bugün
- en son ne yediniz17
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı8
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı9
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar18
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- taşak traşı olmak18
- evlenmemek için nedenler11
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (742)
3 5 ayda götürür diyen dallamalara takılıp moralinizi bozmayın. Annem küçük hücreli akciğer ca tanısı aldı, bilen bilir akciğer kanserinin en pis türüdür. Yaklaşık 2,5 sene önce tedavileri bitti kontrolde ve sağlıklı. Kontrol süremizde 6 aya çıktı. Şuraya moral aramaya gelen insanları dibe çekmeyin. Güzel örneklerde var.
Tedavimiz haziran ayında bitti. Tam yanıt aldık. Şimdi ikinci 4 aylık kontroldeyiz. ilki temiz geldi, yarın 2.nci kontrol sonucunu alacağız. Umarım tertemiz çıkar.
Ocağı söndürdüğünüze emin olamayıp 10 kere bakmanıza sebep olan rahatsızlık, bazen beyninize ve gözlerinizede inanmıyorsunuz, o derece.
4 aydır 0 tl, aç mezarı yokmuş, çok ta şeeyapmayın.
Makyaj yüzdeki renk tonlarını eşitler, kendini iyi hissettirir. Bir kadın isterse makyaj yapar istemezse yapmaz, kime ne?
Uyku problemin için yazılan, akşamları içmeme rağmen ertesi günde beni uyutan ilaç. Sürekli uyuyorum sürekli.
Aha o benim zira başka türlü bu dünyayı çekemiyorum, müsait bir zamanda nasıl alkolik oldum detaylarını vereceğim. Aşama aşama siz bile anlamıyorsunuz.
Benimki doğum gününde aramayan eş türünden, adamla kavgalıyız, mecburi sebeplerle ayrı şehirlerdeyiz. Hayatımın en zor dönemindeyim, illet bir hastalıkla mücadele veriyoruz, hergün hastanedeyim. Üstüne naz çekiyorum ve bugün tesadüfen görüyorum ki adamı sürüyerek, kavga dövüş götüremediğim yerlerde, yeni arkadaş grubuyla rakı tokuşturuyor. Başım çatlıyor sinirden sözlük, yeni yaşımda hayatımın yeni dönemi kutlu olsun diyorum. Daha ne kadar boktan şeylerle geleceksin acaba 27?
Sanırım kimse bahsetmemiş ama süreyyapaşa göğüs hastalıkları hastanesinde tıbbi onkologdur kendisi. Hastanenin tek onkoloji doktoru olarak 1800 hastaya sahiptir. O kadar hastayla ilgilenip, hiçkimseyi unutmaz ve çok dikkatlidir. Odasından hasta yakınlarını kovmakla meşhurdur aynı zamanda, tabi doktorda hata aramamak lazım, 15 kişi aynı anda odaya dalıyoruz. Nekadar kovsanda, bağırsanda seviyoruz seni reiiizz.
Karşınızdaki gerizekalıların aşk acısını dinleyip, kitlenicekseniz eğer ki tercih edilesi eylem olabilir.
Kan değerlerini yerle bir yapıyor bu meret. Önlem amacıyla aşı olmamıza rağmen, yine düştü. Şimdi kızılaydan gelecek kanı bekliyoruz. ilk kemolarda çok fazla etki yapmasada sona doğru bünyenin ağzına sıçıyor. Ama şuan tıpta ki tek çare.
Hasta yakınları kan değerlerine iyi geliyor dediği için, mezbaa gibi hergün kaynatıyoruz. Sonuç; kan değerleri yine yerlerde.
Mide bulantısı vs hiçbişey yaşamadık. Saçlar döküldü, birde kan değerleri düştü, kan değerlerini aşıyla hallediyorlar, yola devam.
Yeni tanıştık kendisiyle, üstelik sigaraya bağlı türü. Onkolojide insanların endişelerini, üzüntülerini görseniz birdaha sigarayı elinize almazdınız. Kamu spotu vardı ya; yaşadıklarımız çok ağır diyordu. Hakikaten öyle arkadaşlar. Hayatta en korktuğum şey başımıza geldi. Şimdi önümüze bakma zamanı.
Yarın başlayacağız, şifa olmasını umuyorum. 3 gün arka arkaya daha sonra 21 günde 1. Elimden geldiğince yaşadıklarımızı paylaşacağım.
Dünyada gözlük sektörünün 1 numarası luxotticanın perakende ağıdır, ülkemizde yaklaşık 80 mağazası bulunmaktaymış. Sattığı gözlüklere 3 ay cam kırılma garantisi vermesi beni cezbetti.
Kaldığım otel burda e-5 kenarında bakkal bile yok, buralarda yapılacak birşeyler varsa biri bilgilendirirse çok sevinirim. Tanım olarak; sıkıcı olduğunu düşündüğüm izmir ilçesi.
Toptan delirmiş insanları barındıran dernek. Sorgulamadan, araştırmadan insanları karalamak bunların işi.
Şenol kaptan'ın kızına köpekleri verilmedi, aylin hanım el koydu. Haykod derneğinden gamze hanım çirkin iddalarla kaptan'ı karalamakta. Birgün bile kaptan'ın yanında olmamış, tanımayan bir insan nasıl bukadar çirkin iftiralar peşinde olabilir?
Haykod gönüllüsü, başkanı her ne boksa gamze hanım size sesleniyorum, sizden ne hayvansever olur ne de insan, allahınızdan bulun.
Haykod gönüllüsü, başkanı her ne boksa gamze hanım size sesleniyorum, sizden ne hayvansever olur ne de insan, allahınızdan bulun.
Bugünde hayatta olmamız, yarın meçhul!