başlığı açılmamış, kia'nın yeni minnak jipi. çarpışma testinde ağlamış sanırım.
Nafakayı yeni çekmiş dul karı arabası.
görsel
Sırf aktivite olsun diye bugün bayiye gidip bu araçla test sürüşü yaptım. 1.0 turbo benzinli versiyonu gazı köklendiğinde o kadar tatlı bir ses çıkarıyor ki bastıkça basasınız geliyor.
F/p açısından mantıklı bir suv'cuk ancak arkadan çok çirkin be.
Önden özendiklerinin yarısını arka taraf için özenmemişler.

Ancak kullanışlılık, konfor, ekonomik oluşu anlamında fiyatına göre ideal.
güzel araba da lakin biraz küçük. muadili bayon bir tık daha iyi mesela.
ben bugün yürürken bir tanıdığım sağolsun evime bırakmak istedi. 1.0 turbolu stonic'i vardı full paket. araç güzel gidiyor. yokuşta güzel kalkıyor. performansı gayet yerinde.
tek sorunu iç hacmi biraz dar. ama 4 kişilik bir aile için de uygun.
güzel bir fiyat-performans arabası.
ileride araba alacağım ve baktıklarım arasında bu modelde var. Araştırıyorum fiyatı uygun ama sanki fazla bağırıyor araba. Gürlüyor esmiyor gibi. Bilemedim.
Geçen yıl ful paket 1.0 turbolusunu aldım. Bundan önce micra vardı, 2016 match cvt otomatik vites, 950 kiloydu, stonic 1200 kilo ama neredeyse aynı benzini yakıyor, 10.000 km oldu, gerçi istanbul dışındayım ve trafiksiz düz yollarda kullanıyorum, ama gerçekten rahat. Ses izolasyonu biraz daha iyi olabilirdi ama 120den sonra rahatsız edebiliyor, rüzgara göre. Şimdilerde servise gidip yağına tuzuna baktıracağım, henüz bir arıza çıkmadı. Bagajı da bize yetiyor, iki kişiyiz. Kullanma kılavuzu 600 sayfalık, ve özellikle turbo ve vites kullanma bölümlerini çok çok okursanız rahat edersiniz.

Kimsenin dediğine bakmayın, uzunca bir test sürüşü isteyin yada almayı düşündüğünüz arabayı kiralayın bir iki gün, kendi değerlemenizi yapın. Avrupada birkaç kere yılın arabası seçileni kullandım, hiç beğenmemiştim.
1.4 MPi sunrooflu lazer kesim jantlı bir tanesini alın. Ölene dek götürür sizi bozulmaz .
kolay kolay bozulmaz bu arabalar doğru.
ama dct biraz sıkıntılı şanzıman.
belli bir süreden sonra kavrama vakti geliyor.
50.000-60.000 km sonrasında kavramayı değiştirmeniz gerekiyor. o da 60.000 tl civarı.
Bağırıp gitmeyen otomobil türü.
© copyright 2005 - 2026