bugün
- nervionun merak ettiği yazar10
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı20
- ciguli vs velvet7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- bu sözlükte beni herkes tanır4
- sünnetten akılda kalanlar5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- katatespizartmasi17
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- burak demirbilek5
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- nervio21
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- pkklı anaları3
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- insan olmaya ceyrek kala7
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- ömer yıldırım3
- melissa vargas2
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- üsküdar da martıya eziyet6
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- merkür retrosu3
- piç cenazesi2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- saraca finch house5
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- kürdistan hava kuvvetleri2
- çamoluk3
çok da marifet olmayan, zengini olmayınca.
sözlüğe geliş amacı olmamalıdır.
iyi olsaydı koca mı denirdi lalem sümbülüm derlerdi. Çok kafa yormayın zamanı gelince o sizi bulur.
Turk kizlarinin zengin koca meraki nedir anlamak mumkun degildir. Bir kadin kendi ayaklarinin uzerine maddi manevi durabilmeli. O zaman kocan olacak kisi karsisinda, dik ve guclu durursun, yoksa dayagi yer oturursun. Boyleleri de kasiniyor..
gördüğüm andan beri midemi bulandıran başlıktır.
illa evlenmek istiyorsanız izdivaç programına gidin. sözlüğü kendi emellerinize alet etmeyin.
sözlükten kız düşürmeye çalışan erkeklere laf etmeye hakkınız yok aynı sezonun mallarısınız.
illa evlenmek istiyorsanız izdivaç programına gidin. sözlüğü kendi emellerinize alet etmeyin.
sözlükten kız düşürmeye çalışan erkeklere laf etmeye hakkınız yok aynı sezonun mallarısınız.
Kadına şiddeti "kaşınıyor" diyerek normal gören terbiyesizleri ortaya çıkaran durumdur. Şöyle konuşup da erkek milletini gaza getirmeyin.
29-35 yaş aralığındaki bayanların diğer günlük aktivitelerden daha fazla kafa yorduğu olay. Özellikle eğitim düzeyi eğrisi düştükçe bu eylemin şiddeti artıyor. Aslında daha fazla istatistiksel sonuç verebilirdim ama elimde yeterli deneysel veri yok.
kimi insanlar için ölümcül önem taşıyan hadise.
evde kaldım tribini oldum olası anlamamışımdır. sanki hayatını bir kağıt üzerinde birleştirdiğin bir adam olmadan yaşamaya devam edemiyorsun, önemli olan hayatını belli ortak paydalarda birleştirebilmek, birbirine tahammül edebilmek, beraber yapılan şeylerden keyif alabilmek. çoğu kadın şunu ıskalıyor, bulduğun koca sana faydadan çok zarar getirecek, adam annesinden gördüğü bakımı ilgiyi senden bekleyecek bu ülkede iş bu şekilde, maç izlemek isteyecek arkadaşlarıyla meyhanede takılmak isteyecek sen buna benzer şeyler isteyecek olursan sana çemkirecek, bu ülkede ve az gelişmiş ülkelerde toplum baskısından kurtulmak adına koca bulup, koca baskısı altına girmek yerine ben olsam kendime kaşar dedirtir keyfime bakarım, bundan başka hayatın olmayacak ! koca aramak yerine bırak hayatı akışına, kıçına kısmet varsa sen hiç üzülme istemesen bile o sana bağdattan koşarak gelir.
evde kaldım tribini oldum olası anlamamışımdır. sanki hayatını bir kağıt üzerinde birleştirdiğin bir adam olmadan yaşamaya devam edemiyorsun, önemli olan hayatını belli ortak paydalarda birleştirebilmek, birbirine tahammül edebilmek, beraber yapılan şeylerden keyif alabilmek. çoğu kadın şunu ıskalıyor, bulduğun koca sana faydadan çok zarar getirecek, adam annesinden gördüğü bakımı ilgiyi senden bekleyecek bu ülkede iş bu şekilde, maç izlemek isteyecek arkadaşlarıyla meyhanede takılmak isteyecek sen buna benzer şeyler isteyecek olursan sana çemkirecek, bu ülkede ve az gelişmiş ülkelerde toplum baskısından kurtulmak adına koca bulup, koca baskısı altına girmek yerine ben olsam kendime kaşar dedirtir keyfime bakarım, bundan başka hayatın olmayacak ! koca aramak yerine bırak hayatı akışına, kıçına kısmet varsa sen hiç üzülme istemesen bile o sana bağdattan koşarak gelir.
kız meslek liselerinde seçmeli olarak okutulsa nasıl olur niye düşündüğüm branş.
Evde kalan kızlar için kullanılan bir kavram çerçevesidir.
kadınlar üzerinde onların dengesini bozan bir istek.
bu istek olmasa, yada koca bulmanın bir rütbe olmadığını anlasa kadınlar, bir çoğu daha mutlu hayat sürecek.
bu istek olmasa, yada koca bulmanın bir rütbe olmadığını anlasa kadınlar, bir çoğu daha mutlu hayat sürecek.
Bulduğum an sözlüğü bırakmama sebep olur.
evlenmek.
turkiye 80 milyon olsa. 40 milyonu erkek olsa. 10 milyonu benim yas grubumda olsa.
10 milyonda benle evlenicek ve beni emekliye ayıracak bir kişinin bile olmaması istatistiksel olarak mumkun degil.
marc twain der ki:
-bir kitap kurgularken belli bir mantık gerekir. oysa gercek hayatta kurguların dısında cok uc gercekler yasanabilir.
turkiye 80 milyon olsa. 40 milyonu erkek olsa. 10 milyonu benim yas grubumda olsa.
10 milyonda benle evlenicek ve beni emekliye ayıracak bir kişinin bile olmaması istatistiksel olarak mumkun degil.
marc twain der ki:
-bir kitap kurgularken belli bir mantık gerekir. oysa gercek hayatta kurguların dısında cok uc gercekler yasanabilir.
Aramakla bulunmaz, ama bulanlar arayanlardır. Hayırlısı, umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz. 10 miyonun yarısı kültürsüzdür, onu siz 5'e indirin. 5 yarısı da muhafazakarsa 2,5 anca. Onların yarısı interneti aktif kullanmadığı için 1 milyon kalır. 1 milyonun yarısı evli olsa 500 bin kalır. iyi rakam. Yolunuz açık olsun.
500 binin de 400 bini akıllıdır. kaldı 100 bin. onları da savanadaki yırtıcılar yer. avucunu yalarsın.
dating appte mi?
büyük başarı cidden.
büyük başarı cidden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar