukte karsilastigim en guzel ayarlardan birini vermis olan nesildasim.
cilginlar gibi ellerine saglik demek istiyorum.
nasıl olduğu merak edilen, güzide insan, altın kalpli dost.
(bkz: #655959) ilgili entrysi ile kurgulama konusunda ders vermiş yazardır. karşısında düğmelerimi saygı ile ilikliyorum... neticeyi gözler önüne serivermiş adam daha ne yapsın?
edebiyat öğrencisi/mezunu olma ihtimali yüksek olmak ile beraber iletişim de ikinci tahminimdir bu konuda. ilgili entrysinden sonra diğer entrylerine de göz gezdirme fırsatım oldu ve gerçekten de sözlükte kalitenin mumla arandığı şu günlerde yazmasını, ince esprilerini esirgememesini dilerim bizlerden.
edebiyat öğrencisi/mezunu olma ihtimali yüksek olmak ile beraber iletişim de ikinci tahminimdir bu konuda. ilgili entrysinden sonra diğer entrylerine de göz gezdirme fırsatım oldu ve gerçekten de sözlükte kalitenin mumla arandığı şu günlerde yazmasını, ince esprilerini esirgememesini dilerim bizlerden.
hah bir sen eksiktin. sende geldin ya, uludağ'ın sırtı yere gelmez gari.
buradan mod.lara sesleniyorum (şayet öyle bir kurum burada var ise) silin hacı bunun hesabını. ne bu böyle git, 5 ay sonra dön.. bir daha git, 3 ay sonra dön. yalama ettiniz lan sözlüğü gir çık gir çık.
acılı sos; eski kankim.. ama msn den silmiş herhalde beni. artık hiç altta pencere açılmıyor "mey oturum açtı" diye.
buradan mod.lara sesleniyorum (şayet öyle bir kurum burada var ise) silin hacı bunun hesabını. ne bu böyle git, 5 ay sonra dön.. bir daha git, 3 ay sonra dön. yalama ettiniz lan sözlüğü gir çık gir çık.
acılı sos; eski kankim.. ama msn den silmiş herhalde beni. artık hiç altta pencere açılmıyor "mey oturum açtı" diye.
psikolojik sorunları olan yazardır.
kafasında onca şey kurup, bunlara delicesine inanmaktadır. başkalarının açtığı başlıkları ''vay bana ayar veriyorlar'' olarak algılamakta, akabindeki bazı entryleri de kendisine yönelik zannetmektedir.
sonra düşündüğü gibi olmadığını kabul etmek istememektedir.
ciddi bir sorun. hayal gücünün bu kadarı da fazla yani.
kafasında onca şey kurup, bunlara delicesine inanmaktadır. başkalarının açtığı başlıkları ''vay bana ayar veriyorlar'' olarak algılamakta, akabindeki bazı entryleri de kendisine yönelik zannetmektedir.
sonra düşündüğü gibi olmadığını kabul etmek istememektedir.
ciddi bir sorun. hayal gücünün bu kadarı da fazla yani.
psikolojik cikletleri olan yazardır. çiğner çiğner patlatır. bu denli de denyodur.
Kendini üste çıkartmak için entryi aşşalayan yazar.
kendisi hep üstedir. üstte olmaktan acayip zevk alır. elinde çükü 31 çeken abazan misali ortada dolananlardan hoşlanmaz...
"hadden geçmiş nezaket yal u bal olmuş sana
mey süzülmüş şişeden ruhsar-ı âl olmuş sana."
diye nedim'in muhteşem bir gazelinde de geçer.
içkidir efendim.
mey süzülmüş şişeden ruhsar-ı âl olmuş sana."
diye nedim'in muhteşem bir gazelinde de geçer.
içkidir efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar