bugün
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- anın görüntüsü8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (2880)
Bu ara evde otura otura 5 yaşımdaki anılarımdan tutun bugün olan yaşıma kadar bana yaşatılan olumsuz duygular ve yaşatan kişiler tek tek bir düşünce bulutunda birden beliriveriyor kafamda. Lan diyorum insafsızlar 5 yaşında çocuğa bu böyle söylenir mi hele ki o zamanlardaki o ağzının içinde dili olmayan çocuğa. Tekrardan kızıyorum ama bu sefer daha çok öfkeleniyorum o kişiye. içimden sıkıysa şimdi söyle diyorum, sıkıysa söyle de insan kalbi, çocuk kalbi nasıl kırılıyor göstersin sana şimdi o çocuk. Bunları o kadar içimde tutmuş, o kadar üzülmüşüm ki. Şimdi en küçük şeyde sinirlenen, en küçük bir atışmada ya da laf söylemede kendimi koruma amaçlı birden parlayan ve kavga çıkaran tipe dönüşmüşüm. Rabbim de bana bir fil hafızası vermiş şükürler olsun. En küçük şeyi bile unutmuyorum konu duygularım olunca. Bilmiyorum normal mi değil mi, ama tek bir şey biliyorum karşınızdaki çocuk da olsa, büyük de olsa insan gibi davranın. Hiç kimse sizin pis egonuzu, kaprisinizi, fikirlerinizi kaldırmak zorunda değil, aileniz bile. iyi de geceler. ben daha başka şeyler hatırlamadan yatağa.
Çok sevdiğim insanlardan biri bana ‘benden duymak istediğin fikirleri duyamadığın için böyle düşünüyorsun dedi.’ Kalbimi kıran tek şey Ben hayatımda kimseyi, benim duymak istediğim şeyleri bana söylüyor diye tutmadım. Beni çok yaraladı. Ben yaptıklarımın da yapmadıklarım da davranışlarımın da farkında olan biriyim. Kimseden yanımda olmasını da beni korumasını da istemiyorum. Sadece bana karşı yapılanlara objektif bakıyorum adı atında gözleri kapalı olarak değerlendirmesini eleştirmiştim. Yani anlaşılan herkesten her lafı bekleyecekmişsin.
Volkan Konak'ın ölümüyle beraber gerçekten bazı insanları ve kişileri daha iyi tanıdım. Hiç kimsenin düşünceleriyle, inanışları ile ilgili kendi fikirlerimizle uyuşmadığı durumda nefret dolu, kin dolu sözlerle ölmüş bir insan için bu kadar öfkeli ya da kötü olamazsınız. inandığınız müslümanlık da bu değil, islam da. Toprağı bol olsun. Allah rahmet eylesin.
"Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey salak olduğunuzda da geçerlidir."
Ronald David Laing
Ronald David Laing
Bu konuda kadınlar bence ikiye üçe falan değil milyonlara ayrılır. iltifat sebebi gerçekten beğenme de olabilir, çekememe de olabilir, çevrende herkes birine iltifat ederken sen beğenmediğin halde kıskanç damgası yememek de olabilir, kırmamak için de olabilir. Aşırı ikilemlerde kaldığım konudur.
Biraz önce kısa film izledim. Gerçekten çok kısa. Sadece 5 dakika ama aldı götürdü beni. Günün bu saatinde beni dağıtıp attı. Sizin benden mutlu olmaya hakkınız yok alın izleyin sizi de dağıtsın.
https://youtu.be/HT0NL2pZrfU?si=OvbXSRu5xFdA0ydW
https://youtu.be/HT0NL2pZrfU?si=OvbXSRu5xFdA0ydW
Diğer ay topluca kovulup kovulmadığımızın belli olmadığı bir iş gününe daha başlayıp üstüne ofise gidiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFN4eA_p42w
Son ışıkları yüzünde yansıyan
Yok olup giden bir ateşin
Alevi değil miydi kalbimi ısıtan
Aşk denen o parlak güneşin.
Son ışıkları yüzünde yansıyan
Yok olup giden bir ateşin
Alevi değil miydi kalbimi ısıtan
Aşk denen o parlak güneşin.
Hayatımın çok belirsiz bir noktasındayım. işten topluca kovulabiliriz, bir an da boşa çıkabiliriz. Bu dönemde ve insanın bu kadar çok gideri olduğu ve her şeyin de çok pahalı olduğu bir dönemde insanın başına gelebilecek kötü şeylerde ilk üçte sayarım bu durumu. Çok korkuyorum olabilecek şeylerden. Ev geçindiren ve o kadar borcu olan biri için çok korkutucu bir durum. Bazen durup uzaklara dalıyorum. Tam alışmış ve her şeyi öğrenmişken bu veda bana çok ağır geldi. Ama napalım başa gelen çekilir. iş hayatı ya da yetişkinler dünyası diyoruz böyle durumlarda. Allah kimseyi bu dönemde işsiz bırakmasın.
üniversitede iki sayfa arkalı önlü dolu kağıdımdan 2 almıştım. insafsız hoca. Sayfa başına 1 puan verseydin bari.
Ne istediğini bilmemektir. Hayatında olan insanı da ve en önemlisi kendini de kandırmak, sadakatsiz davranmaktır.
En azından tefeciye borcumuz yok. asdfg
1996. Daha doğmadığım ve ortada da olmadığım yıl. Her şey eminim çok güzeldir.
Zaten moralim bozukken daha da duygusal şarkılar dinleyip kendimi iyice aşağı çekme salaklığım. iyice canımı sıkıyor.
Kabullendim. Artık daha rahat ve sakin olmam gerekiyor. Her zaman kendime söylediğim gibi; her şey insanlar için bu dünyada. Her olayda öğrendiklerinle devam etmen gerekiyor the compass. Çaresi yok.
100 liraya aldığım damacanam 111 liraya çıkmış.
Kısaca iş hayatı.
Aşırı toksik bir yöneticim var. işkolik desen işkolik değil ama işten başka bir şey konuşmuyor insanlarla. Stresini bize aşırı geçiriyor. Gerçekten doldum ve patlamak üzereyim. Yarın bire bir yapacağım. Bunu söylesem mi bilmiyorum. Sonunda nanayı da yiyebilirim ama bu psikolojiyi de ilk defa bu kadar yaşıyorum. Meğer ne önemliymiş. Keyfim de yerinde ama yöneticim yokken. Adamın selam vermesi bile bana batmaya başladı. Neyse daha çok yazarım da otobüste zor tutunuyorum. Hadi iyi akşamlar.
30 diyorum.
TikTok hesabı olmamak.