bugün
- sinirli kadını sakinleştirmek10
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler6
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yalnizca deli yalnizca sair21
- arkadaşlar bakar mısınız21
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- katatespizartmasi17
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- insan olmaya ceyrek kala7
- özlem tekin4
- kitap okurken ağlamak7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- en merak ettiğin ulu yazarı14
- ömer yıldırım3
- kürdistan hava kuvvetleri2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- kitap okurken ağlayan erkek3
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- merkür retrosu3
- odyssey6
- üsküdar da martıya eziyet6
- çamoluk3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- ordu4
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- grizzy and the lemmings2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- kredi kartı2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- saraca finch house4
- recep tayyip erdoğan9
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- velvet47
- iyi insan olmak4
- 23 temmuz 2026 türkiye kanada voleybol maçı2
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni6
üye olanların saçmalamak suretiyle itiraf ettiklerini sandıkları internet sitesi..!
aralarında gerçekten çok ilginç olanları vardır..
aralarında gerçekten çok ilginç olanları vardır..
ferrole'nin de itiraflarının yayınlandığı site.
platonikim kısmında ;
11 nisan salı günü, saat 13:52:26 da taksim burger king in önünde beklemeye başlayan, sonra 13:53:18 sularında sağ ayağıyla başlayarak yürüyen pembe ceketli, içine beyaz body giymiş, kırmızı ayakkabılı, yeşil iç çamaşırlı, beline kadar sarı, uçları siyah saçlarıyla adeta çöldeki bir vaha gibi olan kız..sanırım sana aşık oldum..bu güzelliğin karşısında ne yapabilirim..ben kim miyim? tabii ki o sırada tam üstünden geçen uçakta şöförün arkasındaki koltukta oturan mavi gömlekli, sivilceli, kocaman gözlüklü, burnunu karıştıran adamım..sen sol ayağını mazgala attığında ben de sana gülümsedim üstelik hapşırdım bütün uçak bana baktı ama sen bakmadın! lütfen beni bul..inşallah sen de itiraf.com müdavimisin..
tarzında itiraflar olan cici site.
11 nisan salı günü, saat 13:52:26 da taksim burger king in önünde beklemeye başlayan, sonra 13:53:18 sularında sağ ayağıyla başlayarak yürüyen pembe ceketli, içine beyaz body giymiş, kırmızı ayakkabılı, yeşil iç çamaşırlı, beline kadar sarı, uçları siyah saçlarıyla adeta çöldeki bir vaha gibi olan kız..sanırım sana aşık oldum..bu güzelliğin karşısında ne yapabilirim..ben kim miyim? tabii ki o sırada tam üstünden geçen uçakta şöförün arkasındaki koltukta oturan mavi gömlekli, sivilceli, kocaman gözlüklü, burnunu karıştıran adamım..sen sol ayağını mazgala attığında ben de sana gülümsedim üstelik hapşırdım bütün uçak bana baktı ama sen bakmadın! lütfen beni bul..inşallah sen de itiraf.com müdavimisin..
tarzında itiraflar olan cici site.
ilk bakışta hayatın gerçekleri sandığınız sonra bir kaç bin kişinin yaşadıklarını tüm insanlara genellemenin yanlış olacağını düşündüğünüz, önceleri bağımlılık yapan* sonra her güzel şey gibi onun da bir sonu olduğunu kabul ettiğiniz site.
neredeyse her gün girdiğim , çoğunun itiraf olmaktan çıktığı , ülkelerin özelliklerinin bile tanıtıldığı bunun neresi itirafsa artık ama içinde güzel,spontane olayların da olduğunu düşündüğüm web sitesi.
amerika birleşik devletlerindeki http://www.notproud.com isimli sitenin bir nevi taklididir.
üyelerinin çoğunun-hepsi değil- online mastürbasyon yaptığını, bir kısmının da narsist olduğunu düşündüğüm bir acayip dikkat çekme, kompleks giderme sitesi.arada bakıp okumak eğlenceli olmakla beraber, genelde yapacak daha önemli işler çıkabilir.
işyerinden düzenli girildiğinde teknolojidekilerin bloke koyduğu komikçi site
bir aralar kendini okutan ama artık dejenere olup insanların sade hikaye yazmasıyla eski popülerliğini kaybeden site..
beğenilen itirafların oylama yapma isteği uyandırdığı site.
bastırılmıs duyguların özellikle kadınlar tarafından bolca abartılarak ortaya cıktığı gereksiz site.. yok ben simdiye kadar 100lerce erkekle yattım hepside hede hodoydu yok hepsini peşimden kosturdum.. gibi itiraflarında olduğu ve insanın kardesim ammada atıyolar dediği site...
`ohoobizgeckaldik; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; il: Adana
Üyelik bilgilerim kısmına tıklayıp, bana asıl itirafımı unutturacak olan dumura uğradım. Neee? 27 mi?! Aman Allah´ım! Ben evde kalmışım!`
şekilinde bir yazı yazıp yaşını üyelik bilgileri olmasa bilmeyecek geri zekalıların ve bunu itiraf diye yayınlayanların salaklaşmış sitesi. ilk zamanlarında böyle değilmiş.
Üyelik bilgilerim kısmına tıklayıp, bana asıl itirafımı unutturacak olan dumura uğradım. Neee? 27 mi?! Aman Allah´ım! Ben evde kalmışım!`
şekilinde bir yazı yazıp yaşını üyelik bilgileri olmasa bilmeyecek geri zekalıların ve bunu itiraf diye yayınlayanların salaklaşmış sitesi. ilk zamanlarında böyle değilmiş.
platonigim bölümünde aptal saptal şeyler yazan site,şirinlik yaptıklarınımı sanıyolar acaba.
asıl adı "kolpa com" olması gereken site.
neyi kime itiraf ettin kardeşim ,itiraf dediğin ilgili merciğe yapılır,bir internet alanına itirafla tatmin osurukla fırtına yaratmaya benzer.
insanların hiç kimseye söyleyemedikleri her şeyi fütursuzca söyleyip rahatlamalarını sağlayan sanal günah çıkarma sitesi.
azeri bir kızın itirafı * şaka olduğunu umuyorum:
azerikizin; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; il: istanbul
Ay balam sana olan eşkim o kadar büyük ki. Azerbaycan'dan Marmara Üniversitesi Matbaa´yı kazanıp senin öğrencin olmam bir rastlantı değil bence. Yaradan kavuşmamızı istiyor. Özümü özüne değdirmek istiyorum Lütfü.
azerikizin; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; il: istanbul
Ay balam sana olan eşkim o kadar büyük ki. Azerbaycan'dan Marmara Üniversitesi Matbaa´yı kazanıp senin öğrencin olmam bir rastlantı değil bence. Yaradan kavuşmamızı istiyor. Özümü özüne değdirmek istiyorum Lütfü.
bu sitede yazılanların %80' i hayal ürünüdür. yapmayı istedikleri ama yapamadıkları şeyleri yazan insanlarla dolu, bu şekilde hayali de olsa kendilerine yakıştırdıkları rolleri oynuyorlar. bir çeşit yalan sitesi işte.
can sıkıntısına iyi gelen site. açın,okuyun,gülün,feyzalın ama fazla da bızıklamayın tadında bırakın magmaya inmeyin yeter.
ülkede ne kadar çok kafayı kırmış insancık varmış dedirten, yazanların çogunun süzme salak oldugu lafa girişinden belli olan *, g noktası merkezli itirafları kabak tadı vermiş, falancayla sevişirken tatmin olmadım ama yalan söyledim oda havaya girdi, filancaya gıcıgım kahvesine tükürdüm gibi itiraflar barındıran sitedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar