bugün
- melih gökçek'e soruşturma açılması6
- yaşlı insanlar neden huysuz olur5
- aslında 1999 yılında olmamız4
- şive şakası4
- doğru insanı bulmak3
- aç karnına kahve içmek8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı3
- boğazı yüzerek geçmek3
- sözlüğün güzel yer olması2
- dün gece sözlükte yaşanan terbiyesiz olay2
- sarı torba8
- sarapci koala79
- kendinden biz diye bahsetmek5
- bu koyden olsam ne olacak20
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek4
- gömü bulmak3
- dinlerin yalan olması17
- sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni2
- sözlükteki botlar4
- nepal'deki sel felaketi6
- gocu23
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası9
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
- toplu taşımada boş koltuk gören ihtiyar2
- ekşi sözlük4
- israil'in ateşkese rağmen lübnan'ı vurması3
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- online listesi3
- sözlükteki dinsizler2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- trafikte sinirlenip bağırmak7
- tatlı su depresyonu kadınları2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- hind bint utbe2
- ölü denizciler kayıp galaksiler2
- girne'deki gemi faciası3
- çaylak yapın beni11
- 31 ağustos 2026 elektrik kesintisi2
- şu an hissedilen duygu7
- soğan yiyen kız11
- 30 ağustos zafer bayramı19
- ama ben bipolarım10
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- uyku düzeni2
tüm internet alemini yaran versus. birçok forum sitesinde cevabı verilmiş aslında. sadede gelirsek değişir çünkü hangi kurt bahsettiğin kurt. ülkemizde kurt boğan köpekler var tabiki ama kurtları boyunlarına takılan ıltar yardımıyla boğabiliyorlar. doğru ben de duydum kurtçu köpek cinsini ama dediğim gibi boğdukları kurtlar avrasyaya has bozkır kurdu. taş çatlasın uydurma bilgiler değil bu konuda boş bir adam değilim 30 kilo falan. babamda çevre ormanda çalışıyor o da bana aynısını söyledi kurtlarla ilgili bakanlık çalışmalarında falan türkiye hatta avrasyadaki kurtların ortalama kuyruk hariç 1,5 metre uzunluğunda 30 kilo ağırlığında olduğunu söyledi. söylediğim gibi kurttan kasıt ülkemizde yaşayan avrasya kurduysa kangalla şartlar eşit ama kanada kurdu, tundra kurdu ya da büyük ova kurdunu kastediyorsak 100 kg ağırlığında dev bir kurttan bahsediyoruz demektir ki kangalı çok rahat darma duman eder.
kangalın galip geleceği karşılaşmadır. köpeklerin çoğu kurda gitmez gidenler bayağı bir azınlıktadır. hal böyleyken eğer bir kangal kurda gidiyorsa onu öldürmeden durmaz. 100 kiloluk kurt falanda olmaz kardeşim anca 80 kilo. 20 kilonun lafını mı yapıyorsun? deme, ciddi bir fark yaratır.
görsel
büyük gri kurt, alaska kurdu.
ayrıca bir üst entry'de cevabı verilmiş sanırım.
not: kurt siker.
büyük gri kurt, alaska kurdu.
ayrıca bir üst entry'de cevabı verilmiş sanırım.
not: kurt siker.
Kangal besleyenler bilir. Kangal boğar. Üç kurtla başa çıkabilir ortalama bir kangal. Ama kurtlar sürü halinde gezdiği için kalabalık yakalarlarsa parçalarlar. Reyiz indirirse bir iki tanesini indirerek ölür heralde o sırada, kolay pes etmez. Kangal hafife alınacak hayvan değil.
kangalın boyunda dikenli tasması ve kasık koruyucusu var iken doğal şartlarda tek bir kurt'un kangalı boğması pek mümkün değil. ancak sürü kurt'a karşı kangal ne yapabilir ki? ayrıca şöylede bir detay vardır vahşi hiç bir hayvan sırf güç gösterisi için başka bir türe saldırmaz. alacağı kötü bir ısırık veya yaralanması doğada onun sonunu getireceğini bilir.
bir kangal yaklaşık olarak 1678563720 tane kurtla başa çıkabilir niteliktedir. ancak kurtlar 1678563721 kişi gelebilirse kangalı parçalarlar.
arkasindankonusulanadam
arkasindankonusulanadam
karşılaştırma eğer kangal ve kurtlar ise tamam, kurtlar alır maçı fakat kangal ve kurt ise kusura bakmayın ama çok saçma bi versus olur. kangal siker atar, da uğraşmaz bile.
Oyumu anadolumun köpağndan yana kullanıyorum.
Köpekgillerde en güçlü cins kangaldır. Kurt da bir köpekgillerden olduğuna göre kangaldan daha güçlü değilmiş demek ki. Ayrıca sürüyü neden karda kışta kangal yönetiyor? Kangal savunma köpeğidir, çoban köpeğidir. Sürüye kurt saldırırsa kurtların ebesini siksin diye var. Kurt hayranı olanlar duygusal yaklaşmasın olaya. Kurt kangala bi sikim yapamaz.
Ayrıca kurtun boyu kangalla hemen hemen aynı demiş ahaha. Ben hiç böyle dev gibi bi kurt görmedim.
görsel
Ayrıca kurtun boyu kangalla hemen hemen aynı demiş ahaha. Ben hiç böyle dev gibi bi kurt görmedim.
görsel
kurtlar cok cesurdur ve zekidirler, ölecegini bilseler bile dövüşürler ama kangal çok daha guclu bir kopek sonucta.
Sibirya tundra kurdu yada kanada timberland kurdu görmeyip tilki kadar anadolu kır kurduna kurt diyenlerin söylemi. Kangal bu kurt türünün erkek bireyleri karşısında bire bir de üç dakikayı çıkaramaz.
Kurt en çok altını sever. Auuu diye bağırır.
Kangal ise en çok sucuğunu sever.
Kangal ise en çok sucuğunu sever.
ikisinin de bir birini boğma ihtimali vardır ama kangalın boynunda dikenli tasma yoksa kurtun kangalı boğma ihtimali çok daha fazladır.
kurtun dövüş instinktleri daha güçlüdür. boynu dikenli tasmayla korunmayan köpeğin sağlam kurt karşısında şansı çok azdır. yabani hayvanlar fazla ceviktir , kangal ise hem de diger köpeklerle kıyasladıkta bile hantal bir köpektir hızlı ve çevik değildir.
köpekler bin yıllar önce kurtların daha dostcanlı ve az saldırganlarının çiftleştirilmesiyle evrimleştirilerek yaratıldıkları için zaten kurtun alt versiyonudurlar.
köpekler bin yıllar önce kurtların daha dostcanlı ve az saldırganlarının çiftleştirilmesiyle evrimleştirilerek yaratıldıkları için zaten kurtun alt versiyonudurlar.
kurtta bizim kangal'da.
Yiğit vs it.
hepsi it soyudur.
Edit: katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini s.evdiğim cinsine çeker.
Edit: katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini s.evdiğim cinsine çeker.
Kurt kazanır.
Eğer kangalın boynunda çivili tasma varsa o kurt sürüsünün anasını siker hepsinin boynunu kırar.
Ortalama yetişkin safkan bir kangal kilo ve ebat olarak bir kurdu kurdun kafasına atacağı Tek bir göğüs kafes darbesiyle öldürebilir zira.
Viva la sivas kangal.
Ortalama yetişkin safkan bir kangal kilo ve ebat olarak bir kurdu kurdun kafasına atacağı Tek bir göğüs kafes darbesiyle öldürebilir zira.
Viva la sivas kangal.
Eğer kangalın boynunda çivili tasma varsa o kurt sürüsünün ebesini siker hepsinin boynunu kırar.
hangisi daha bakımlıysa o alır.
ama şöyle bir şey var ki kurt hayvanların boğazına saldırır ilk hedef olarak çoban kangallarının boğaz kısmında dikenli telli dikenli tasma vardır o yüzden saldırıları pek etkili olmaz bu yüzden kangal alabilir.
ama şöyle bir şey var ki kurt hayvanların boğazına saldırır ilk hedef olarak çoban kangallarının boğaz kısmında dikenli telli dikenli tasma vardır o yüzden saldırıları pek etkili olmaz bu yüzden kangal alabilir.
Kurt sürü halindeyse saldırır. Ama Kurt tekse, kangal'ı gördüğünde ayakları götüne vura vura kaçar.
kangal daha iri yapılı bir hayvandır. lakin kim kazanır orası hiç belli olmaz.
kangal güçlü bir köpek fakat bu karşılaştırmayı kesinlikle kurt alır.
Kurt sürü halinde tek bir kangal'a saldırırsa tabi ki öldürür. Teke tekte ise kangal sikertir. Boşuna dememişler kurtları yenebilen tek köpek cinsi kangal'dır diye.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar