bugün
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız10
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- sözlük kızlarının ojeleri10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (2812)
hiç seçim havasının olmamasının yanı sıra cumhur ittifakı ve millet ittifakının ilkeli bir duruş sergilememesinden kaynaklanan durumdur.
kimse heyecanlı değil. herkes birbirini pkklı veya hizbullahçı olmakla suçluyor. (iki terör örgütünden de nefret ediyorum.) özellikle millet ittifakı çok fazla çatırdıyor. kimse birbiriyle uyumlu değil.
seçim ertelenmesin diye yırtınan kitle ne düşünüyor acaba? iki tarafa da tarafsız olarak bakıyorum, seçimin ertelenmesinin herkes için hayırlı olacağını düşünüyorum. çünkü bu haliyle iktidar değişse bile koalisyon uzun ömürlü olamaz. diğer yandan mevcut durum devam ettiğinde ekonomi daha fazla dayanamaz. iki ucu boklu değnek.
kimse heyecanlı değil. herkes birbirini pkklı veya hizbullahçı olmakla suçluyor. (iki terör örgütünden de nefret ediyorum.) özellikle millet ittifakı çok fazla çatırdıyor. kimse birbiriyle uyumlu değil.
seçim ertelenmesin diye yırtınan kitle ne düşünüyor acaba? iki tarafa da tarafsız olarak bakıyorum, seçimin ertelenmesinin herkes için hayırlı olacağını düşünüyorum. çünkü bu haliyle iktidar değişse bile koalisyon uzun ömürlü olamaz. diğer yandan mevcut durum devam ettiğinde ekonomi daha fazla dayanamaz. iki ucu boklu değnek.
şu an için öyle bir ittifak yoktur ve olmamalıdır ama 6+1'li masa garabeti daha da fecidir.
kararsız seçmenin kararsız olmakta çok haklı olduğunu düşünüyorum. şu an çok çirkin bir siyaset yürütülüyor. şimdilik ata ittifakı ve sinan oğan omurgalı bir duruş sergiliyor. seçime kadar ne olacağı bilinmez.
kararsız seçmenin kararsız olmakta çok haklı olduğunu düşünüyorum. şu an çok çirkin bir siyaset yürütülüyor. şimdilik ata ittifakı ve sinan oğan omurgalı bir duruş sergiliyor. seçime kadar ne olacağı bilinmez.
Siyasi partilerde de hiç seçim havası yok. Çünkü bütün ittifaklar sadece kağıt üstünde. Üstelik seçim sonucu belirsiz. Hangi taraf kazanırsa kazansın kimsenin içine sinmeyecek. Özellikle altılı masa çok fazla bölük pörçük. Kazan gibi kaynıyor. Seçimi kazansalar bile koalisyon uzun süre dayanamaz. Birkaç ay sonra tekrar seçime gidilir.
Vatanını seven, bu ülkenin bütün değerlerine bağlı sıradan vatandaşın işi zor. Kim gelirse gelsin yine siyasilerin yakınları parsayı götürecek. Yine sürünen halk olacak.
Vatanını seven, bu ülkenin bütün değerlerine bağlı sıradan vatandaşın işi zor. Kim gelirse gelsin yine siyasilerin yakınları parsayı götürecek. Yine sürünen halk olacak.
Bizzat üyesi olduğum kulüp. Yönetim kurulunda yer almak istiyorum. Evet.
Kendimi boşlukta asılı duran bir sarkaç gibi hissediyorum. Bu aralar hayatımdaki her şey askıda. Önümü göremiyorum. Hiçbir şey net değil.
Belirsizlikten bu kadar nefret eden ben, belirsizlikle boğuşmamak için bir öyle bir böyle davranan sevgilimden ayrıldım. Ama kariyerimle ilgili hiçbir şey net değil.
Hayat çok zor ve çok yıpratıcı.
Belirsizlikten bu kadar nefret eden ben, belirsizlikle boğuşmamak için bir öyle bir böyle davranan sevgilimden ayrıldım. Ama kariyerimle ilgili hiçbir şey net değil.
Hayat çok zor ve çok yıpratıcı.
Melek oğlum 7 yaşında ve şu aralar çok hasta. Sürekli uyuyor ve inliyor. Veteriner hekimler bu işten pek anlamıyorlar çünkü kuşlar üzerine uzmanlaşan hekim çok az. Suyuna aspirin karıştırın deyip gönderiyorlar. Suyuna aspirin ve doğal sirke damlattık. Yaşlandı tontişim. Bu yakınlarda melek olacağını düşündükçe kalbim sızlıyor.
Bu sorunu yaşayıp çözüm bulmuş olan varsa önerilere açığım. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
edit: kaybettim. minik oğlum melek oldu.
Bu sorunu yaşayıp çözüm bulmuş olan varsa önerilere açığım. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
edit: kaybettim. minik oğlum melek oldu.
kimse kusura bakmasın ama ciğersiz bir oropu evladı olmaktır. seven sevdiğine kıyamaz. ağzına sıçtıysa sevmemiştir.
katlanabilir telefon modasına uyan vivo'nun yeni modeliymiş. para lazım para.
haber:
https://www.teknoburada.net/2023/03/08/vivo-x-flip/
haber:
https://www.teknoburada.net/2023/03/08/vivo-x-flip/
Kimse kusura bakmasın da, köyünden çıkmamış kara cahil birinin kuzeniyle evlenmesini bir nebze anlayabilirim (asla hak vermem) o ayrı da, üniversite mezunu biri teyzesinin kızını alıyorsa gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. içimden çok şey demek geçiyor ama mahkemelerde sürünmek istemiyorum. Çünkü demokrat dedeniz de demokrat değil. Bunu iktidar değişirse çok net göreceksiniz.
Aynı fikirde olmadığım kimseye hayatımda oy vermedim. Siyaset kirlidir. Hiçbirinin derdi vatandaşa hizmet etmek değil. O nedenle birileri gitsin veya kalsın diye kimseye oy verecek halim yok. Kendime olan saygım her şeyden önemli.
Aynı fikirde olmadığım kimseye hayatımda oy vermedim. Siyaset kirlidir. Hiçbirinin derdi vatandaşa hizmet etmek değil. O nedenle birileri gitsin veya kalsın diye kimseye oy verecek halim yok. Kendime olan saygım her şeyden önemli.
Gerçekten kafamda kalan sorular için yazıyorum. Çünkü artık içimde bir şey kalmadan önüme bakmak istiyorum. Ama nasıl bir tepki alacağımı hiç bilmiyorum. Sanırım saygısızlığa maruz kalmaktan çekiniyorum.
Bombok bir durum. Hele ki bu kişi eski sevgiliyse ama barışma amacınız yoksa daha da acayip oluyor.
Yalnız sevgili yazarlar, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Konuyu özetleyeyim. Bundan 6 ay kadar önce uzak mesafe ilişkisi yaşadığım ve deli gibi aşık olduğum birinden ayrıldım. Çünkü onun için klasik bahanelerdi. ilgisiz davranıyordu. "Yok bir şey, kafanda kuruyorsun. Senaryo yazıyorsun" bıdı bıdısı yapıyordu. Nihayetinde ayrıldım. Fakat bu kişiyle öncesinde çok yakın arkadaştık. Bana karşı pek çok konuda net olmayıp ikilemde bıraktı. Pek çok konuda haksızlık yaptı. Bazı konularda yalan söyledi. Kendisine olan duygularım bitti ama kafamda yanıtlanmamış çok soru var. Zeigarnik etkisi denen şeyi biliyorsunuz. Tamamlanmamış her şey zihni meşgul ediyor. Dolayısıyla kafamda kocaman bir "neden?" sorusuyla cebelleşiyorum.
Sorum şu: sizce bu kişiye sorularımı, öfkemi, kırgınlığımı, kısacası artık kurtulmak istediğim şeyleri içeren bir mesaj göndereyim mi?
Dediğim gibi artık onunla birlikte olmak istemiyorum. Sadece bu yara izinden kurtulmak istiyorum.
Yalnız sevgili yazarlar, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Konuyu özetleyeyim. Bundan 6 ay kadar önce uzak mesafe ilişkisi yaşadığım ve deli gibi aşık olduğum birinden ayrıldım. Çünkü onun için klasik bahanelerdi. ilgisiz davranıyordu. "Yok bir şey, kafanda kuruyorsun. Senaryo yazıyorsun" bıdı bıdısı yapıyordu. Nihayetinde ayrıldım. Fakat bu kişiyle öncesinde çok yakın arkadaştık. Bana karşı pek çok konuda net olmayıp ikilemde bıraktı. Pek çok konuda haksızlık yaptı. Bazı konularda yalan söyledi. Kendisine olan duygularım bitti ama kafamda yanıtlanmamış çok soru var. Zeigarnik etkisi denen şeyi biliyorsunuz. Tamamlanmamış her şey zihni meşgul ediyor. Dolayısıyla kafamda kocaman bir "neden?" sorusuyla cebelleşiyorum.
Sorum şu: sizce bu kişiye sorularımı, öfkemi, kırgınlığımı, kısacası artık kurtulmak istediğim şeyleri içeren bir mesaj göndereyim mi?
Dediğim gibi artık onunla birlikte olmak istemiyorum. Sadece bu yara izinden kurtulmak istiyorum.
Eskiden olsaydı ihanetle suçlardım. Fakat CHP de gelse liyakat olmayacağı için eğer CHP'li, ip'li milletvekili tanıdığı olmayan bir gençse gitmekte sonuna kadar haklıdır.
Türkiye'ye maalesef hiçbir zaman liyakat gelmeyecek. 20 yıl akp kadrolaştı, eğer giderse CHP kadrolaşacak. Bak iP, Saadet falan demiyorum. CHP'den sıra gelirse belki bazı yerlerde kadrolaşabilirler ama ittifaka hdp de dahil olursa (ki dışarıdan destekliyor) geçmiş olsun. Bu günleri bile arayacak hale geleceğimiz açık.
O nedenle imkanı olan gitsin.
Türkiye'ye maalesef hiçbir zaman liyakat gelmeyecek. 20 yıl akp kadrolaştı, eğer giderse CHP kadrolaşacak. Bak iP, Saadet falan demiyorum. CHP'den sıra gelirse belki bazı yerlerde kadrolaşabilirler ama ittifaka hdp de dahil olursa (ki dışarıdan destekliyor) geçmiş olsun. Bu günleri bile arayacak hale geleceğimiz açık.
O nedenle imkanı olan gitsin.
Oy verme gerekçesine bak. "Rte'den daha saldırgan." Karşı tarafta olmanız farklı olduğunuz anlamına gelmiyor.
Ayrıca Ersan şen deniz feneri davası ve kpss sorularının çalınması konusunda çalanları desteklemiştir. Metro turizm sahibi Galip Öztürk'ün avukatlığını da yapmıştır.
Bu kafayla devam edin.
Ayrıca Ersan şen deniz feneri davası ve kpss sorularının çalınması konusunda çalanları desteklemiştir. Metro turizm sahibi Galip Öztürk'ün avukatlığını da yapmıştır.
Bu kafayla devam edin.
2 saat önce iyi parti grup başkanvekili ibrahim Özkan Ekrem imamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Meral Akşener ile görüşeceğini söyledi. Demin ise iyi Parti sözcüsü Kürşat Zorlu "iki tarafın da görüşme talebi olmadı" dedi.
Ahahasddhkdhj birbirlerinden haberleri yok.
Tanım: MHP'yi bölerek kurulan fakat ülkücülerin tasfiye edildiği, her kafadan bir sesin çıktığı parti.
Ahahasddhkdhj birbirlerinden haberleri yok.
Tanım: MHP'yi bölerek kurulan fakat ülkücülerin tasfiye edildiği, her kafadan bir sesin çıktığı parti.
Asla güvenmediğim, güvenmeyeceğim kişi.
Bir Türk milliyetçisi olarak, Türk milliyetçilerini kullanıp parti kuran, sonra da Demirtaş ile kahvaltı yapma sevdasına düşen bu zatı ölsem desteklemem. iyi parti milliyetçi değil merkez sağcıdır. Nokta.
Gelelim altılı masa konusuna. Meral hanım dün MHP'den ayrılan ülkücüleri yarı yolda bıraktığı gibi bugün de 15 milletvekili verip meclise girmesini sağlayan kemal Kılıçdaroğlu'nu yarı yolda bıraktı. Kılıçdaroğlu aday olmayı bugün istemedi. Önceden beri bu biliniyordu. Şimdi ne değişti diye sorarlar adama. CHP'li olsam sinirden saçımı başımı yolardım herhalde.
Ekrem imamoğlu ve Mansur Yavaş CHP'nin belediye başkanlarıdır ve CHP'ye karşı gelip aday olmazlar. Yani Meral Akşener bu iki ismi aday yapamaz. Çok istiyorsa kendi aday olmalıdır.
iyi parti bir fikir partisi değil. CHP gibi, MHP gibi, saadet partisi gibi belirli bir ideolojisi yok. Milliyetçi görünümlü liberal muhafazakar ve kürtçülerle flört eden tuhaf bir oluşum. Dolayısıyla iyi parti tabanı diye bir şey yok aslında. Tepkili sağ seçmen oy veriyor sadece.
Anket şirketlerine para saçıp oyları şişirenler seçimde gerçeği görecekler. Anadolu'da yaşayanlar bilirler. Pek çok şehirde iyi parti'den istifa edip tekrar MHP'ye geçen çok oldu. Çünkü mevzu net. MHP ikinci bir çözüm süreci yaptırmamak ve savunma sanayiini güçlendirmek için iktidar ile ittifak kurdu. Aksi takdirde akp büyük olasılıkla HDP ile anlaşacaktı.
Gelecekte millet kimin doğru kimin yanlış yerde durduğunu anlayacak.
Bir Türk milliyetçisi olarak, Türk milliyetçilerini kullanıp parti kuran, sonra da Demirtaş ile kahvaltı yapma sevdasına düşen bu zatı ölsem desteklemem. iyi parti milliyetçi değil merkez sağcıdır. Nokta.
Gelelim altılı masa konusuna. Meral hanım dün MHP'den ayrılan ülkücüleri yarı yolda bıraktığı gibi bugün de 15 milletvekili verip meclise girmesini sağlayan kemal Kılıçdaroğlu'nu yarı yolda bıraktı. Kılıçdaroğlu aday olmayı bugün istemedi. Önceden beri bu biliniyordu. Şimdi ne değişti diye sorarlar adama. CHP'li olsam sinirden saçımı başımı yolardım herhalde.
Ekrem imamoğlu ve Mansur Yavaş CHP'nin belediye başkanlarıdır ve CHP'ye karşı gelip aday olmazlar. Yani Meral Akşener bu iki ismi aday yapamaz. Çok istiyorsa kendi aday olmalıdır.
iyi parti bir fikir partisi değil. CHP gibi, MHP gibi, saadet partisi gibi belirli bir ideolojisi yok. Milliyetçi görünümlü liberal muhafazakar ve kürtçülerle flört eden tuhaf bir oluşum. Dolayısıyla iyi parti tabanı diye bir şey yok aslında. Tepkili sağ seçmen oy veriyor sadece.
Anket şirketlerine para saçıp oyları şişirenler seçimde gerçeği görecekler. Anadolu'da yaşayanlar bilirler. Pek çok şehirde iyi parti'den istifa edip tekrar MHP'ye geçen çok oldu. Çünkü mevzu net. MHP ikinci bir çözüm süreci yaptırmamak ve savunma sanayiini güçlendirmek için iktidar ile ittifak kurdu. Aksi takdirde akp büyük olasılıkla HDP ile anlaşacaktı.
Gelecekte millet kimin doğru kimin yanlış yerde durduğunu anlayacak.
Harika ötesi şarkı. 1991 yapımı. Aysel Gürel ve Onno Tunç ortak şaheseri. Müzik konusunda en kıt, kısır, berbat, rezil dönem kesinlikle bu dönem. Bir daha böyle şarkı gelmez.
Bu güzel şarkıyı bence en iyi yeniden yorumlayan şarkıcı Gülşen. Sertab Erener versiyonu maalesef çok duygusuz olmuş. Ayrıca çok ilginçtir, bu şarkıyı 90'ların başında ümit Besen ve Sinan Özen de seslendirmiş.
Bu güzel şarkıyı bence en iyi yeniden yorumlayan şarkıcı Gülşen. Sertab Erener versiyonu maalesef çok duygusuz olmuş. Ayrıca çok ilginçtir, bu şarkıyı 90'ların başında ümit Besen ve Sinan Özen de seslendirmiş.
Eğer kastedilen şey Türk ceza kanununda geçen şekliyle zina ise;
Eşini aldatmak aile birliğini temelinden sarsar. Eşler üzerinde olduğu kadar çocuklar üzerinde de yıkıcı bir etki bırakır. Zaten sadakat sözü verdiği insanı aldatacak kadar aşağılık birine toplum da güvenmez. Karısına/kocasına hıyanet eden biri elin adamına ne yapmaz ki?
Eğer kastedilen şey Türk töresindeki kapsamıyla evlilik dışı cinsel ilişki ise (dini kapsamı da böyle);
Mevzu çok basit. Annenle/babanla, kız kardeşinle/erkek kardeşinle, gelecekteki eşinle yapılmasını hoş karşılamayacağın, insana o an haz verse de ruhunu zedeleyen ve saflığını elinden alan bu eylemin güzel bir tarafı yoktur. Bunun kadını, erkeği de yoktur ama ne hikmetse yozlaşmış toplumumuzda sadece kadınlar yapınca kötüleniyor. Erkeğin yapması da aynı derecede kötüdür.
Sonuçta herkes kendine yakışanı yapar. Herkes kendinden sorumludur. Fakat zina kötüdür ve çok nadir istisnalar dışında hiçbir toplumda hoş görülmemiştir.
Eşini aldatmak aile birliğini temelinden sarsar. Eşler üzerinde olduğu kadar çocuklar üzerinde de yıkıcı bir etki bırakır. Zaten sadakat sözü verdiği insanı aldatacak kadar aşağılık birine toplum da güvenmez. Karısına/kocasına hıyanet eden biri elin adamına ne yapmaz ki?
Eğer kastedilen şey Türk töresindeki kapsamıyla evlilik dışı cinsel ilişki ise (dini kapsamı da böyle);
Mevzu çok basit. Annenle/babanla, kız kardeşinle/erkek kardeşinle, gelecekteki eşinle yapılmasını hoş karşılamayacağın, insana o an haz verse de ruhunu zedeleyen ve saflığını elinden alan bu eylemin güzel bir tarafı yoktur. Bunun kadını, erkeği de yoktur ama ne hikmetse yozlaşmış toplumumuzda sadece kadınlar yapınca kötüleniyor. Erkeğin yapması da aynı derecede kötüdür.
Sonuçta herkes kendine yakışanı yapar. Herkes kendinden sorumludur. Fakat zina kötüdür ve çok nadir istisnalar dışında hiçbir toplumda hoş görülmemiştir.
Bazı yerli dizileri gerçekten de harika. Hem kısa olsun hem sürüklesin isteyenler için dizi önerileri:
https://www.teknoburada.n...-kisa-surukleyici-zekice/
https://www.teknoburada.n...-kisa-surukleyici-zekice/
Bana aşık olduğunu söyleyen, tam 1 yıl boyunca ilişkimin olduğu eski sevgilimin aslında beni hiç sevmediğini, bana düpedüz yalan söylediğini fark eder etmez ondan ayrıldım. Bugün ayrılalı tam 6 ay oldu.
Çok sevmiştim. Deli gibi sevmiştim. Ama ne yazık ki olmadı. Bazen özlediğim oluyor ama onun beni sevmediği gerçeğini hatırlayıp kendimi teselli ediyorum. Numaramı nedense rehberinden de silmiyor. Keşke silse.
Kimsenin duygularıyla oynamayın. Kimseye sevmediğiniz halde seviyorum demeyin.
ilk zamanlardaki gibi canım yanmıyor ama keşke hiç tanımamış olsaydım diyorum.
Çok sevmiştim. Deli gibi sevmiştim. Ama ne yazık ki olmadı. Bazen özlediğim oluyor ama onun beni sevmediği gerçeğini hatırlayıp kendimi teselli ediyorum. Numaramı nedense rehberinden de silmiyor. Keşke silse.
Kimsenin duygularıyla oynamayın. Kimseye sevmediğiniz halde seviyorum demeyin.
ilk zamanlardaki gibi canım yanmıyor ama keşke hiç tanımamış olsaydım diyorum.
Boşlukta asılı duran bir sarkaç gibiyim. Gelecek kaygısı ve işsizlik ile cebelleşiyorum. Umarım bu süreç daha fazla uzamaz ve doktora yaptığım alanda çalışırım.
Çok bunaldım gerçekten.
Çok bunaldım gerçekten.