bugün
- gecenin şarkısı8
- en son ne yediniz19
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması9
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar11
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- kedi besleyen insan evi13
derbiden sonra basın toplantısına katılmayan hoca. ahahah special zort. ilk derbide 3 tane yedi medyanın karşısına çıkmaya bile korktu.
yeter be kardeş ne morinhoymuş. Yenildiniz, yendiniz işte tamam.
kendisini zamanında ronaldo lu di maria lı real madrid i çalıştırırken kulübede korkudan tir tir titretmiş bir camia olarak fenebahçe nin başında da üzmedik. evinde mabedinde fark atıp geçtik.
her daim galatasaray ımdan küskü yemeyi başarıyor gerçekten "special one".
her daim galatasaray ımdan küskü yemeyi başarıyor gerçekten "special one".
Tazminat çok sever kendisi.
Yolu açık olsun afiyetle yesin. Enayi parası da bereketli olur.
Yolu açık olsun afiyetle yesin. Enayi parası da bereketli olur.
son takımlarının neredeyse tamamında kulüplere ve taraftarlara illallah dedirtmiş, devasa tazminatlar koparıp uzamış adamı kral diye getirdik çamaşır makinesi çıktı. artık bundan sonrasında ali koç tazminatı cebinden ateşlesin diyeceğim ama aziz yıldırım da gelse yine bunu getirecekti.
bu sene de çilemiz bitmeyecek gibi görünüyor.
bu sene de çilemiz bitmeyecek gibi görünüyor.
Başka liglerde iyi olabilir ama bizde yabancı hocalar iş yapmıyor. Son şampiyonluk yaşayan yabancı hoca 2007'de zico.
Fenerbahçe için ismail kartal'dan daha uygun bir teknik direktör yok.
Fenerbahçe için ismail kartal'dan daha uygun bir teknik direktör yok.
Çok garip çok... Türkiye liginin dinamikleri dünyanın diğer liglerinden farklı...Mourinho en büyük teknik direktörlerden biri. Eğer gönderilirse başka ünlü bir teknik direktör bir daha Türkiye 'ye gelmek istemez.
Ben alman ya da Fransız bi teknik direktör olsam, Türkiye 'ye gelmek istemem, mourinho faciasından sonra. Türkiye de başka şeyleri becerebilmen lazım, dünyaya nazaran.
Ben alman ya da Fransız bi teknik direktör olsam, Türkiye 'ye gelmek istemem, mourinho faciasından sonra. Türkiye de başka şeyleri becerebilmen lazım, dünyaya nazaran.
Morinho'yu boşuna gönderip tazminat ödemeyin. Alacağı parayı parayı teknik kulübesinde oturarak alsın en azından.
Bu şahıs ülkemizi rezil etmeye çalışırken Fenerbahçe taraftarı da alkol tutuyor. Maç öncesi veya sonrası açıklamalarında tff, mhk aklı sıra ülkemizin kurumunu eleştiriyor. Kibir desen üst safhada sırf bu yüzden gitmesini istiyorum. Biz bize yeteriz. bana göre ismail Kartal bu adamdan daha iyi en azından rezil etmiyordu ülkemizi. Bir galatasaray taraftarı olarak söylüyorum bu kadar körü körüne bu şahsiyeti savunmayın. Bu şahıs varken fenerbahçe hiçbir başarı gösteremez umarım.
Feneri söğüşledikten sonra muhtemelen suudi arabistana gider, zira artık avrupada takım çalıştırabileceğini sanmıyorum.
Bu herif dün ne oynattı lan? Takımı bıraksan böyle oynar olum zaten taş gibi kadro var.
geçen sene defansın fena olmadığı dönem becao-djiku ikilisinin olduğu dönemdi. çağlar geçen sene de kötüydü. göztepe maçında yediğimiz ikinci golde müsait pozisyonda hava topuna ıska geçip dönen topla kendi adamının arasına girmeyip adamı rahatça topu aldıktan sonra rakibinin önü boşalsın da rahatça şut çekebilsin diye aut çizgisine koşmasından sonra benim için yok hükmündedir. teknik desen o da değil. başlatmayın tekniğinize de. defans adamı önce defans yapacak. orta saha toptan kaçmazsa zaten bir şekilde alır topu. becao gibi adamı küstürürken hala bundan medet umuyorsunuz.
stoper açığı var stoper almadınız. bekler defans yapamıyor. defansı pek iyi olmayan ofansif Oosterwolde varken sol beke iki tane daha ofansif oyuncu aldınız. bunları beşli oynamak için aldık da diyemezsiniz, stoper yok takımda. 4-4-2 desen kadro uygun değil. Avrupa maçlarında bunları affetmezler.
takımda şut çekebilen adam yok. takımın uzun zamandır düzgün şut çalışması yaptığını da düşünmüyorum. fener'e yeni gelen oyuncular başta iyi şut çekerler. sonradan şutları bozulur. gerçi En-Nesyri'yi bununla da açıklayamıyorum.
giden oyuncular, yapılmayan transferler, kadro seçimleri, maç içinde yapılan değişiklikler, oynatılan mevkiler, işine bakması gerekenlerin saçma sapan işlerle uğraşması akıl alır gibi değil.
bunları gerçekten td mi yapıyor yoksa siz mi yaptırıyorsunuz? açık açık söyleyin. sıradan olanın bilgisinden çekindiğimizden değil. boş yere onu da eleştirmeyelim diye. onun yanlışları sizi haklı çıkarmıyor.
stoper açığı var stoper almadınız. bekler defans yapamıyor. defansı pek iyi olmayan ofansif Oosterwolde varken sol beke iki tane daha ofansif oyuncu aldınız. bunları beşli oynamak için aldık da diyemezsiniz, stoper yok takımda. 4-4-2 desen kadro uygun değil. Avrupa maçlarında bunları affetmezler.
takımda şut çekebilen adam yok. takımın uzun zamandır düzgün şut çalışması yaptığını da düşünmüyorum. fener'e yeni gelen oyuncular başta iyi şut çekerler. sonradan şutları bozulur. gerçi En-Nesyri'yi bununla da açıklayamıyorum.
giden oyuncular, yapılmayan transferler, kadro seçimleri, maç içinde yapılan değişiklikler, oynatılan mevkiler, işine bakması gerekenlerin saçma sapan işlerle uğraşması akıl alır gibi değil.
bunları gerçekten td mi yapıyor yoksa siz mi yaptırıyorsunuz? açık açık söyleyin. sıradan olanın bilgisinden çekindiğimizden değil. boş yere onu da eleştirmeyelim diye. onun yanlışları sizi haklı çıkarmıyor.
abim benim takımın hiçbir şey çalışmamış be...
siz tesiste napıyosunuz, valorant turnuvası falan mı aga?
siz tesiste napıyosunuz, valorant turnuvası falan mı aga?
eskiden fenerle sadece domestik olarak taşak geçiyorduk. bu arkadaş sayesinde iş global boyut aldı. teşekkürler mou.
aktif teknik direktörler içerisinde dünyanın en iyi 3 isminden bir tanesidir. kloop olsa 4.sıraya inebilirdi ama kloop ara verdiğinden guardilo-ancelotti ile beraber ilk 3 de gene.
lille takımına elendik. gs geldi kendi evimizde 50000 kişi önünde bizi rezil rüsva etti.. türkiye ligini çok kolay görüyordu muhtemelen. avrupa kupalarında da hangi takımın başında olursa olsun başarılı olduğundan burada da aynısı olur zannetti. cumartesi akşamından sonra aklı başına gelmiştir. bu saatten sonra hala dzeko-tadiç ısrarı devam ederse hem kendisini hem bizi bitirir. bu saatten sonra avrupa liginde en az yarı final ligde de en azından son haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalamazsa buradan gitse bile ancak portekizde bir takımın başına geçer. sadece bizim için değil kendi içinde yardıracak artık mecburen.
lille takımına elendik. gs geldi kendi evimizde 50000 kişi önünde bizi rezil rüsva etti.. türkiye ligini çok kolay görüyordu muhtemelen. avrupa kupalarında da hangi takımın başında olursa olsun başarılı olduğundan burada da aynısı olur zannetti. cumartesi akşamından sonra aklı başına gelmiştir. bu saatten sonra hala dzeko-tadiç ısrarı devam ederse hem kendisini hem bizi bitirir. bu saatten sonra avrupa liginde en az yarı final ligde de en azından son haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalamazsa buradan gitse bile ancak portekizde bir takımın başına geçer. sadece bizim için değil kendi içinde yardıracak artık mecburen.
cok büyük bir isim,isim olarak kalitesi tartışılmaz.
lakin geldiğinden beri mourinho'ya güvendik,böyle bir teknik direktör varken susup izleyelim dedik. fakat takımı izlerken mourinho dokunuşu göremiyorum.yani mourinho geldikten sonra şu şöyle oldu,bu böyle oldu gibi bir fark gösteremedi bize.
-herkes saygısından,ismin büyüklüğünden sustu. el-nesyri için ısrar etti '' mourinho'dan daha mı iyi bileceğiz istiyorsa vardır bir sebebi'' dedik 20 milyonluk kaskal çıktı herif.
-tadic-dzeko ikilisi ağır kalıyor,olmuyor dedik fakat sustuk.mourinho'dan daha mı iyi bileceğiz dedik gerçekten olmuyor.
-neyse hemen öldürmemek lazım ama güven vermemeye başladı. yakında 3'lüye döner gibime geliyor.belli başlı şeyler düzelmez ise 2 maça homurdanma başlar.
lakin geldiğinden beri mourinho'ya güvendik,böyle bir teknik direktör varken susup izleyelim dedik. fakat takımı izlerken mourinho dokunuşu göremiyorum.yani mourinho geldikten sonra şu şöyle oldu,bu böyle oldu gibi bir fark gösteremedi bize.
-herkes saygısından,ismin büyüklüğünden sustu. el-nesyri için ısrar etti '' mourinho'dan daha mı iyi bileceğiz istiyorsa vardır bir sebebi'' dedik 20 milyonluk kaskal çıktı herif.
-tadic-dzeko ikilisi ağır kalıyor,olmuyor dedik fakat sustuk.mourinho'dan daha mı iyi bileceğiz dedik gerçekten olmuyor.
-neyse hemen öldürmemek lazım ama güven vermemeye başladı. yakında 3'lüye döner gibime geliyor.belli başlı şeyler düzelmez ise 2 maça homurdanma başlar.
Çaykur Rizespora ligde gördüğüm en iyi takım dediğinde bundan bi cacık olmayacağını anlamıştım.
ayem coze xd.
Jose Mourinho, 21. yüzyılda Avrupa Ligi'ne 9 farklı takımla katılan ilk teknik direktör oldu.
güncel Önemli Başlıklar