bugün
- kürdü sevin18
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya8
- mazotun yarım litresi 50 tl11
- güne almanca bir cümle bırak10
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi3
- gecenin korkunç yaratıkları7
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- grup yorum uğurlama2
- noldu bize sözlük2
- yazarların öğle yemekleri2
- vermio vs nervio2
- çağla idi22
- iblis'in sesini duymak14
- 28 bine çalışmak9
- hava muhalefeti5
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- amerika5
- saddam hüseyin6
- arkadaşlar nasılsınız3
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı9
- kanadalı ünlüler10
- aslan burcu6
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- sabahları nefret edilen şeyler20
- vermio5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- hoslanilan kızın adının makbule olması5
- kendini gerçekleştiren kehanet2
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- beni kaybettin diyen erkek14
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- bilinçaltı kontrolü nasıl alır3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- sevilen hitap şekilleri5
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- allah7
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- iç sıkıntısı7
1969 doğumlu amerikalı aktör. friends dizisinin chandler bingi. alkol sorunu varmış vakti zamanında.
anneden babadan saygın bir aktor.friends dizisinde cemaati gulme krizine sokan gafları vardır.
three to tango filmiyle bizi kırıp geçiren komedyen oyuncu.
kendine has tarzıyla komedi filmlerinin/dizilerinin aranan oyuncusu.
the whole nine yards ve the whole ten yards filmlerinde bruce willis ile, serving sara filminde liz hurley ile çalışmıştır.
friends dizisini ilk iki sezon boyunca tek başına taşımıştır bana göre, daha henüz diğer karakterler tam oturmamışken. özellikle ilk sezonun dokuzuncu bölümünde atm'in içinde kaldığı bölümdeki performansı mükemmeldir.
the whole nine yards ve the whole ten yards filmlerinde bruce willis ile, serving sara filminde liz hurley ile çalışmıştır.
friends dizisini ilk iki sezon boyunca tek başına taşımıştır bana göre, daha henüz diğer karakterler tam oturmamışken. özellikle ilk sezonun dokuzuncu bölümünde atm'in içinde kaldığı bölümdeki performansı mükemmeldir.
kendi karakterini dizi karakterine uyarlayarak büyük bir başarı elde etmiş oyuncu. friends in kamera arkası görüntülerini en az friends kadar komik olmasının nedenidir bu adam. bruce willis ile yaptıkları film berbattı, o ayrı...
(bkz: i do not sound like that)
(bkz: i do not sound like that)
eğer komedinin bir yüzü olacaksa o yüz bu adamın yüzüdür.
şu sıralar go on dizisinde oynamakta olan yetenekli komedi oyuncusu. friends'te canlandırdığı chandler bing karakteriyle efsaneleşmiştir.
Zeki bir insan oldugunu ve Gercek hayatinda da chandler karakterine benzer özellikler barındırdığını düşündüğüm aktör.
Onlar nasil mimiklerdir öyle ki ben saatlerce onu seyredebilirim.
Friends'i bi daha bi daha izleme sebebimdir.
Onlar nasil mimiklerdir öyle ki ben saatlerce onu seyredebilirim.
Friends'i bi daha bi daha izleme sebebimdir.
(d. 19 Ağustos 1969; Massachusetts), Friends dizisindeki Chandler Bing karakteriyle tanınan, Emmy Ödülü adayı, Kanadalı-Amerikalı oyuncudur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matthew_Perry_(oyuncu)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matthew_Perry_(oyuncu)
benzetilmekten hoşnut olmadığım aktör.
the ron clark story isimli, öğretmen rolünde olduğu bir filmi de vardır kendisinin. Tabii friends'teki hâline alışık olunca o rolü biraz garip geliyor başta. Ona da alışıyoruz. Zorlu bir sınıfı dize getirdiğini görünce yine daha bir seviliyor.
vay be, ne kadar yaşlanmış.
görsel
görsel
son hali
görsel
görsel
The New York Times'a demecinde, "Ayık kalabilmek için muhtemelen 9 milyon ABD Doları (167 milyon 351 bin 400 Türk Lirası) harcadım" demiş.
Vay be chandler…allah rahmet eylesin.
Öleceği belli idi çok hızlı tükenişi resimlere bile yansıyor idi.
Bir çok film ve dizi izledim ama hiç bir karakter chandler gibi bende yeri olmadı. özellikle yabancı sevdiğim ve hayranı olduğum ünlüler vefat etti ama bende bu kadar üzüntü yaratmadı.
umarım gittiğin yerde mutlu ve huzurlu olursun...
ı'm chandler, i make jokes when ı'm uncomfortable
:(
umarım gittiğin yerde mutlu ve huzurlu olursun...
ı'm chandler, i make jokes when ı'm uncomfortable
:(
friends'teki favori karakterim chandler'dı.
özel hayatında ciddi bağımlılık problemleri olduğunu hatta geçen senelerde aylarca hastanede yattığını okumuştum.
mekanı cennet olsun.
özel hayatında ciddi bağımlılık problemleri olduğunu hatta geçen senelerde aylarca hastanede yattığını okumuştum.
mekanı cennet olsun.
Sanki bir yakınımı kaybettim. O kadar üzüldüm.. Rip..
iyi adamlardan birini daha kaybettik. Artık friends izlemek hüzün verecek. Yazık…
120 milyon dolar serveti varmış.
chandler bing... hepimizin aklında o karakter.
friends dizisini final yaptığı 2004 senesinden birkaç yıl sonra izlemiş biri olarak, bu kadar komik ve yetenekli oyuncuların neden başka projelerde yer almadıklarını, silindiklerini düşünmüştüm.
"katil komşum geri döndü" adlı komedi hariç, akılda kalıcı bir işi yoktu, odd couple isimli dizisi de tutmamıştı.
madde bağımlılığının mahvettiği bir kariyer, genç sayılacak yaşta sonlanmış trafik bir hayat. hoşçakal chandler.
friends dizisini final yaptığı 2004 senesinden birkaç yıl sonra izlemiş biri olarak, bu kadar komik ve yetenekli oyuncuların neden başka projelerde yer almadıklarını, silindiklerini düşünmüştüm.
"katil komşum geri döndü" adlı komedi hariç, akılda kalıcı bir işi yoktu, odd couple isimli dizisi de tutmamıştı.
madde bağımlılığının mahvettiği bir kariyer, genç sayılacak yaşta sonlanmış trafik bir hayat. hoşçakal chandler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar