bugün

serhat akın yorumundan sonra, biraz anormal galiba bu adam diye düşündürttü.
ismail-amrabat
oste-çagla-djiku-mert

bu 6'lı tamamen defansif sayılır. aslında kötü değil ama hücum anlamında üretken değiliz.
tadic solda irfan sağda başlamak yerine solda maximin ile başlayan vasat direktör.

tadici 50-60 dk sonra oyundan alsana babacım koy dipdiri maximini yorgun rakibin karşısına, adam çalım atarken faul yapsinlar sari-kirmizi yesinler penalti kazanalim vallahi kafa yok bu adamda ya ben deli oldum artik ismail kartal bitti bu başladı.
Bir Fenerbahçeli olarak şu ana kadarki performansı kesinlikle başarısız. Beşiktaş'ın 5 attığı, young boys gibi isviçre ligi'nde ilk 6 maçta 0 galibiyet almış vasat bir takımın 2 maçta da tokatladığı, letonya'nın kıytırık 9 milyon euroluk köy takımının bile puan kopardığı bu derece vasat bir Galatasaray'dan tam kadro ve 11 kişiyken kendi evinde 3 yemek net bir başarısızlıktır. ismail kartal varken yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynadığımız halde sahalarında tokatlamıştık bunları. bence gene ismail kartal olsaydı tarihi fark atabilirdik derbide.
Ali Koç vasatının kariyerini siktiği bir td daha.
“The special one” ın yine … olduğu başka bir akşam.
Hemen bu maçtan sonra gönderilmesi lazım.
30 milyon avro göte girer göndermeleri için.
jorge jesus ve ismail kartal'a kıyasla fenere son 3 sezonda en sıkıcı, en temposuz futbolu oynatan hoca.

şu herifin her yaptığında hikmet aramayın. ilk yarı bitmeden 8-10 puan fark yiyecek hala şeyinde boncuk arıyorlar.
görsel
şu oynattığı futbola hiç bakmadan siz böylesiniz, liginiz şöyle temalı beyanatlar vermesi kusura bakmasın ama dalyaraklığın daniskasıdır.

ben galatasaraylıyım, amenna da futbolu da futbol olarak severim. 2008 fenerbahçe'sine hastaydım mesela, izlerken bayılıyordum deividli, carloslu, alex'li takıma.

hocam sende hiç utanma sıkılma kalmadı mı ya allahını seversen? sen kafayı mı üşüttün, sokakta mı yatıyorsun, napıyorsun?

her şeyi geçtim şu üstüne başına adam ol da bir takım giy, bir temiz tıraş ol amına koyayım, nedir ya senin bu halin malına çingeneler çökmüş anadolulu toptancılar gibi?

terbiyesiz herif ya...

türkiye öyle hakemler böyle bilmem ne. sen nasıl antrenörsün lan asıl?
çöp oğlu çöp. fenerbahçe gibi bi takıma oynattiği oyuna bak.

ismail kartali krunic, zajc israri ve olimpiyakos macinda yaptiklari yuzunden istemiyordum.

aklı basinda duzgin bir teknik direktor gelmeyecek mi şu takıma.

mükemmel oyunculariniz var ama igrenc oynatiyorsun.
Jose de çöp ilan edildiğine göre bence Türk futbolunu kapatabiliriz *
elinde 300 milyonluk takım var hala hakem bilmem ne. sen hakeme rağmen kazanacak kadroya sahipsin.

yenemediğin takım samsun *

demek ki oyuncuların 300 milyon öyro etmiyor. bu işte bir yanlışlık var.
siki kalkmıyor artık sanırım. yani jose her zaman huysuz bir insandı ama bu yüzündeki sik kaldıramama mutsuzluğu ve huysuzluğu.
Bu adamın başarılı olamayacağı en başından beri belliydi. iyi futbolcularla, savunma ağırlıklı bir sistem oynattığı söylenen bir teknik adamı her maç hücum futbolu oynaması istenen, bu uğurda aykut kocaman'ın dahi başını yiyen vasat bir takıma getirmek ve başarılı olmasını beklemek mantıksızdı.
otelde kalıyor.
ailesini getirmemiş.
2 yıllık sözleşmesi var üstelik.

serhat akın'ın vurulma olayını soruyorlar "demekki tetikçi iyi değilmiş" diye espri yapıyor.
samsunspor'un yerden orta açmasını soruyorlar "orta açtırmayız" deyip dalga geçiyor.
ülkenin en büyük maçı olan derbiden sonra çok bekledim deyip basın toplantısına girmiyor.
inatla yedek kulübesinden her maç çıkıp saha çizgilerine basıyor.
rizespor'a ligin en iyi takımı dedi, rize o maçtan sonra folloş oldu.
hiçbir rakibe özel hazırlanmamış.

insan hiç değilse ekmeğini yediği ülkeye "türkiye ligi beklediğimden kaliteliymiş. burada dzeko var, osimhen var, immobile var" falan der. şöyle yalandan beşiktaş'ın 2017 kadrosunu hatırlıyorum der, anelka'yı severdim der. ülke futboluna reklam bile yapmıyor aksine imajımızı kötülüyor.

bu adamın gözünde fenerbahçe al-nassr, galatasaray al-hilal, samsunspor, göztepe hepsi de al ittihad falan. umurunda değil türkiye futbolu, küçümsüyor makara yapıyor. kafasını fenerbahçe'ye vermemiş. konsantre şekilde takımlara hazırlanmıyor. sportmence de davranmıyor. tazminat koparma derdinde deyince kızıyorsunuz ama 3 aydır resim ortada.
m.united ve hafta sonunda oynanacak lig maçından sonra istikameti belli olacak teknik direktördür. yönetim kendisini gönderemez istikamet derken onu kast etmiyorum. bu iki maçtada samsun maçındaki gibi lakayıt anlayış benimserse anlarız ki adamın skinde değil fenerbahçe veya süper lig. ama samsun maçındaki hataları tekrarlamaz iki maçı da ciddiye alır ve kazanırsa hala daha geç kalınan bir şey yok. ne gs ne bjk kalan tüm maçlarını kazanamayacak nasıl olsa.

ben hala ilk geldiği günkü gibi önemli olan avrupada başarıya ulaşması diyorum. ligin hali zaten ortada genellikle futbol maçı değil tiyatro izliyoruz. federasyonun ve hakemlerin dizayn ettiği bir ligde şampiyonluğun tek önemi şampiyonlar ligine direkt katılmak. haricinde ligde şampiyonluk yerine uefa kupasını kazanmak daha önemli. uefa kupasını alırsanda sonraki sezon şampiyonlar ligine direkt katılıyorsun ve avrupa kupası kazanmış oluyorsun. bakalım avrupada ne yapacak merakla bekliyoruz.
Adam çalıştırdığı oyuncular değil de rakipler hakkında analizler yapmaya çalışıyor.

Kendi oyununa baksa işler daha gider onun için ama ön teker Ali ve acun olunca arka teker ne yapsın.
takımın yediği baskı
görsel
bu adam bizim takıma nasıl gelebildi ya... keşke ve de inş bize de böyle duygular yaşatsan fenerbahçenin efsanelerinden olsan... gerçekten çok güzel olurdu be...

https://youtu.be/8D1HotrXkTo?feature=shared
aslında tam italyan takımlarına uyan bir teknik adam. eminim aykut kocaman da italyan kulüplerinde iş yapardı...
her demecinde ligimizi, türk halkını iğneleyen the special fail. hocalığı biteli 5 sene oluyor. parasında şuan.
Koc buna tazminat vermez. Kendi istifa edecek gorursunuz..
sana güveniyoruz..

görsel