bugün
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması9
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü13
- en son ne yediniz15
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde16
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8

entry'ler (318)
An itibariyle eczane açacak olan ama bir türlü isim bulamayan eczacının serzenişidir. Kendi adımdan soyadımdan kendim tiksiniyorum, ordan bir şey çıkmadı sizden öneri beklemekteyim.
din kitlelerin uyuşturucusudur. tenk gad.
görsel altına da yazmıslar
" i came in like a mumin ball"
Gece gece karnım ağrıdı gülmekten. Tamamı için, http://onedio.com/haber/surreal-fotograflar-455365
" i came in like a mumin ball"
Gece gece karnım ağrıdı gülmekten. Tamamı için, http://onedio.com/haber/surreal-fotograflar-455365
Sürekli bundan bahsediyoruma ama umarım bu son olur..
Eski sevgilim evleniyor demiştim. Nişanlılık dönemleri sona eriyor ve bu gece resmi olarak evleniyorlar. işte hayatın bana en büyük ironisi, gelin ayakkabısının altına codexx yazmış. Allah razı olsun hem de silinmeyecek yere yazmış gelincik. Acımasız kadın!
Eski sevgilim evleniyor demiştim. Nişanlılık dönemleri sona eriyor ve bu gece resmi olarak evleniyorlar. işte hayatın bana en büyük ironisi, gelin ayakkabısının altına codexx yazmış. Allah razı olsun hem de silinmeyecek yere yazmış gelincik. Acımasız kadın!
Ataerkil düzenin bir sonucu.
Beyler bunu siz yarattınız.. Hiç bikbiklenmeyin
Beyler bunu siz yarattınız.. Hiç bikbiklenmeyin
Fırsatı olmamıştır muhtemel. Fazla abartmayın..
Romantiklikten ölün emi!
Yeşil reçeteye tabidir bu yüzden eczanelerde kilit altında tutulur. Kullanan kişiler, tarih ve dozu mutlaka defterlere işlenmelidir zira eczacı bunun hesabını çok zor verir. Tarihi geçse bile eczacı tarafında öylece çöpe atılamaz mutlasa gerekli yerlere teslim edilmelidir.
Kendi sorunlarını tek başına çözmek zorunda olmaktır ya da gün içinde yaşadığın pek de ilginç olmayan olayları ballandıra ballandıra anlatacağın ve seni bıkmadan dinleyecek birinin olamaması ya da yeni keşfettiğin muhteşem şarkıyı koşa koşa gidip dinleteceğin birinin olmaması dahası müziğini her zaman çift kulaklık dinlemektir. Biri eksildiğinde yadırgamaktır çünkü onu zaten biriyle paylaşmamışsındır.
Vayy ben yalnızlığın kitabını yazarım ben, dağılın!
Vayy ben yalnızlığın kitabını yazarım ben, dağılın!
Darısı bizim din amanlarının başına. Sonra yavaş yavaş dinden koparız allahın izniyle. Upss!
Kaybetmeye mahmukdur kardeşim. Beyninin içine girip ne düşündüğünü göremeyeceğimize göre..
97 liyseniz ve son sınıflarla aynı odaya düşerseniz çenenize mukayyet olun ki kırmasınlar.
Ruh eşi deyip dururlar arkadaş beyin eşimi buldum resmen.
Üniversitenin ilk yılında görmüştüm onu şimdi yolumuz tekrar kesişti. Görüyorum ki siyasetten, ilgi alanına hatta resim yeteneğine kadar aynıyız. Burda bütün detayları anlatmak isterdim ama okuma ihtimali beni korkutuyor. Her neyse, onun yıllardır süren bi ilişkisi var. Kız ondan çok farklı bunu anlamak için onlara uzaktan bakmak bile yeterli. Aşk bu yahu! Beyin değil ruh işi. Biraz kıskanmış olabilirim ama ikisine de inanılmaz saygı duyuyorum. Umarım her zaman birlikte olurlar. Bende tekrar gidip aşık olacağım bir moron bulurum.
Üniversitenin ilk yılında görmüştüm onu şimdi yolumuz tekrar kesişti. Görüyorum ki siyasetten, ilgi alanına hatta resim yeteneğine kadar aynıyız. Burda bütün detayları anlatmak isterdim ama okuma ihtimali beni korkutuyor. Her neyse, onun yıllardır süren bi ilişkisi var. Kız ondan çok farklı bunu anlamak için onlara uzaktan bakmak bile yeterli. Aşk bu yahu! Beyin değil ruh işi. Biraz kıskanmış olabilirim ama ikisine de inanılmaz saygı duyuyorum. Umarım her zaman birlikte olurlar. Bende tekrar gidip aşık olacağım bir moron bulurum.
Kulaklığımın teki bozulmuş ve ben bunu en sevdiğik şarkıyı dinleyerek huzun içinde uyumak isterken fark ettim. Tek kulaklık berbat! Üstelik bu sahip olabileceğim en kaliteli kulaklıktı.. Oda arkadaşımda zorla almıştım. Adalet bu mu oluyor şimdi!
Akm tarafından konak metroya inmiştim, amacım tabii ki metroya binmekti, ama o kadar dalgındım ki gişeleri filan atlayıp kendimi kemeraltında buldum. Metronun bir ucundan girip diğerinden çıkmışım.
Şimdi anlatınca sıradan gibi ama kendi adıma çok rezil bi durum.
Şimdi anlatınca sıradan gibi ama kendi adıma çok rezil bi durum.
Biz zamanlar tam da bu özelliklere sahip oldugunu iddia eden birini tanırdım. Sanırım hala apolitik ama diğer ikisini tamamen terse katlamış durumda.
Özetle sadece bir ergen rüyası, marjinal olma çabası..
Özetle sadece bir ergen rüyası, marjinal olma çabası..
Her ay düzenli periyotlarda nefret ediyorum. Yetmez mi?
Mutlu insanlardan da tiksiniyorum. Hele bi de sevgilileriyle mutlu olanlar filan var..