bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak17
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti4
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- yeni parti50
- camlar açık çıplak yatmak5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- uykuya doyamamak3
- manyak olmaya karar verdim5
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak2
- seni onaracağım diyen kadın4
- sinem dedetaş6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- hikayeyi devam ettir54
- kemal kılıçdaroğlu16
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- benkimki6
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- cemil tugay3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- diamond bosphorus25
- atatürke başkaldıran şehirler2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- japon2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- g o k u2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- dansör3
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- ekonomi5
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- milliyetçi hareket partisi3
- sokakta kavga teknikleri15
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- arkadaşlar bakar mısınız28
bugün kız arkadaşımla tandem bisikletimizi pedallarken adamın biri kafasını arabanın camından çıkarıp bana 'erkek adam küpe takmaz, erkek ol biraz ' dedi. evet haklı. erkek adama küpe takmaz, arabayla giderken milleti inceler onlardaki kusurları görür ve bunu erkekce arabasından bağırarak söyler. çünkü gerçek bir erkek arabasından inip derdini anlatmaz, gerçek bir erkek arabasından başını uzatıp bağırır.
ve arkasına bakmadan uzaklaşır.
ve arkasına bakmadan uzaklaşır.
aksesuar.
eski zamanlarda efendileri kölelerinin kulağına takarmış. bir nevi tasma görevi gören bu nesne zamanla -haliyle- önce varlıklı, sonrasında hemen her kadın tarafından aksesuar niteliğinde kullanılır hale gelmiş. bazı doğu toplumlarında kızların ilk reglinden sonra, yani kadınlığa eriştiklerinde kulakları delinir, doğurganlık özelliği kazandıkları belli edilir bu küpe denen şey ile. yine bazı doğu toplumlarında erkekler tarafından da bir amaç uğruna tek kulak, tek delik olmak kaydıyla inançları gereği kullanır.
eski zamanlarda efendileri kölelerinin kulağına takarmış. bir nevi tasma görevi gören bu nesne zamanla -haliyle- önce varlıklı, sonrasında hemen her kadın tarafından aksesuar niteliğinde kullanılır hale gelmiş. bazı doğu toplumlarında kızların ilk reglinden sonra, yani kadınlığa eriştiklerinde kulakları delinir, doğurganlık özelliği kazandıkları belli edilir bu küpe denen şey ile. yine bazı doğu toplumlarında erkekler tarafından da bir amaç uğruna tek kulak, tek delik olmak kaydıyla inançları gereği kullanır.
bir türlü anlam veremediğim bir takıdır. yok arkadaş insan ne diye bi uzvunu deldirip oraya bir şeyler takar anlamam. her gün en az üç bebek getiriyorlar eczaneye kulaklarını deldirmek için. ama anneler bakamıyor bile küpe takılırken. neymiş kıyamıyorlarmış.. ee bebeği buraya getiren de sensin! dini bi emir mi bu bilen söylesin. ya da ne diye çırpınıyor bu insanlar kendilerini güzelleştirmek için. tanımlanamayan insan davranışlarına bu da eklenmeli derim..
kulağa takılır.
ellerin ve kulakların arkadaşıdır.
konuşurken ağzımızdan çıkan sözlerin
dikkatli şekilde dinlenilmesinden ve anlaşılmasından
korkulduğu zaman yardım almak için elimizin uzanıp onu kurcaladığı
yardımcılarımız,kurtarıcılarımız,parçalarımız; hiç unutmamamız gereken
hayat dersleridir.
ellerin ve kulakların arkadaşıdır.
konuşurken ağzımızdan çıkan sözlerin
dikkatli şekilde dinlenilmesinden ve anlaşılmasından
korkulduğu zaman yardım almak için elimizin uzanıp onu kurcaladığı
yardımcılarımız,kurtarıcılarımız,parçalarımız; hiç unutmamamız gereken
hayat dersleridir.
(bkz: haç küpe)
görsel
En sevdiklerim.
En sevdiklerim.
(bkz: bana ne)
Sola 2 sağa 1 tane olarak taktığım koca halka gümüş sevimli aksesuarlardır.
tel tokadan sonra en fazla kaybettiğim.
5 senedir aynı küpeleri takıyorum.
şu sıra 2. deliği deldirmeyi düşündüğüm yaklaşık 5 senedir sol kulağımda taşıdığım aksesuar.
Güzel hediye olur bunlardan.
Küçük kızların, kiraz marifetiyle kulaklarına takıp eğlendikleri aksesuar.
Hey gidi günler!
Hey gidi günler!
çok büyük ve sallantılı olanları çok itici olan aksesuar.
ayrıca çok saçma bulduğum bir takı türü. kulaktan bir şey sarkıtılması... ne bileyim tuhaf.
ayrıca çok saçma bulduğum bir takı türü. kulaktan bir şey sarkıtılması... ne bileyim tuhaf.
Yüzük ile birlikte bir kadına en yakışan takı. Direkt vücut içinden geçen bir aksesuar olduğu için Değersiz metal versiyonları sağlık açısından tavsiye edilmez. Altın, gümüş, platin, titanyum veya 316L çelik olmalı ki kulağınızı yara etmesin.
En sevdiğim ve sürekli kullandığım takı. Son derece kadınsı. Bu nedenle erkeklere yakıştıramıyorum.
Gümüş, altın veya en azından çelik olmalıdır ki kulak deliğini tahriş etmesin. Benim gibi nikel alerjisi olanlar ucuz küpe takamazlar. Bu nedenle çoğunlukla gümüş küpe takıyorum.
Gümüş, altın veya en azından çelik olmalıdır ki kulak deliğini tahriş etmesin. Benim gibi nikel alerjisi olanlar ucuz küpe takamazlar. Bu nedenle çoğunlukla gümüş küpe takıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar