bugün
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak59
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erkeklerin obur olduğu algısı5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor5
- uysaljakoben15
- kuşkaş4
- yazarların zeka seviyeleri8
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- bir sözlük kızıyla seks yapmak3
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- kuvvet formülünün analizi4
- kıraça3
- ammına koydumun ergenleri7
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi4
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ilah5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- midyeci ahmet3
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- doğuyu kürtlere versek ne kaybederiz2
- aşçı nüvit efendi2
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- başlıkların arşivlenmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- kendini mehdi sanmak5
- pizza sehpası3
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- şeker portakalı nı müstehcen bulan meb2
- eğri piramit4
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- hayattan zevk alamamak6
- aylık 493 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- ahmet sezer bey adamdır2
- telefon sapığı5
- instagram2
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
entry'ler (5212)
zevktir mantigi cocugum. iki kadinla threesome yapinca anlarsin.
yasiyor mu o ibis? torun tombalak sahibi olmmadi mi halen?
iki koylu ozelligimden biridir. her ogunde yemekle birlikte en az bir beyaz ekmek yemezsem doymam. kendimi bildim bileli hep boyle.
not ; 40 yasindayim, 185 boya 80 kiloyum.
not ; 40 yasindayim, 185 boya 80 kiloyum.
Aciklanacakti fakar vatan ha’y’ini fetoculer goruntuleri ortadan kaldirdilar. Amaclari reisi yalanci cikarmakti. Ama biz biliyoruz ki goruntuler var. Su an hintli bir guru’nun elinde.
Hastasiniz siz.
Aldatan erkek sevdigi icin, sevdigine kiyamaz. Gider aldatir. Cunku insan sevdigini siker mi hic?
Hos olmaz hem icinde ekmek vardir o da gunah.
Hos olmaz hem icinde ekmek vardir o da gunah.
Bir yonetim olmamasindan oturu formatin inci sozlukten dahi kotu hale gelmesi. Eksi sozlukten sonra acilan tum alternatif sozlukler tarihe karisti ama o donemler en iddialisi burasiydi.
ilk acildigi zamanlari hatirliyorum, eksi sozlukte de hesabimin olmasina ragmen buraya yazmayi daha fazla tercih ederdim. 6-7 tane moderator surekli aktif olurdu her an. Format kurali olunca girilen entryler de kaliteliydi. Simdi ara ki bir tane moderator online bulasin. Sitenin sahibinin bile sikinde degil anladigim kadariyla.
E hal boyle oluncaa 15 sene onceki kaliteli yazarlar da gitti. Simdi bakiyorum eskilerden bir tane tanidik yok.
Yabancilik cekiyorum ve duzgun bir sey yazma istegim de gelmiyor.
Keske burayi 2007-2012 aralarinda gorseydiniz.
Her neyse, duzelmez, ne umitlenin, ne ugrasin.
ilk acildigi zamanlari hatirliyorum, eksi sozlukte de hesabimin olmasina ragmen buraya yazmayi daha fazla tercih ederdim. 6-7 tane moderator surekli aktif olurdu her an. Format kurali olunca girilen entryler de kaliteliydi. Simdi ara ki bir tane moderator online bulasin. Sitenin sahibinin bile sikinde degil anladigim kadariyla.
E hal boyle oluncaa 15 sene onceki kaliteli yazarlar da gitti. Simdi bakiyorum eskilerden bir tane tanidik yok.
Yabancilik cekiyorum ve duzgun bir sey yazma istegim de gelmiyor.
Keske burayi 2007-2012 aralarinda gorseydiniz.
Her neyse, duzelmez, ne umitlenin, ne ugrasin.
Yaslilara saygi da kalmamis, puh size. ben gidip en iyisi yazliktaki komsum emekli yangin nurselin torununa sorayim.
Bir sey daha sorayim, bu sitede insanlik ölmüs mü?
Arkadaslar malum biz yasli, geri kalmis uc bes kisiden biriyiz. Ciddiye alip, cehaletime verip cevaplarsaniz sevinirim.
Az once birinin profiline girince boyle bir sey cikti;
görsel
Soru1 : burda profil gizlenebiliyor mu?
Soru2: ben gammaz miyim?
Az once birinin profiline girince boyle bir sey cikti;
görsel
Soru1 : burda profil gizlenebiliyor mu?
Soru2: ben gammaz miyim?
Askere ugurladigim gun, dun gibi aklimda.
Muzisyenligini konusmayacagim, ovecek kadar cumlem yok. Her zaman karakterli, omurgali olmustur. 2013’ istanbul konserijde gezi sehitlerini arkasinda yansitarak bize de gosterdi. Paranin kopegi olmadi hicbir zaman. Mark zuckerberg’e attigi siktir git mesajini hepimiz gorduk.
Yakinlarda ise filistin icin, filistinli bir kadin sarkici ile comfortably numb’i, filistin icin seslendirdi. ( versiyonu begenmedim o ayri )
https://youtu.be/WBmrT3uqmeM?si=ywTfKM4_tsulG_YL
Gordugum en buyuk muzisyenlerden biri, aktivistlerden birisin. Umarim son kez seni gorme, canli dinleme firsatimiz olur !
Yakinlarda ise filistin icin, filistinli bir kadin sarkici ile comfortably numb’i, filistin icin seslendirdi. ( versiyonu begenmedim o ayri )
https://youtu.be/WBmrT3uqmeM?si=ywTfKM4_tsulG_YL
Gordugum en buyuk muzisyenlerden biri, aktivistlerden birisin. Umarim son kez seni gorme, canli dinleme firsatimiz olur !
Bir rivayete gore denir ki david bowie son konserinde “ benim adimi dahi yazamayanlar gun gelecek soylemedigim seyleri soyledigime dair iddalarda bulunacaklar. Onlari hafifce dovun ya da girdigi entryleri sildirin”
Ebu judas priest 32/9
Ebu judas priest 32/9
Minyonlarda olur genelde bu sinir. Kucuk memelisine denk gelmedim.
Bu arada bir bilgi satayim kari kız ortaminda satarsiniz;
Bir seyin normalinden kucuk olani her zaman agresiftir. Cuce insanindan tutun kucuk cins kopegine kadar. Orneklendirmeyi kisa kestim, diglerine de siz bakin amina koyim manitayi siz dusureceksiniz az emek.
Bu arada bir bilgi satayim kari kız ortaminda satarsiniz;
Bir seyin normalinden kucuk olani her zaman agresiftir. Cuce insanindan tutun kucuk cins kopegine kadar. Orneklendirmeyi kisa kestim, diglerine de siz bakin amina koyim manitayi siz dusureceksiniz az emek.
David bowie’nin
“Bir gun space oddity ile bilim arasinda kalirsaniz elon musk’i secin “ dedigi sarkidir.
“Bir gun space oddity ile bilim arasinda kalirsaniz elon musk’i secin “ dedigi sarkidir.
Konu islamiyetse en onemli olayi gazali’dir.
islam dini peygamberi gazali’nin sayesinde bugune gelen dini gorse kendisinde iman etmezdi sanirimZ
islam dini peygamberi gazali’nin sayesinde bugune gelen dini gorse kendisinde iman etmezdi sanirimZ
Ölmeden once da’v’id bowie ;
“Ben bile nefret ediyorum amk abartmayin. “
Muthis sarkisidir canimiz david’imizin.
“Ben bile nefret ediyorum amk abartmayin. “
Muthis sarkisidir canimiz david’imizin.
Maradona o dönemlerin en iyisiydi ama şimdi al bu endüstriyel futbolun ortasına koy Napoli de yedek oynar.
O yüzden ne diyoruz, messi tüm zamanların en iyisi.
O yüzden ne diyoruz, messi tüm zamanların en iyisi.