bugün
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması10
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- 5 yıl önceki kendime not11
- sözlükte moruq istemiyoz18
- zayıflamakicinyaratil mis11
- zeka geni çocuğa anneden geçiyor15
- sadece müslümanlar ölünce ağlayan çakma hümanist10
- kadınlar erkekleri sadece kullanır12
- anın görüntüsü8
- niye kitap satılmıyor yahu18
- gozlerinin meyhanesi14
- diyanetin bütçesi eğitimin üç katı olamaz21
- arka sokaklar8
- zalbert cart curt9
- sözlük kızlarının şapkaları11
- yarın sarma saracak olmam10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri8
- sevgilisi olan yazarlar çaylak yesin13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- türk olup dubai çikolatası yemek8
- türkiye'nin başına gelen felaketler14
- yazarların en iyi seks deneyimi10
- evli yazarların sözlükte yazmaları ahlaksızlıktır18
- 28 kasım 2024 slavia prag fenerbahçe maçı16
- enflasyona sebep olan şey nedir9
- evli olduğu halde 31 çeken erkek10
- 28 kasım 2024 az alkmaar galatasaray maçı16
- geceye bir şarkı bırak9
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- izmirbeyefendisi11
- bir sözlük kızının içi polarlı çorabını yırtmak12
entry'ler (4004)
evet arkadaslar.
ickiyi bi keresinde biraktim ama sonra " öyle bir gecer zaman ki " diye bir dizi kesfettim. yani berrin orospusuna mı iceyim, caroline kaltagina mi, aylin oynagina mi.
gel de icme anuna koim.
görsel
ickiyi bi keresinde biraktim ama sonra " öyle bir gecer zaman ki " diye bir dizi kesfettim. yani berrin orospusuna mı iceyim, caroline kaltagina mi, aylin oynagina mi.
gel de icme anuna koim.
görsel
nabiyonuz la ibneler.
bi keresinde az daha ölüyodum olm. kalp krizi gecirdim. dualarınız işe yaradı götler.
sadece frank ile abber öleyim diye dua etti. tengir nötr kaldı. ama galiba cogunluk olmemi istemedi ki hala aranizdayim.
Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. ahahah, ne sikko cümle lan bu.
Neyse,
Özgür irademin bana vermiş olduğu, keyfimin ve kahyamın olur dediği, uzun lafın kısası herkese 'iYi GÜnler' diliyorum.
bi keresinde az daha ölüyodum olm. kalp krizi gecirdim. dualarınız işe yaradı götler.
sadece frank ile abber öleyim diye dua etti. tengir nötr kaldı. ama galiba cogunluk olmemi istemedi ki hala aranizdayim.
Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. ahahah, ne sikko cümle lan bu.
Neyse,
Özgür irademin bana vermiş olduğu, keyfimin ve kahyamın olur dediği, uzun lafın kısası herkese 'iYi GÜnler' diliyorum.
kalp krizim ve akabindeki yogun bakim surecinde arayan, soran, merak eden, dua eden herkese çok tesekkur ederim. Bir parantez de sbmo'ya. sizlere an be an haberleri vermis. beni de hastaneye gitmem icin ikna eden o oldu. bana kalsa simdiye çoktan ölmüştüm. ona bir yasam borcluyum.
henuz daha tam iyilesmedim ama sizlere de sagolun demeden duramadim. tekrar tekrar cok tesekkurler. minnettarim. kisa sure icerisinde gorusmek uzere.
henuz daha tam iyilesmedim ama sizlere de sagolun demeden duramadim. tekrar tekrar cok tesekkurler. minnettarim. kisa sure icerisinde gorusmek uzere.
Şüphesiz ki içlerindeki hainlerden biridir. ya kardeşim, bu haç takılacak işte. daha neyi zorluyorsun.
Şüphesiz ki hepimizin başına gelebilecek napolisel, romasal, milanosal aktivite. lan ne pizza yapıyorlar be.
Şüphesiz ki asla girmediğim tiktokta, yutupta rastladığım yavşak göt kenarlarıdır. ya bu koduklarım nişantaşındaki elit bir mekandaki tüm aşcısal imkanları kıra bayıra taşırlar. zwilling bıçaklar, polietilen et kesme tahtaları, stanley tencereler, triple ateş çanakları, angus bonfileler, taşköprü sarımsaklar,
ya sizin ben götünüze de koyim, fesleğeninize de, doğadan anladığınıza da. ebet.
ya sizin ben götünüze de koyim, fesleğeninize de, doğadan anladığınıza da. ebet.
Şüphesiz ki anaokulunda yaptığım anti leziz aktivite. bizim anaokulu tüm gündü ve öğlen yemek verirlerdi. menüye çok sinirlenmiştim ve bu ikisini aynı anda ağzıma tıkmıştım. 45 sene önce falandı tabii bu. 7-8 kişinin üstüne kusmuştum. güzel anlardı.
Şüphesiz ki kalamışta satılan o muhteşem kısırın tadını bilen insan sözü. ben nar eşkili sos asla yemem gerçi.
Şüphesiz ki geri zekalıca bir aktivite. kıyma 400 lira olmuş amk. kim siker kazı. evet.
şüphesiz ki salak aktivitesi. yumulsana şapşal.
şüphesiz ki yapılmaması gereken eylem. ayıp yahu. koskoca moderatör. ahaha. kesin o da beni top jaws diye kaydetti amk. kopekbaliklari top degildir. evet.
görsel
görsel
şüphesiz ki harika bir kampanya. evet arkadaşlar. işte size fırsat. beni ne kadar çok sevdiginizi ispatlayabilirsiniz.
her an nick degistirebilirim.
o derece sarhojum.
o derece sarhojum.