bugün

entry'ler (2857)

bir demlik çayı içmek

Erzurum, Kars, Ardahan, ığdır ve tabii ki Azerbaycan'da daima yapılan aktivite. Ölen mölen olmuyor.

bacaklarını açarak oturan erkek

Aptal orospu çocuğu denmiş, aynen öyle. Bacaklarını pergel gibi açarak oturan ve bu şekilde poz veren erkeklerin özgüveni düşük oluyor. Frikik veren, her yeri estetikli, kaşlarını microblading yaptırmış kadın gibi varlığını Cinselliği üzerinden göstermeye çalışan bir eziktir.

asla değişmeyecek fikirleriniz

Türkçülük ve Turancılık.

game of thrones

Aşırı iğrenç bir dizi. Akraba evliliği içerikli programlar ve dizilere iğrenç diyoruz ve haklıyız da ana öz kardeşiyle evlenecek kadar sapık bir toplumun türlü saçmalıklarla dolu öyküsünü bayıla bayıla izliyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

ilk iki bölümüne zor tahammül edebilmiştim. Bunun fanatiği olan kitleye ne diyeceğimi bilemiyorum.

dünyayı ördekler yönetsin

Bıkmadan, usanmadan tekrarlayacağım kutlu dilek. Dünyayı ördekler yönetsin. Başka türlü bu boktan dünya düzelmeyecek.

ama deniz gezmiş banka soydu diye zırlayan liberal

Bir Türk milliyetçisi olarak verdiğim tepki elbette bellidir. Üstte kendini milliyetçi diye tanıtan solculara prim vermeyin.

Bu ülkenin bankasını soyan, hakimini, askerini, öğretmenini, kundaktaki bebeğini şehit eden babamın oğlu da olsa teröristtir. Adı deniz, Yılmaz, apo olmuş fark etmez.

dünyayı ördekler yönetsin

insanoğlunun vefasızlığından, hainliğinden, bencilliğinden, gaddarlığından yılmadık mı? Yıldık. Hepimiz iğrenç varlıklarız.

O yüzden dünyayı yeryüzünün en masum, en tatlı, en neşeli ve karada-havada-denizde var olabilen hayvanları, yani ördekler yönetsin!

Allah Ördekleri başımızdan eksik etmesin.

ördeğe arkadaş olalım mı demek

insanoğlunun iğrenç yüzünü görmüş bir insan evladının yapacağı teklif. Dünyayı ördekler yönetsin.

sözlük yazarlarının itirafları

Uzun zamandır unutamadığım birinin, gözümde çok büyüttüğüm birinin aslında çok iğrenç biri olduğunu fark ettim.

Teleskopla baktığım adamın aslında mikroskopla görülebileceğini idrak ettim. Sadece boşa geçen zamanıma ve emeklerime acıyorum.

eski sevgiliyi unutamamanın getirdiği acı

Abi imdat ya! Adam patlat bi osbir demiş. Ne alaka amk ya! Kadınlarda o öyle değil işte. "Erkekler kapatılsın" lafı çok doğru. Sizde duygu namına hiçbir şey yok.

Eski sevgiliyi unutamamanın bir kadın için cinsel istekle ilgisi yoktur. Gerçekten sevmiş olmakla ilgisi vardır. Karşı taraf o defteri kapattıysa da geçmiş olsun.

Adam "benim içimde bitti, küllenen alev almaz ama arada hal hatır sorarız" diyor. Lan niye hal hatır soruyor? Doğum günümü de kutladı geçen gün mesaj atıp sabahın köründe.

Erkek yazarların fikir ve önerilerine ihtiyacım var.

eski sevgiliyi unutamamanın getirdiği acı

Allah kahretsin bunu. 8 ay oldu ulan, 8 ay! Hâlâ unutamadım adamı. Bokunda boncuk mu var? Hayır. Çok über yakışıklı mı? Hayır. Çok muazzam özelliklere mi sahip? Hayır. Hayran mıyım? Evet. Sebebini bilmiyorum.

Çık aklımdan zalımın oğlu!

ben sana yandım

Aşırı yakışıklı tavernacımız Ayhan aşan'ın muhteşem şarkısı. Gecenin köründe dinliyorsanız bir kara sevdanın pençesinde olabilirsiniz.

Dinlemek için:

https://youtu.be/cI-2JIwM9Ow

iktidar değişirse liyakat gelir mi sorunsalı

Hayır tabii ki. Dün iyi parti il teşkilatından biriyle konuştum. Açık açık kendi adamlarını işe yerleştireceklerini söylediler.

Ülkede genç nesil liyakat vaadine aldanıp Ağrı'da pkk lehine slogan atan dağ maymunlarına kazandırırsa iş işten geçmiş olacak.

Elbette liyakat olmalı fakat bunun için gençler HDP ile aynı çizgiye gelmiş bir CHP'den medet ummamalılar. Kime oy vermemeniz gerektiğini söyledim. Şimdi geriye kalan adaylardan size en uygun olan kimse lütfen onu seçin.

murat göğebakan

Rahmetli abimiz.

Huzur içinde uyusun. Murat Göğebakan'ı hasta yatağında Aldatan da rahat etmedi. O da şeker komasına girip gitti öbür tarafa. şimdi ahirette versin hesabını.

(bkz: sema bekmez)

gecenin şarkısı

Emrah'tan yaralı benden tüm eski sevgilisini unutamayanlara gelsin.

kocasının başkasıyla yatmasına müsade eden kadın

(bkz: gavat)

Kumaya razı olan, metresini kabullenen, kocasına "benim çocuğum olmuyor git kendine bir kadın bul" diyen, tek gecelik ilişkisine sesini çıkarmayan tüm kadınlar gavattır.

Gavatlık sadece erkeklerde olan bir haysiyetsizlik örneği değildir.

kandırılarak 47 kişinin öldürülmesi

Korkunç bir olay. Cehaletin örgütlü olması daha da korkunç. Açlıktan ölürlerse Hz. isa ile tanışacaklarına inanan bir güruh var. Düşündüm de, müslümanlara "açlıktan ölürseniz Hz. Muhammed'i göreceksiniz" diyen birileri olsa... Sonuç ne yazık ki aynı olur.

inanç ve bilgelik bir arada olmazsa olacak olan budur ne yazık ki.

ayrıldığı sevgilisinin numarasını silmeyen insan

(bkz: istemem yan cebime koy)

whatsapp mesajını bildirim çubuğundan okumak

Benim de çoğu kez yaptığım eylem. Çoğunlukla o an yoğun olduğum için düşünüp mesaj atmam gereken konularda mesajı açmadan kenarda bekletiyorum. Uygun bir zamanda o kişiye geri dönüyorum. Görüldü yapıp o an cevap vermemek saygısızlık gibi geliyor bana. Hiç açmadığım mesaj yoktur genellikle. Olmuşsa da "hayırlı cumalar" falandır. Mesaj atmasını istemediğim kişileri engellediğim için sorun olmuyor.

halk tv a haberdir

Bin beteridir. A haber "her şey güllük gülistanlık" tarzı haberler yapar ve olumsuz eleştiriye kapalıdır. Fakat Halk Tv'de Türk üretimi TCG Anadolu için "bir bomba atılsa darmadağın olur" türevi konuşmalar yapılır. Demirtaş yalakalığı had safhadadır. Hdp yıkanır, yağlanır. Kıbrıs Türklerinin milli onurunu koruyan Türk mukavemet teşkilatı için "terörist" imasında bulunulur.

Halk TV gerçekten çok tehlikeli. 18-19 yaşlarındaki Genç arkadaşlar durumun pek farkında değil ama Türkiye'nin savunma sanayiini kötüleyen, teknolojik gelişmelerini kötüleyen bu iğrenç zihniyetin size verebileceği hiçbir şey yok. Evet işsizlik, hayat pahalılığı, vergiler hepimizin belini büktü. Tencerenin kaynaması gerekiyor. Ben de işsizim. Ülkedeki eleştirinin olmadığı bu mevcut durumdan da rahatsızım. Fakat son zamanlarda Kılıçdaroğlu millete hakaret davası açıp mahkemelerde süründürüyor. Yani Kılıçdaroğlu gelince hiçbir şey daha iyi olmayacak.

Oyunuzu kime vermek isterseniz verebilirsiniz. CHp'ye oy vermeyen herkesi "aktroll" ilan eden o rezil fanatik kitlenin yaptığını yapacak halim yok. Gerçekten demokrasi isteyen insan bölücü Hdpkk haricinde kimseyi yaftalamaz. Ben bir abla nasihati veriyorum. Eğer Sinan Oğan'ın seçileceğini bilsem ona oy verebilirdim. Fakat bu seçimde zaten Erdoğan'ın son seçimi olduğu için oyumu Erdoğan'a vereceğim. Milletvekili seçiminde de MHP'ye oy vereceğim.