bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- patates kızartmak3
- paranın devrinin bitmesi10
- istanbul da hava durumu2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- asrın soygunu14
- ekrem imamoğlu7
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- trt tarafsız olmalı3
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- fatma betül sayan kaya44
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- kelimelik3
- sarma saramayan kız10
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- türkiye28
- futbol13
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- romanya53
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- zamanda yolculuk2
- hayatın çok sıkıcı olması2
- italya12
- ölüm2
- çalmaşur4
- true'nun çaylak olması7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- abberline ın yeni hesabı11
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- siccin4
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- sistem patlamış2
- belçika10
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- dünya60
- altay bayındır6
mr. isaac diye seslenişine bittiğim heroes dizisi karakteri. çok şirindir.
(bkz: shunsuke nakamura)
nbc yapımı heroes dizisinde uzay-zaman sürekliliğini bozabilme yeteneğine sahip japon karakter.
holografik dunya kuramindan etkilenmis olan hollywood ve cizgi sinema dunyasinin konuyla ilgili bir karakter daha uretmesidir.
üzüldüğünde başını sağa eğmesiyle ve sıkıştığında hazırola geçip, boynunu büküp "bana zarar verme" demesiyle insanın bebek gibi sevesinin geldiği heroes karakteridir.
(bkz: unutulmaz dizi karakterleri)
Hayalimdeki zamanı büken prens. Mükemmel insan.
(bkz: tembel hayvan) Ben benzettim şahsen
onun gibi bir gut parson olabilmek isterdim. geleneklerini asla kapı dışarı etmemiş ve dünyaya da sevimli şaşkınlığıyla kafa tutabilen biri olmak. ve en önemlisi ne kadar aptalca görünürse görünsün, öylece inanmak.
(#9726670) numaralı entrysi ile beni benden alan, birden içimin ısındığı yazar.
gerçek hayata başlayacak olan yazar. hayalim 1000. enrymde defolup gitmekti ancak 800 tane anca yazdım. 4 senede yazarak, okuyarak çok şey öğrendim bu sözlükte, çok güldüm sizlere, çok kızdım da... olsun 4 sene yeter, keşke herkes sözlüklerde 4 sene eğitimden geçse. artık atandım hem de ülkenin en güzel ili muğlaya, orda yaşalanırmıyım bilmiyorum ama artık internetten sıkıldım, o güzel ilde doğal bir hayat yaşamak en iyisi gibi; yazmayı bıraktım. bazı veda entryleri gibi uzatmaya gerek yok , hiç de duygulanmadım zaten, son entry yi kendime girmek istedim o kadar. hoşçakalın gerçek yazarlar ve troller...
heroes'u heroes yapan karakterlerden biridir.
eskiden heroes'u izleme sebebiydi, şimdi özleme sebebi oldu. kendisini başka yapımlarda da sevimli japon rolünde görmek istiyoruz.
ayrıca hiç kimsenin ondan daha güzel "mr. african isaac" diyebileceğini sanmıyorum.
ayrıca hiç kimsenin ondan daha güzel "mr. african isaac" diyebileceğini sanmıyorum.
nathan ı her gördüğünde " uçan adam" diyerek zihinlere kazınan uzay-zamanı bükebilen dizi karakteri.
(bkz: heroes
(bkz: heroes
Gözümde canlanır koskoca mazi. Heroes’in en komik karakteri. Gerçi geçmişe gidip, bir adamın sevgilisini elinden aldı ama hiro nakamura gülüşü diye bir gülüş var. Babasının ölümü üzmüştür.
heroes in uzay-zamanı bükebilen, aynı zamanda insanı güldüren karakteri.
4. sezon 15. bölümde onu kovalayan güvenlik güçleri ve köpeklerine " fırtına askerleri ve ewokları" diyip kaçmasıyla yarmıştır.
4. sezon 15. bölümde onu kovalayan güvenlik güçleri ve köpeklerine " fırtına askerleri ve ewokları" diyip kaçmasıyla yarmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar