bugün
- islam düşmanlarına bir soru8
- mehdiye inanıyor musunuz8
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi3
- johnny sinsin mutfağına konuk olmak3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- yeni parti51
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- mobile legends2
- içeri gidip tv izleyecek olmam2
- borsa 10 000 lere gidebilir mi3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı5
- tbmm de yaşanan cinsel istismar skandalı2
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- özgür özel den yeni parti bağış kampanyası2
- ahmet davutoğlu2
- cennetten düşerken canın yandı mı4
- forlove19 sorunsalı4
- masterchef şampiyonu eren kaşıkçı'nın ölümü2
- drone a ötv getirmek2
- manifest grubu vs tarkan16
- eren kaşıkçı3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- balerion4
- am ile pm yi karıştırmak5
- sözlük kızlarının kekleri11
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- huzur7
- kız düşürme teknikleri3
- the odyssey6
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması3
- yine çok fena burnum kanadı5
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- gocu8
- hikayeyi devam ettir54
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi3
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak3
- korkusuz korkak4
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- renault modus2
- nissan skyline r342
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- bana onu sormayin5
- kıyafet alışverişi6
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
bugün kız arkadaşımla tandem bisikletimizi pedallarken adamın biri kafasını arabanın camından çıkarıp bana 'erkek adam küpe takmaz, erkek ol biraz ' dedi. evet haklı. erkek adama küpe takmaz, arabayla giderken milleti inceler onlardaki kusurları görür ve bunu erkekce arabasından bağırarak söyler. çünkü gerçek bir erkek arabasından inip derdini anlatmaz, gerçek bir erkek arabasından başını uzatıp bağırır.
ve arkasına bakmadan uzaklaşır.
ve arkasına bakmadan uzaklaşır.
aksesuar.
eski zamanlarda efendileri kölelerinin kulağına takarmış. bir nevi tasma görevi gören bu nesne zamanla -haliyle- önce varlıklı, sonrasında hemen her kadın tarafından aksesuar niteliğinde kullanılır hale gelmiş. bazı doğu toplumlarında kızların ilk reglinden sonra, yani kadınlığa eriştiklerinde kulakları delinir, doğurganlık özelliği kazandıkları belli edilir bu küpe denen şey ile. yine bazı doğu toplumlarında erkekler tarafından da bir amaç uğruna tek kulak, tek delik olmak kaydıyla inançları gereği kullanır.
eski zamanlarda efendileri kölelerinin kulağına takarmış. bir nevi tasma görevi gören bu nesne zamanla -haliyle- önce varlıklı, sonrasında hemen her kadın tarafından aksesuar niteliğinde kullanılır hale gelmiş. bazı doğu toplumlarında kızların ilk reglinden sonra, yani kadınlığa eriştiklerinde kulakları delinir, doğurganlık özelliği kazandıkları belli edilir bu küpe denen şey ile. yine bazı doğu toplumlarında erkekler tarafından da bir amaç uğruna tek kulak, tek delik olmak kaydıyla inançları gereği kullanır.
bir türlü anlam veremediğim bir takıdır. yok arkadaş insan ne diye bi uzvunu deldirip oraya bir şeyler takar anlamam. her gün en az üç bebek getiriyorlar eczaneye kulaklarını deldirmek için. ama anneler bakamıyor bile küpe takılırken. neymiş kıyamıyorlarmış.. ee bebeği buraya getiren de sensin! dini bi emir mi bu bilen söylesin. ya da ne diye çırpınıyor bu insanlar kendilerini güzelleştirmek için. tanımlanamayan insan davranışlarına bu da eklenmeli derim..
kulağa takılır.
ellerin ve kulakların arkadaşıdır.
konuşurken ağzımızdan çıkan sözlerin
dikkatli şekilde dinlenilmesinden ve anlaşılmasından
korkulduğu zaman yardım almak için elimizin uzanıp onu kurcaladığı
yardımcılarımız,kurtarıcılarımız,parçalarımız; hiç unutmamamız gereken
hayat dersleridir.
ellerin ve kulakların arkadaşıdır.
konuşurken ağzımızdan çıkan sözlerin
dikkatli şekilde dinlenilmesinden ve anlaşılmasından
korkulduğu zaman yardım almak için elimizin uzanıp onu kurcaladığı
yardımcılarımız,kurtarıcılarımız,parçalarımız; hiç unutmamamız gereken
hayat dersleridir.
(bkz: haç küpe)
görsel
En sevdiklerim.
En sevdiklerim.
(bkz: bana ne)
Sola 2 sağa 1 tane olarak taktığım koca halka gümüş sevimli aksesuarlardır.
tel tokadan sonra en fazla kaybettiğim.
5 senedir aynı küpeleri takıyorum.
şu sıra 2. deliği deldirmeyi düşündüğüm yaklaşık 5 senedir sol kulağımda taşıdığım aksesuar.
Güzel hediye olur bunlardan.
Küçük kızların, kiraz marifetiyle kulaklarına takıp eğlendikleri aksesuar.
Hey gidi günler!
Hey gidi günler!
çok büyük ve sallantılı olanları çok itici olan aksesuar.
ayrıca çok saçma bulduğum bir takı türü. kulaktan bir şey sarkıtılması... ne bileyim tuhaf.
ayrıca çok saçma bulduğum bir takı türü. kulaktan bir şey sarkıtılması... ne bileyim tuhaf.
Yüzük ile birlikte bir kadına en yakışan takı. Direkt vücut içinden geçen bir aksesuar olduğu için Değersiz metal versiyonları sağlık açısından tavsiye edilmez. Altın, gümüş, platin, titanyum veya 316L çelik olmalı ki kulağınızı yara etmesin.
En sevdiğim ve sürekli kullandığım takı. Son derece kadınsı. Bu nedenle erkeklere yakıştıramıyorum.
Gümüş, altın veya en azından çelik olmalıdır ki kulak deliğini tahriş etmesin. Benim gibi nikel alerjisi olanlar ucuz küpe takamazlar. Bu nedenle çoğunlukla gümüş küpe takıyorum.
Gümüş, altın veya en azından çelik olmalıdır ki kulak deliğini tahriş etmesin. Benim gibi nikel alerjisi olanlar ucuz küpe takamazlar. Bu nedenle çoğunlukla gümüş küpe takıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar