bugün
- nickten isim tahmini yapmak41
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya4
- manyak mısınız nesiniz7
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası8
- enayimiknatisii16
- nervio hamferdi6
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz3
- şeyh olmak için gerekenler3
- diamond bosphorus23
- hashimoto tiroiditi4
- karın ağrısına mekikli çözüm2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- tai lung24
- kavga etmekten korkan erkek8
- sözlüğün kralı olmak2
- habire12 adamdır37
- askerliğin mantığı2
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- faik öztrak4
- habire1259
- yunan adaları6
- insan kaynakları6
- en sevilen su markası7
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- server'ın naneyi yemesi5
- ne olacak bu ülkenin hali4
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- sssilvermist19
- abberline3
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- izmirli kızların verici olması17
- ben geldim naneler13
- japon denince akla gelenler3
- kan sırası4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- aldığınız en ilginç iltifat5
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- fil8
- sözlük kızlarının kombinleri23
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- kaplan7
entry'ler (5212)
zevktir mantigi cocugum. iki kadinla threesome yapinca anlarsin.
yasiyor mu o ibis? torun tombalak sahibi olmmadi mi halen?
iki koylu ozelligimden biridir. her ogunde yemekle birlikte en az bir beyaz ekmek yemezsem doymam. kendimi bildim bileli hep boyle.
not ; 40 yasindayim, 185 boya 80 kiloyum.
not ; 40 yasindayim, 185 boya 80 kiloyum.
Aciklanacakti fakar vatan ha’y’ini fetoculer goruntuleri ortadan kaldirdilar. Amaclari reisi yalanci cikarmakti. Ama biz biliyoruz ki goruntuler var. Su an hintli bir guru’nun elinde.
Hastasiniz siz.
Aldatan erkek sevdigi icin, sevdigine kiyamaz. Gider aldatir. Cunku insan sevdigini siker mi hic?
Hos olmaz hem icinde ekmek vardir o da gunah.
Hos olmaz hem icinde ekmek vardir o da gunah.
Bir yonetim olmamasindan oturu formatin inci sozlukten dahi kotu hale gelmesi. Eksi sozlukten sonra acilan tum alternatif sozlukler tarihe karisti ama o donemler en iddialisi burasiydi.
ilk acildigi zamanlari hatirliyorum, eksi sozlukte de hesabimin olmasina ragmen buraya yazmayi daha fazla tercih ederdim. 6-7 tane moderator surekli aktif olurdu her an. Format kurali olunca girilen entryler de kaliteliydi. Simdi ara ki bir tane moderator online bulasin. Sitenin sahibinin bile sikinde degil anladigim kadariyla.
E hal boyle oluncaa 15 sene onceki kaliteli yazarlar da gitti. Simdi bakiyorum eskilerden bir tane tanidik yok.
Yabancilik cekiyorum ve duzgun bir sey yazma istegim de gelmiyor.
Keske burayi 2007-2012 aralarinda gorseydiniz.
Her neyse, duzelmez, ne umitlenin, ne ugrasin.
ilk acildigi zamanlari hatirliyorum, eksi sozlukte de hesabimin olmasina ragmen buraya yazmayi daha fazla tercih ederdim. 6-7 tane moderator surekli aktif olurdu her an. Format kurali olunca girilen entryler de kaliteliydi. Simdi ara ki bir tane moderator online bulasin. Sitenin sahibinin bile sikinde degil anladigim kadariyla.
E hal boyle oluncaa 15 sene onceki kaliteli yazarlar da gitti. Simdi bakiyorum eskilerden bir tane tanidik yok.
Yabancilik cekiyorum ve duzgun bir sey yazma istegim de gelmiyor.
Keske burayi 2007-2012 aralarinda gorseydiniz.
Her neyse, duzelmez, ne umitlenin, ne ugrasin.
Yaslilara saygi da kalmamis, puh size. ben gidip en iyisi yazliktaki komsum emekli yangin nurselin torununa sorayim.
Bir sey daha sorayim, bu sitede insanlik ölmüs mü?
Arkadaslar malum biz yasli, geri kalmis uc bes kisiden biriyiz. Ciddiye alip, cehaletime verip cevaplarsaniz sevinirim.
Az once birinin profiline girince boyle bir sey cikti;
görsel
Soru1 : burda profil gizlenebiliyor mu?
Soru2: ben gammaz miyim?
Az once birinin profiline girince boyle bir sey cikti;
görsel
Soru1 : burda profil gizlenebiliyor mu?
Soru2: ben gammaz miyim?
Askere ugurladigim gun, dun gibi aklimda.
Muzisyenligini konusmayacagim, ovecek kadar cumlem yok. Her zaman karakterli, omurgali olmustur. 2013’ istanbul konserijde gezi sehitlerini arkasinda yansitarak bize de gosterdi. Paranin kopegi olmadi hicbir zaman. Mark zuckerberg’e attigi siktir git mesajini hepimiz gorduk.
Yakinlarda ise filistin icin, filistinli bir kadin sarkici ile comfortably numb’i, filistin icin seslendirdi. ( versiyonu begenmedim o ayri )
https://youtu.be/WBmrT3uqmeM?si=ywTfKM4_tsulG_YL
Gordugum en buyuk muzisyenlerden biri, aktivistlerden birisin. Umarim son kez seni gorme, canli dinleme firsatimiz olur !
Yakinlarda ise filistin icin, filistinli bir kadin sarkici ile comfortably numb’i, filistin icin seslendirdi. ( versiyonu begenmedim o ayri )
https://youtu.be/WBmrT3uqmeM?si=ywTfKM4_tsulG_YL
Gordugum en buyuk muzisyenlerden biri, aktivistlerden birisin. Umarim son kez seni gorme, canli dinleme firsatimiz olur !
Bir rivayete gore denir ki david bowie son konserinde “ benim adimi dahi yazamayanlar gun gelecek soylemedigim seyleri soyledigime dair iddalarda bulunacaklar. Onlari hafifce dovun ya da girdigi entryleri sildirin”
Ebu judas priest 32/9
Ebu judas priest 32/9
Minyonlarda olur genelde bu sinir. Kucuk memelisine denk gelmedim.
Bu arada bir bilgi satayim kari kız ortaminda satarsiniz;
Bir seyin normalinden kucuk olani her zaman agresiftir. Cuce insanindan tutun kucuk cins kopegine kadar. Orneklendirmeyi kisa kestim, diglerine de siz bakin amina koyim manitayi siz dusureceksiniz az emek.
Bu arada bir bilgi satayim kari kız ortaminda satarsiniz;
Bir seyin normalinden kucuk olani her zaman agresiftir. Cuce insanindan tutun kucuk cins kopegine kadar. Orneklendirmeyi kisa kestim, diglerine de siz bakin amina koyim manitayi siz dusureceksiniz az emek.
David bowie’nin
“Bir gun space oddity ile bilim arasinda kalirsaniz elon musk’i secin “ dedigi sarkidir.
“Bir gun space oddity ile bilim arasinda kalirsaniz elon musk’i secin “ dedigi sarkidir.
Konu islamiyetse en onemli olayi gazali’dir.
islam dini peygamberi gazali’nin sayesinde bugune gelen dini gorse kendisinde iman etmezdi sanirimZ
islam dini peygamberi gazali’nin sayesinde bugune gelen dini gorse kendisinde iman etmezdi sanirimZ
Ölmeden once da’v’id bowie ;
“Ben bile nefret ediyorum amk abartmayin. “
Muthis sarkisidir canimiz david’imizin.
“Ben bile nefret ediyorum amk abartmayin. “
Muthis sarkisidir canimiz david’imizin.
Maradona o dönemlerin en iyisiydi ama şimdi al bu endüstriyel futbolun ortasına koy Napoli de yedek oynar.
O yüzden ne diyoruz, messi tüm zamanların en iyisi.
O yüzden ne diyoruz, messi tüm zamanların en iyisi.