bugün
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil39
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- evli erkek8
- anın görüntüsü12
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek10
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- arda güler9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (742)
3 5 ayda götürür diyen dallamalara takılıp moralinizi bozmayın. Annem küçük hücreli akciğer ca tanısı aldı, bilen bilir akciğer kanserinin en pis türüdür. Yaklaşık 2,5 sene önce tedavileri bitti kontrolde ve sağlıklı. Kontrol süremizde 6 aya çıktı. Şuraya moral aramaya gelen insanları dibe çekmeyin. Güzel örneklerde var.
Tedavimiz haziran ayında bitti. Tam yanıt aldık. Şimdi ikinci 4 aylık kontroldeyiz. ilki temiz geldi, yarın 2.nci kontrol sonucunu alacağız. Umarım tertemiz çıkar.
Ocağı söndürdüğünüze emin olamayıp 10 kere bakmanıza sebep olan rahatsızlık, bazen beyninize ve gözlerinizede inanmıyorsunuz, o derece.
4 aydır 0 tl, aç mezarı yokmuş, çok ta şeeyapmayın.
Makyaj yüzdeki renk tonlarını eşitler, kendini iyi hissettirir. Bir kadın isterse makyaj yapar istemezse yapmaz, kime ne?
Uyku problemin için yazılan, akşamları içmeme rağmen ertesi günde beni uyutan ilaç. Sürekli uyuyorum sürekli.
Aha o benim zira başka türlü bu dünyayı çekemiyorum, müsait bir zamanda nasıl alkolik oldum detaylarını vereceğim. Aşama aşama siz bile anlamıyorsunuz.
Benimki doğum gününde aramayan eş türünden, adamla kavgalıyız, mecburi sebeplerle ayrı şehirlerdeyiz. Hayatımın en zor dönemindeyim, illet bir hastalıkla mücadele veriyoruz, hergün hastanedeyim. Üstüne naz çekiyorum ve bugün tesadüfen görüyorum ki adamı sürüyerek, kavga dövüş götüremediğim yerlerde, yeni arkadaş grubuyla rakı tokuşturuyor. Başım çatlıyor sinirden sözlük, yeni yaşımda hayatımın yeni dönemi kutlu olsun diyorum. Daha ne kadar boktan şeylerle geleceksin acaba 27?
Sanırım kimse bahsetmemiş ama süreyyapaşa göğüs hastalıkları hastanesinde tıbbi onkologdur kendisi. Hastanenin tek onkoloji doktoru olarak 1800 hastaya sahiptir. O kadar hastayla ilgilenip, hiçkimseyi unutmaz ve çok dikkatlidir. Odasından hasta yakınlarını kovmakla meşhurdur aynı zamanda, tabi doktorda hata aramamak lazım, 15 kişi aynı anda odaya dalıyoruz. Nekadar kovsanda, bağırsanda seviyoruz seni reiiizz.
Karşınızdaki gerizekalıların aşk acısını dinleyip, kitlenicekseniz eğer ki tercih edilesi eylem olabilir.
Kan değerlerini yerle bir yapıyor bu meret. Önlem amacıyla aşı olmamıza rağmen, yine düştü. Şimdi kızılaydan gelecek kanı bekliyoruz. ilk kemolarda çok fazla etki yapmasada sona doğru bünyenin ağzına sıçıyor. Ama şuan tıpta ki tek çare.
Hasta yakınları kan değerlerine iyi geliyor dediği için, mezbaa gibi hergün kaynatıyoruz. Sonuç; kan değerleri yine yerlerde.
Mide bulantısı vs hiçbişey yaşamadık. Saçlar döküldü, birde kan değerleri düştü, kan değerlerini aşıyla hallediyorlar, yola devam.
Yeni tanıştık kendisiyle, üstelik sigaraya bağlı türü. Onkolojide insanların endişelerini, üzüntülerini görseniz birdaha sigarayı elinize almazdınız. Kamu spotu vardı ya; yaşadıklarımız çok ağır diyordu. Hakikaten öyle arkadaşlar. Hayatta en korktuğum şey başımıza geldi. Şimdi önümüze bakma zamanı.
Yarın başlayacağız, şifa olmasını umuyorum. 3 gün arka arkaya daha sonra 21 günde 1. Elimden geldiğince yaşadıklarımızı paylaşacağım.
Dünyada gözlük sektörünün 1 numarası luxotticanın perakende ağıdır, ülkemizde yaklaşık 80 mağazası bulunmaktaymış. Sattığı gözlüklere 3 ay cam kırılma garantisi vermesi beni cezbetti.
Kaldığım otel burda e-5 kenarında bakkal bile yok, buralarda yapılacak birşeyler varsa biri bilgilendirirse çok sevinirim. Tanım olarak; sıkıcı olduğunu düşündüğüm izmir ilçesi.
Toptan delirmiş insanları barındıran dernek. Sorgulamadan, araştırmadan insanları karalamak bunların işi.
Şenol kaptan'ın kızına köpekleri verilmedi, aylin hanım el koydu. Haykod derneğinden gamze hanım çirkin iddalarla kaptan'ı karalamakta. Birgün bile kaptan'ın yanında olmamış, tanımayan bir insan nasıl bukadar çirkin iftiralar peşinde olabilir?
Haykod gönüllüsü, başkanı her ne boksa gamze hanım size sesleniyorum, sizden ne hayvansever olur ne de insan, allahınızdan bulun.
Haykod gönüllüsü, başkanı her ne boksa gamze hanım size sesleniyorum, sizden ne hayvansever olur ne de insan, allahınızdan bulun.
Bugünde hayatta olmamız, yarın meçhul!