bugün

/23
15 kişiye birden saldırır, vurup vurup saymaz bile.
Scarface filminde müthiş oynayan Aktör. Bugün 10. Kez izleyeceğim Scarface'i sayesinde. Adamsın Keanu.
Yüzüklerin efendisi Performansı da hiç yabana atılır gibi değil.
Yarın da forrest gump filmini izleyeceğim Aktör.
Evet hala harika Scarface filminde.
En çok bilinen karakteri neo'dur.
Matrix filminde neo karakterini canlandıran ünlü Hollywood oyuncusu.
Nerelere gitti acaba.
Kıyamam.
Resmen acıların mütevazi starı.
Yaşlanmıyor hatta sanki daha da gençleşiyor.
herkes matrix ile anar onu ama benim için en iyi rolü constantine'dir. mühtiş bir oyuncu.
Zamanı durduran adam.
idolüm.
ben de sizin gibi yaşıyorum lan kisvesiyle hayranlarını trolleyen mega star. millet de sanıyür ki onun da sadece 3 ayakkabısı varmış , eskimeden atmazmış , metrobüse biniyomuş la biz gibi ehehe , küçüklüğü zor geçmiş falan.

bunlar viral olm , edvırtayzming bunlar , keanu reeves bir proje sadece. tabi ki hayvan evladı gibi yaşıyor adam. ahahaha.
Mimiksiz oyuncu. Hangi filmde oynarsa oynasın hep aynı yüz ifadesi var adamda.
Severiz kendisini o ayrı konu. John wick filmi favorimdir.
metroda çekilen görüntüleriyle "halk adamı" imajı çizmiş aktör.

bence sırf bu imajı çizmek için kendine özel metro hattı bile yaptırmış olabilir.
görsel
yaş almanın daha da yakışıklı yaptığı aktör. boy desen boy, göz desen küçük çekik, kaş desen dünyadaki en güzeli...

böyle yaşlandıkça güzelleşen bir diğeri de koray candemir'dir.
gençlik iksiri içmiş oyuncu. yaşlanmıyor. ama yaşlanmasın tabi. keza çok hoş kendisi.
görsel
bir aktör.

(bkz: sağol canım övdüm de geldim)
kendisine benzeyen bir sevgilim olduğu için çok şanslıyım. her yönüyle mükemmel bir adam ve ben onu buldum!!! hep dua ederdim izlerken şöyle bi sevgilim olsun diye. her gece şükrediyom.
koca yürekli adam.
the devils advocate de rol arkadaşı olan sarışın ablamızda bulduğu ab -ı hayat ile yaşlanmayan delikanlı abimiz.
john wick de çok serttir ama bir neo değildir.
arkadaş çevrem tarafından kendisine benzediğim söylenen aktör. bu arada bi takım bağyanlara selam ederim. eheh *
yok lan, bildiğin coşkun göğen'e benziyorum mınıskim. mecbur kalmadıkça aynaya bile bakmam.
Çocukken bende kendisine aşıktım.
Matrix ile ortalığı kavurduğu dönem . Gücü temsil ediyordu ve iyiydi. Sahiden de çok iyi bir insanmış. Aşk bitti ama hayranlık devam ediyor.
© copyright 2005 - 2026